sara06 23.06.06, 18:43 Czy Waszym zdaniem Spółdzielnia nie powinna ogłszać przetargów na lokale, z ktorych eksmitowali właściciela? Cos mi się wyadje, ze są robione lewizny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kseventeen Re: Przetargi na lokale 23.06.06, 23:30 sara06 napisała: > Czy Waszym zdaniem Spółdzielnia nie powinna ogłszać przetargów na lokale, z > ktorych eksmitowali właściciela? > > Cos mi się wyadje, ze są robione lewizny... Zgadam się z Tobą w tej kwestii. Trzeba tępić nepotyzm i kolesiostwo. Doszły mnie plotki, że na naszym osiedlu rozdano w ten sposób kilka lokali. Myślę, że jednym z miejsc na którym powinny być zamieszczane informacje o przetargach powinna być strona internetowa spółdzielni: www.wsmgrochow.waw.pl/ Jak widać na stronie znajduje się zakładka - przetargi do tej pory nie skalana kodem html. p.s. no i niech ktoś ze spółdzielni zmieni tekst przewodni na powyższej stronie bo się powtarza i przez to cała strona robi się nieprofesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś