paulinka179 10.09.10, 20:35 Ile kg towaru potrzebuję aby zatowarować 25 m2? Na pierwszą dostawę? A potem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka179 Re: Ile kg ?? 10.09.10, 21:08 bardzo dziękuję, rozumiem, że później dokupuje się kg wg potrzeb? Odpowiedz Link
secondhand222 Re: Ile kg ?? 11.09.10, 09:33 Uważam ,że na 25 m te 600 kg niesortu to jest minimalna ilosc,zobaczysz ze bedzie za mało.Teraz kupisz niesort w którym będzie dużo letniej odzieży, której nie wyłozysz na sklep.Trochę odrzucisz całkiem i ile ci zostanie? Odpowiedz Link
diana03 Re: Ile kg ?? 11.09.10, 12:02 Ja miałam na myśli sort.Nie sort to by była śmieszna ilość biorąc pod uwagę właśnie letnie rzeczy i to,co się wyrzuci do śmietnika.Myślę,że jeśli trafisz na dobry towar,to tona wystarczy.Dobry,czyli taki z małym odpadem. Powodzenia. Odpowiedz Link
asia15555 Re: Ile kg ?? 11.09.10, 20:32 Mam sklepik tej wielkości i 200kg sortu wystarczy.Orurowany mam cały i na środku wieszak.Najlepiej jak odległosć wieszaka od wieszaka jest ok 2cm .Klientki nie lubią jak towar jest poupychany.Daj tak żeby był luz i dokładaj 2 razy w tygodniu to przyciągnie klientki:-)) Odpowiedz Link
paulinka179 Re: Ile kg ?? 12.09.10, 09:39 bardzo dziekuję za konkretne info. tak myślałam, aby w poniedziałek i środę dokładać towar a w soboty robić wszystko -50%. raz w miesiącu wszystko za 2 zł. i nie chcę miec przeładowanego sklepu, ale za to atrakcyjny towar. stawiam jednak na niesort, nie bardzo widzę mozliwość zarobienia na sortach i creamach. teraz tylko trafić na niegrzebany niesort i wio ;) Odpowiedz Link
paulinka179 Re: Ile kg ?? 13.09.10, 09:40 asia - i da się z sortu wyjść na swoje ? ja tego nie widzę, kurcze, płacić średnio 20 zł za kg, to za ile ja bym musiała sprzedać sztukę...raczej nie w moim mieście, chyba że towar byłby rewelacja, a ma wrażenie, że sort jest nudny?? Odpowiedz Link
bartek-lyloo Re: Ile kg ?? 15.09.10, 14:03 JA MAM PO 4ZŁ Z NIEMIEC SORTOWANA ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT lyloo@wp.pl Odpowiedz Link