prawdziwy-tomeq 04.09.10, 12:17 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baran12-is-one Re: Sklep internetowy, ktory? 05.09.10, 22:56 no stary, co Ci szkodzi, jak ja widze u nich na stronie, ze oni maja sklep za 0zl miesiecznie. no wedlug mnie zero ryzyka. daj znac jak zalozysz konto, podziel sie opinia Odpowiedz Link
sandra_rc Re: Sklep internetowy, ktory? 29.05.12, 15:56 Łatwość w obsłudze najlepiej przetestować na "własnej skórze". Platformom powinno zależeć na tym, by ich oprogramowanie było intuicyjne, jednak ile osób tyle opinii... Ja polecam sprawdzić RedCart.pl, choćby dla porównania. Estetyczny panel, przejrzysta struktura strony, całe gro integracji, bezpłatne aktualizacje i pomoc ze strony Obsługi Klienta. Odpowiedz Link
magiczna32 Re: Sklep internetowy, ktory? 05.10.12, 10:05 Korzystałam z Redcart. Jest ok ale nietani. Z darmowym oprogramowaniem dla e-sklepu, zawsze można spróbować.Nic się nie traci a szczególnie na początek biznesu ma świetne zastosowanie. Odpowiedz Link
tgbikm Re: Sklep internetowy, ktory? 08.10.12, 10:34 Jeśli myślisz o poważnym biznesie raczej poleciłbym Ci jakieś gotowe rozwiązanie, płatne, na stronie www.max-shop.pl sprzedają dobre oprogramowanie, łatwe w obsłudze a jeśli masz jakieś pytania czy wątpliwości zawsze możesz skorzystać z pomocy technicznej. Odpowiedz Link
lorek08 Re: Sklep internetowy, ktory? 11.10.12, 20:35 po co placic.mozna skorzystac z presta shop i miec sklep za darmo. Odpowiedz Link
magiczna32 Re: Sklep internetowy, ktory? 08.11.12, 10:35 lorek08 napisała: > po co placic.mozna skorzystac z presta shop i miec sklep za darmo. A czy ktoś już korzystał może z Presta shop?? Jeśli tak, będę bardzo wdzięczna za podzielenie się wrażeniami. Odpowiedz Link
mkrawczykowski Re: Sklep internetowy, ktory? 11.11.12, 19:55 Zerknij może do mnie: emarketing.krawczykowski.net.pl/1023/jak-otworzyc-sklep-internetowy/ Odpowiedz Link
dlapozycjonera.pl Re: Sklep internetowy, ktory? 06.01.13, 15:15 Wszystko zależy co chcemy w takim sklepie sprzedawać.. i pod tym kątem trzeba najpierw wybrać jakieś oprogramowanie, a potem szukać o nim opinii... z darmowych najczęściej poleca się preste i słusznie, ale są inne darmowe rozwiązania jak choćby quick cart, który również na start może być. Problem pojawia się dopiero wtedy, gdy branża wymaga jakiegoś indywidualnego rozwiązania, a mało która takowego nie wymaga... Jeśli nie chce się na początku korzystać z rozwiązań płatnych lub inwestować w "sklep pod klucz" to na rynku jest kilka ofert na zasadzie opłaty abonamentowej, albo opłaty na zasadzie prowizji od sprzedaży. Odpowiedz Link
aptus.pl Re: Sklep internetowy, ktory? 22.08.14, 13:50 Zgadza się, każde rozwiązanie wymaga dobrego dopasowania do branży. Polecam krótkie wskazówki na ten temat, opis kilkunastu branż, które z powodzeniem mogą oferować produkty lub usługi przez Internet: www.aptusshop.pl/rozwiazania-dla-branz/ Od branży zależy jakie funkcjonalności i integracje zrobić w sklepie. Pozycjonowanie zaczyna się od optymalizacji, więc warto pomyśleć o oprogramowaniu dobrej jakości. Odpowiedz Link
tbur Re: Sklep internetowy, ktory? 05.09.14, 10:10 Musisz określić jakie funkcjonalności Cię interesują, naprawdę dowiesz się tego po jakimś czasie i wypróbowaniu lub przetestowaniu 2-3 skryptów. Zwróc uwage na - mozliwosci techniczne, integracje z wszelkimi programami fakturowymi, stanem magazynowym jesli potzebujesz, funkcjonalnościami samego sklepu (układ produktów, sortowanie, możliwosć promocji produktów na stronie, łatwość poruszania sie i zakupu) a także kwestie SEO (wygoda i brak błędów), mały ranking tutaj: goo.gl/lMJTLJ Odpowiedz Link
greendin Re: Sklep internetowy, ktory? 24.10.14, 15:03 www.home.pl to chyba najbardziej popularna platforma sklepowa Odpowiedz Link