09.09.10, 23:33
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • neobux NeoBux - 100% wypłacalności. :D 10.09.10, 14:58
      Pewny i wypłacalny system zarabiania w internecie.
      Dziennie możesz zarobić 4 centy i zajmie Ci to tylko 2 min.

Kliknij aby zarestrować sie: www.neobux.com/?r=victors32

Opis programu:
      - ilość reklam dziennie: 4
      - czas wyświetlania reklamy: 30s
      - twój klik: 0.01 $
      - klik poleconego: 0.005 $
      - minimum do wypłaty: 2.00 $
      - system płatności: PayPal
      Płatność błyskawiczna - po uzbieraniu minimalnej kwoty zlecasz wypłatę,
      która w ciągu kilku sekund jest przelewana na Twoje konto w elektronicznym systemie płatności.
      Jeśli nie wiesz co to jest elektroniczny system płatności: AlertPay, PayPal,
      kliknij aby dowiedzieć się więcej: systemyplatnicze.like.pl

Dokładny opis restracji i zarabiania w Neobux: neobux.like.pl
      • big-nick ..:: Zarabianie bez klikania - polski surfbar 13.09.10, 18:53
        ..:: Pierwszy polski Surfbar ::..
        www.surfbar.pl/ref=290
        Witam, przedstawiam kolejny sposób na dorobienie kilkunastu złotych.
        Surfbar, bo o tym jest mowa różni się od PTC - czyli klikania w reklamy.
        W tym przypadku nic nie klikasz. Jak to działa?

1. Należy zarejestrować się na stronie: www.surfbar.pl/ref=290
        Program jest polski, więc nie opisuję procesu rejestracji.

2. Następnie pobierz i zainstaluj program Surfbar.
        Link do niego znajdziesz na stronie rejestracyjnej.

3. Po instalacji i uruchomieniu logujesz się do niego podając dane
        z rejestracji i już możesz zarabiać.

Przez cały czas kiedy program jest włączony, wyświetla reklamy.
        Za każdą minutę pracy otrzymujesz punkty, które po zakończeniu miesiąca
        są przeliczne na złotówki. Wypłata następuje po uzbieraniu 30 zł.

Opis panelu sterownia Surfbara
        Z prawej strony są trzy przyciski:
        - pozioma kreska [-]
        chwyć za nią myszką przytrzymując lewy przycisk myszki aby przesunąć baner.
        - iks [x]
        po kliknięciu zamyka program
        - dwie strzałki skierowane w dół
        kliknięcie otwiera panel ze statystykami.
        Są tam też dwa już znane Ci przyciski: kreska i iks- działają tak samo jak w Surfbarze.
        Oprócz tego jest ikona kalkulatora, której kliknięcie pozwala zlecić wypłatę,
        oraz ikona z "ludzikami" otwierająca panel zawierający Twój link dla poleconych.

Z każdego bezpośredniego poleconego (poziom 1) otrzymujesz 20% punktów które on wypracuje.
        Z poleconych Twoich poleconych (poziom 2) otrzymujesz 5% punktów przez nich wypracowanych.
        Nie ma limitu ilości poleconych.

Owocnego surfowania :D

Więcej surfbarów: surfbary.like.pl
        • big-nick ..:: Zarabianie bez klikania - NAJLEPSZY surfbar. 14.09.10, 18:56
          ..:: Najlepszy surfbar - najprostszy sposób zarabiania ::..
          pl.20dollars2surf.com/?ref=50469
          Witam, przedstawiam kolejny sposób na dorobienie,
          tym razem kilkunastu dolarów. :D

Tu może zarabiać każdy, nawet osoba bardzo początkująca w surfowaniu w Internecie.

1. Wejdź na stronę: pl.20dollars2surf.com/?ref=50469
          Stron jest w języku polskim, więc nie powinieneś mieć większych problemów z rejestracją,
          która jest darmowa. Przez cały czas uczestnictwa w programie nic nie płacisz.
          Możesz tylko zarobić.

2. Na otwartej stronie wpisz swój adres e-mail i kliknij przycisk Dołącz.
          Po kilku minutach otrzymasz e-mail z linkiem aktywacyjnym.
          Zachowaj go, może się przydać.

3. Następnie pobierz program do wyświetlania reklam.
          Jeśli nie zostaniesz przekierowany na stronę gdzie można to zrobić,
          kliknij w ten link: member.20dollars2surf.com/cashbar.php

4. Po instalacji i uruchomieniu otworzy się okno logowania do systemu.
          Wpisz tam:
          - nickname - nick, pseudonim
          - you are - płeć
          - year of brith - wybierz rok urodzin
          - your languahe - wybierz język
          - your country - wybierz kraj

Program zapamięta dane i więcej nie będziesz musiał ich podawać.

Przez cały czas kiedy jest uruchomiony i wyświetla reklamy Ty zarabiasz.
          Co 30 sekund otrzymujesz 1 punkt, które po zakończeniu miesiąca są przeliczane na gotówkę.
          Minimalna kwota wypłaty to 20$.

Ile można zarobić?
          Miesięczne z samego uruchomienia surfbara możesz zdobyć 10.000 pkt.
          Tak jest ustawiony limit, i osiągniesz go po ok 83 godzinach ciągłej pracy.
          Jednak możesz zdobyć więcej punktów.
          W zakładce Bonus za klik są dodatkowe reklamy.
          Dziennie od 2 do 10, każda to 5 lub 10 pkt.
          Sumując to wszystko miesięcznie sam możesz uzbierać 20.000 pkt.
          Obecny przelicznik: 1000pkt = 0.1070$
          Czyli z w/w danymi miesięczny zarobek to ok 2,14$

Określiłem ten surfbar najlepszym.
          W czym jest ta jego "najlepszość"?
          Otóż w systemie poleconych.
          Jest 10 poziomów.
          Z poleconego na każdym poziomie otrzymasz 10% punktów przez nich wypracowanych.
          Przeprowadźmy następującą symulację.
          Zakładamy, że masz 2 poleconych na 1 poziomie, a każdy z nich też ma 2 poleconych.
          Wszyscy polecenie są aktywni, i każdy z nich miesięcznie wypracuje 10.000pkt.

poziom 1 - poleconych 2 - 10% punktów = 2000
          poziom 2 - poleconych 4 - 10% punktów = 4000
          poziom 3 - poleconych 8 - 10% punktów = 8000
          poziom 4 - poleconych 16 - 10% punktów = 16000
          poziom 5 - poleconych 32 - 10% punktów = 32000
          poziom 6 - poleconych 64 - 10% punktów = 64000
          poziom 7 - poleconych 128 - 10% punktów = 128000
          poziom 8 - poleconych 256 - 10% punktów = 256000
          poziom 9 - poleconych 512 - 10% punktów = 512000
          poziom 10 - poleconych 1024 - 10% punktów = 1024000

Suma 10% punktów z poleconych ze wszystkich poziomów= 2046000 pkt.
          Przeliczenie na gotówkę przy bieżącym przeliczniku zostawiam Tobie.

Oprócz tego serwis oferuje koło fortuny i bingo w którym możesz wygrać nawet 1000$
          Codziennie otrzymujesz 2 szanse w kole fortuny i 1 w bingo.
          Powodzenia.

Dokładny opis programu: 20dollars.like.pl

Więcej surfbarów: surfbary.like.pl
      • big-nick ..:: NOWOŚĆ - Błyskawiczna wypłata ::.. 24.09.10, 19:55
        Nowy bux, płatność błyskawiczna.
        Dziennie 4 reklamy.
        Twój klik - 0.01$
        Klik poleconego 50%
        Minimum wypłaty: pierwsza wypłata 2$, każda następna o 1$ większa, aż osiągnie 10$.
        Kliknij aby zarejestrować się: www.Atlascash.net/?ref=thecos
        Rejestracja jak zwykle bezpłatna.
        • big-nick Wypłata 2 $ :D 04.10.10, 00:44
          Cóż nadszedł czas wypłaty :D w www.Atlascash.net/?ref=thecos
          Po zleceniu w ciągu kilku sekund kasa na koncie www.daceband.com/addons/albums/images/456021397.jpg
          Bez inwestowania i wpłacania. Zero ryzyka.
      • big-nick 5 $ Dowód wypłaty z NeoBux 10.10.10, 17:53
        Cóż 5$ - kolejna wypłata z www.neobux.com/?r=victors32
        Oto dowód: www.daceband.com/view-image/92551/007_paymentproof_neobux
      • big-nick OnBux - 100% wypłacalności 19.12.10, 19:27
        Pewny i wypłacalny system zarabiania w internecie.

Kliknij aby zarejestrować się: www.onbux.com/?rh=ffc150a160d37e92012c196b6af4160d

Opis programu:
        - system płatności: PayPal
        która w ciągu kilku sekund jest przelewana na Twoje konto w elektronicznym systemie płatności.

Tu znajdziesz dowody wypłat: makemoney.com.pl/forum/viewthread.php?thread_id=4
    • big-nick Jeszcze jedna możliwość zarobienia :D 12.09.10, 00:15
      Przedstawiam kolejny pewny i wypłacalny system zarabiania w internecie.
      Najważniesze, że niczym nie ryzykujesz, nic nie wpłacasz a możesz zarobić!

Kliknij aby zarestrować sie: tinyurl.com/2u2s2yd

Opis programu:
      - system płatności: PayPal, AlerPay, Neteller
      Jeśli nie wiesz co to jest elektroniczny system płatności: AlertPay, PayPal,
      kliknij aby dowiedzieć się więcej: systemyplatnicze.like.pl
      • spajk.f COŚ NOWEGO 28.09.10, 02:56
        Klikanie w reklamy, surfbary itd... Wszystko się zgadza i nie będę się tu wtryniać ze swoimi refami do takich systemów. Chcę polecić coś innego. I nie będę się rozpisywać - system został przeze mnie sprawdzony i działa. Jest uczciwy i rozwiązany systemowo - wystarczy poczytać (do końca...), co jest napisane na stronie:

dobryzarobek.pl/index.php?id=b0b87dc287e7cb9fd99514be84183f88
        Pzdr
        • spajk.f Korekta - przeczytaj koniecznie! 08.12.10, 23:37
          W sprawie strony dobryzarobek.pl - niestety zmuszony jestem wycofać się i odradzić Wam tę stronę. Wyszło z czasem, że twórcy nie są uczciwi, choć na początku wszystko sprawiało takie wrażenie. Na szczęście nikt przeze mnie nie stracił (miałem możliwość sprawdzenia tego).

W ramach przeprosin ;) podrzucam link absolutnego pewniaka:

pl.20dollars2surf.com/?ref=149034

Prościej się nie da i już. Rejestrujesz się i instalujesz programik, który na niewielkim obszarze Twojego ekranu wyświetla reklamy. I już zarabiasz. Program wypłacalny i sprawdzony, baner jest mały, bezawaryjny, można go przesuwać i nie przeszkadza w surfowaniu. Dodatkowo zaproś kilka osób a dostaniesz 10% tego, co zarabiają Twoi poleceni do 10. poziomu (oczywiście nie ich kosztem) - tak więc kilku poleconych szybko zamieni się w kilkuset albo i więcej. A to może oznaczać spore zyski, więc warto.

Ten program to znany pewniak. Spróbuj, nie pożałujesz.

Pzdr!
      • jm.gold 2$ - dowód wypłaty :) 15.11.10, 11:25
        Witam i zapraszam.

www.klikerz.com/?ref=themon
        4 reklamy dziennie po 0.01$
        minimum wypłaty 2$.
        Oto dowód wypłaty: www.daceband.com/view-image/117058/paymentproof-klikerz
    • big-nick Kolejne 5$ z groszami :) 17.10.10, 14:15
      Witam,
      oto potwierdzenie kolejnej wypłaty:
      www.daceband.com/view-image/93457/008_paymentproof_onbux
      Onbux płaci błyskawicznie, czyli gotówka jest na Twoim koncie
      w kilka sekund od zlecenia wypłaty.

Jeśli chcesz zarabiać w inernecie, zarejestruj się
      www.onbux.com/?rh=ffc150a160d37e92012c196b6af4160d
      • big-nick Prosty i pewny sposób zarabiania w internecie:) 29.10.10, 21:02
        Prosty i pewny sposób zarabiania w internecie
        www.onbux.com/?rh=ffc150a160d37e92012c196b6af4160d
        Sprawdź jakie to proste!
    • big-nick Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 22.10.10, 17:44
      Dowód wypłaty 3$: www.daceband.com/view-image/99221/009_paymentproof_atlascash

Sprawdzone sposoby zarabiania: najlepszeptc.like.pl
      • sam1111 Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 08.11.15, 10:26
        Witam ja proponuje nieco inny sposob mianowicir programy partnerskie gdyby ktos byl zainteresowany polecam G2a
        Reflink: www.g2a.com/r/user-563dba1a061e6 maja bogaty asortyment produktow w naptawde dobrych cenach i swietne prowizje od sprzrdazy pozatym gdy ktos raz eejdzie do sklepu przez waszego linka to system go zapieta i za kazdym razem kiedy cos kupi naliczy prowizje wam nie zaleznie z kad wejdzie .
    • big-nick Czy klikając w reklamy za 1 centa da się zarobić? 21.11.10, 10:20
      Czy klikając w reklamy za 1 centa da się zarobić?
      Czy kasa jest prawdziwa?
      Czy da się ją wypłacić?
      Czy to ma sens?
      Ty zastanawiaj się dalej. Szukaj odpowiedzi.
      Tym czasem ja zrobiłem kolejną wypłatę:www.daceband.com/view-image/121442/012_paymentproof_marihuanabux

Jeśli też chcesz zarobić, zapraszam zarabianienet24.blox.pl/html
      • marley01 Re: Czy klikając w reklamy za 1 centa da się zar 21.11.10, 17:49
        Serdecznia polecam dwie strony - łatwyzarobek.cba.pl , oraz szybkizarobek.like.pl , to naprawde działa. Ja po 3 miesiącach użytkowania systemu tam opisanego , mam ok. 1700 zł miesięcznie ! Sprawdzcie sami !
    • neobux Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 04.12.10, 11:34
      Oczywiście że da się zarobić.
      Sprawdź sam kasiora.like.pl
      • guis8 Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 07.12.10, 15:31
        Zainwestuj 5z, zyskaj duzo wiecej. Zamien 5 zl w calkiem pokazna sumke. Inwestujesz tylko 5 zl. Usiadz wygodnie i dokladnie przeczytaj... To bardzo wazne zebyo zrozumial wszystko dokladnie... To jest prostsze niz myslisz... Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zl za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wklad wynosi 5 zl po drugie potrzebujesz troszke pracy doslownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dzis albo jutro!). Zarobisz jak kazdy, kto bierze w tym udzial nawet do 15000 zl w okragly miesiac! (ja dokladnie zarobilem 8000 w miesic bo poswiecilem 2 godzinki a nie 30 minut! Oplacalo sie.). Ten sposób wymyslil Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak sie rozeszlo az trafilo do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to latwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut zeby spokojnie o tym przeczytac zapisz ta wiadomosoc i wróc kiedy bedziesz miec czas : )

Teraz udowodnie Ci, iz jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawac! Nie potrzebujesz rozmawiac o tym z przyjaciólmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmialy(a) to problem masz z glowy - bo nie musisz miec bezpośredniego kontaktu z drugim czlowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma reke na pulsie moze osiągnąc sukces i wzbogacic sie o kilkadziesiąt tysiecy zlotych. Jeżli wierzysz, ze kazdy ma swoje piec minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane ponizej! To Twoja szansa na zmiane Twojej przyszlości! To jest NAJTANSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniedzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo sie rozgadalem.

Ten program dziala i niewazne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE wazne ile masz lat. I na dodatek NIE bedziesz potrzebowac specjalnej wiedzy lub talentu. NIE bedziesz przeglądal stron internetowych, NIE bedziesz nigdzie dzwonic, klikac w bannery, lub SPAMowac, NIE bedziesz takze placic za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z mozliwością obslugi przez Internet, ale nie koniecznie), - Okolo 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, zeby zarobic musisz cos od siebie dac! Wiec pierwsze co musisz zrobic to zainwestowac TYLKO 5 ZL. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- \"jeśli nic nie zainwestujesz - nic wiekszego nie zyskasz!\". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiac z powiekszającą sie rzeszą ludzi! Tak wiec, przelej 5 zl na PIERWSZE znajdujące sie ponizej konto bankowe z tytulem przelewu: \"Inwestuje 5zl.\" CHCE, ZEBYS WIEDZIAL (A), ZE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! To jest bardzo wazne, aby w tytule przelewu znalazlo sie zdanie \" Twojadres e-mail.\"(wtedy zostana ci wyslane dalsze informacje) To naprawde proste!!! Gdy przelejesz 5zl na konto to mozesz juz sie szeroko uśmiechnąc . Nie wiem czy wiesz, ale juz czerpiesz z tego programu wielkie korzyoci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Nr konta: 16 1240 3796 1111 0010 3308 1194

PAMIETAJ!!! Wplac 5 zl na konto i jako nazwe odbiorcy i dane wpisz \"xxx\" ze wzgledu na ochrone danych(nie wpisuj kodu pocztowego w ogóle), a jezeli dobrze przepiszesz(skopiujesz) numer konta to pieniądze i tak dojdą!!!

KROK 2 Gdy juz przelaleo 5 zl na konto (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAZNE!!!), Rozeslij ta wiadomosc wszedzie.A oto przyklady luszi ktorzy zarabiali tak pieniadze.

\"Jaki wspanialy plan! Zrobilem wszystko co mi poradziliocie z jakieo 3 tygodnie temu i co prawda nie udalo mi sie uzbierac 15 000 o których mówiliocie, ale te 9 135zl tez mnie powalily, a jest jeszcze tydzien!! \" Tomasz Watorek , Warszawa \"Czeoc. Tu Justyna! No cóz, co moge powiedziec? DZIEKUJE BARDZO BARDZOOO MOCNO wyslalam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomnialam o całej tej sprawie bo tak naprawde nie wierzylam w to, a te 5 zlotych to jeszcze nikogo nie uratowalo. Ale jak zobaczylam moje konto po kilku tygodniach to sie zalamalam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! Bylo tam prawie 15 000 zlotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przeciez za kolejnych 30 dni bede miec tego wiecej!!! Dziekuje jeszcze raz!!!!\" Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

\"Bylam zaskoczona kiedy zobaczylam moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazlo sie 9 440zl. Na początku myślalam, ze to jakiś bląd wkradl im sie do kompów. Ale potem wyplacilam pieniądze i kupilem sobie super kompa!!! Nareszcie!!! Dzieki, dzieki, dzieki!!!\" Aga Bodler, Gdansk
    • spajk.f Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 08.12.10, 23:37
      W kwestii strony dobryzarobek.pl - niestety zmuszony jestem wycofać się i odradzić Wam tę stronę. Okazało się, że twórcy nie są uczciwi, choć na początku wszystko sprawiało takie wrażenie. Na szczęście nikt przeze mnie nie stracił (miałem możliwość sprawdzenia tego).

W ramach przeprosin ;) podrzucam link absolutnego pewniaka:

pl.20dollars2surf.com/?ref=149034

Prościej się nie da i już. Rejestrujesz się i instalujesz programik, który na niewielkim obszarze Twojego ekranu wyświetla reklamy. I już zarabiasz. Program wypłacalny i sprawdzony, baner jest mały, bezawaryjny, można go przesuwać i nie przeszkadza w surfowaniu. Dodatkowo zaproś kilka osób a dostaniesz 10% tego, co zarabiają Twoi poleceni do 10. poziomu (oczywiście nie ich kosztem) - tak więc kilku poleconych szybko zamieni się w kilkuset albo i więcej. A to może oznaczać spore zyski, więc warto.

Ten program to znany pewniak. Spróbuj, nie pożałujesz.

Pzdr!
    • jm.gold .Jak zarobić w internecie 06.01.11, 19:03
      Nowy bux taki jak Neobux i Onbux. Firma zarejestrowana.
      www.vcbux.com/?r=228941460
      - 4 reklamy dziennie
      - twój klik 0.01$
      - klik poleconego 0.005$

Zapraszam www.vcbux.com/?r=228941460
      • 6olunia Re: .Jak zarobić w internecie 19.05.14, 21:31
        Też szukałam inforamcji jak zarobić w internecie dodatkowe pieniądze. Zarabiam już trochę dodatkowych pieniędzy ale ciągle się dokształcam i szukam nowych rozwiązań .
        Znalazłam stronkę gdzie można się dowiedzieć jak zarabiać w internecie i to spore pieniadze
        ta strona to ofertazarobkowa.pl
        czekam teraz na konferencję na której będzie to wyszystko omówione, warto się zapisac jest to darmowe a można się czegoś dowiedziec
    • jm.gold ..:: Nowy Bux - błyskawiczna wypłata ::.. 08.01.11, 18:43
      Przedstawiam nowy bux.
      Bardzo prosty sposób zarabiania.
      - twój klik: 0.01$
      - klik poleconego: 0.005$
      - 4 reklamy dziennie
      - minimum wypłaty 2$ via paypal, alertpay
      www.vcbux.com/?r=228941460Zapraszam.
    • neobux ..:: Dowody wypłat ::.. :) 11.01.11, 23:13
      Przekonaj się że w PTC można zarobić.
      Oto dowody wypłat: makemoney.com.pl/forum/viewforum.php?forum_id=2
    • big-nick 10 $ - dowód wypłaty . 21.01.11, 09:53
      Zarabianie w Internecie!
      Zobacz jak robią to inni makemoney.com.pl/forum/viewforum.php?forum_id=2
      Przyłącz się. Ty też możesz zarabiać: makemoney.com.pl/
    • makemoney.com.pl Sprawdzone sposoby zarabiania w interencie 01.02.11, 20:12
      Proste i sprawdzone sposoby zarabianie w internecie makemoney.com.pl/neobux.html
    • big-nick Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 02.02.11, 16:28
      Zapraszam wszystkich.
    • big-nick Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 04.02.11, 18:26
      Zapraszam wszystkich
    • neobux Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 12.02.11, 05:10
      Więcej możliwości zarabiania w internecie makemoney.com.pl/sprawdzone_ptc.html
    • makemoney.com.pl Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 17.02.11, 13:11
      Kompleksowo i fachowo, różne sprawdzone sposoby zarabiania w internecie makemoney.com.pl
    • big-nick Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 26.02.11, 09:16
      To prawda płaci błyskawicznie kasiora.like.pl/
      • peligrosa13 Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 28.02.11, 14:44
        najszybszą drogą są programy partnerskie, co już niejedna osoba w tej dyskusji zauważyła.
        niedawno ruszył kolejny system afiliacyjny (tu info o start-up mambiznes.pl/artykuly/czytaj/id/3458) i od razu napotkała na dość burzliwą dyskusję, jak dla mnie nie ma to najmniejszego sensu i po prawdzie popieram rozwój e-commerce zarówno jako użytkowniczka internetu, jak i osobą, która sama ściera się z problem zarobku przez internet.
        • eula34 Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 27.04.11, 11:42
          Co do łatwego zarobku, ruszył program partnerski z [url=https://ssl.afiliant.com/wydawcy/rejestracja-landing/euro-tax]euro-tax.pl[/url], na czym można dodatkowo zarabiać.
          • eula34 Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 27.04.11, 11:44
            Co do łatwego zarobku, ruszył program partnerski z euro-tax ssl.afiliant.com/wydawcy/rejestracja-landing/euro-tax
            na czym można dodatkowo coś tam ugrać
            sorry za błąd linka ;-)
            • 45graz Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 27.04.11, 11:58
              luz... Tylko euro tax renomą się nie cieszy
    • sis_si Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 17.05.12, 21:29
      Hej, polecam zarobic na klikaniu na reklamy, oto parę linków:
      www.zielonymail.com/pages/index.php?refid=sissi

imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=sissi

centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=sissi

pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=sissi
    • gonis79 NAJWYŻSZE PROWIZJE !!!!! Ponad 80zł od 1 umowy !! 11.06.12, 10:49
      Najlepszy Program Partnerski w internecie!
      Ponad 80zł netto od 1 podpisanej umowy!
      To na prawdę działa!!!
      Są wypłacalni.
      Sprawdź www.mbank.net.pl/21097
      Powodzenia :)
    • semenides Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 01.10.12, 17:13
      Instrukcje w jaki sposób zarobić KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH znajdziesz pod linkiem:

megapensja.pl/?user=-semen-
    • jorkett Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 15.10.13, 20:28
      Chcesz zarobić? inwestujesz 18zł, odbierasz co miesiac nawet 4tys zł!

Załóż darmowe konto na www.moneygift.eu/?usr=jorket

Podczas rejestracji otrzymasz link, dzięki któremu będziesz mógł
      zaprosić inne osoby do naszego systemu poleceń. Każda nowa osoba
      to dla Ciebie dodatkowe dochody. Wszystko jest w 100% legalne i
      bardzo proste: im więcej znajomych zaprosisz, tym więcej zarobisz.

Zarejestruj konto klikając w menu przycisk rejestracja www.moneygift.eu/?usr=jorket
    • pasywa Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 24.08.14, 11:20
      Zeby zarabiać w internecie potzreba wytrwałości i wyboru dobrego programu. wszystkie inne obiecujące szybkie zostanie milionerem włóż miedzy bajki
      bit.ly/1vaUawM
    • rafal.warych Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 27.10.14, 16:52
      Cześć!

W Internecie jest program, który pozwala zarabiać pieniądze. Mam nadzieję, że to może niektórych z Was zainteresować.
      Pieniądze można zarabiać na różne sposoby, np.:

- Czytając e-maile
      - Rejestrując się w innych programach
      - Kupując produkty
      - I wiele innych!

Poniżej link do rejestracji:

www.qassa.pl/336445
      Sceptyczni proszę wejdźcie i zapoznajcie się z tym
    • dorota-s2 Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 18.11.14, 22:36
      Przeczytałam rzetelnie całą dyskusję i moje doświadczenia są inne.Nie jestem ani grafikiem ani programistą,na internecie znam się mniej niż średnio,nigdy mi nie zapłacili za żadne klikanie,Ale wiem jedno,internet oddaje nieocenione usługi w dobrze wybranym mlm.Przez lata,bez komputera zarabiałam w firmach mlm bardzo dobrze,z komputerem jest łatwiej.Potrafię znależć godną zaufania firmę,potrafię pomóc innym w niej zarabiać a moje dochody same rosną,pracuję,zarabiam i nie oczekuję że jakiś program rozmnoży moje pieniądze,Na swoje dochody uczciwie pracuję
      • rafakowi Re: ..:: Jak zarobić w Internecie ::.. 25.11.15, 15:07
        Nie trać czasu, każda godzina to nowe naliczenia i dolary na Twoje konto.
        bit.ly/returnOF150percent
        Już piszę Ci co masz zrobić:
        - na górze swojego panelu masz przycisk PTC Ads: kliknij w niego i otwieraj poszczególne reklamy, za każdą obejrzaną reklamę otrzymujesz określoną część dolara (to zarabianie bez inwestycji).
        - z boku swojego panelu masz przycisk BUY ADPACKS: kliknij w niego i dokonaj zakupu swojej pierwszej paczki:
        w pierwszym okienku wybierasz ilość zakupowanych paczek, w drugim okienku metodę płatności (ja polecam pay pal - działa szybko i bez problemów), w trzecim okienku wybierz Begginer Pack
        bit.ly/returnOF150percent
        Po zakupie Twoja paczka, od razu zacznie pracować dla Ciebie - dostaniesz 150% zwrotu zainwestowanej kasy czyli 7,5$ za każde 5$.

Wczoraj wieczorem zleciłem wypłatę i rano "weszła" na mojego PayPala. HQRevShare zmieniał serwer i było trochę przestoju ale administrator tak zadbał o nas wszystkich, że wypłaty i naliczenia idą ekspresowo.

Niektórzy sami do mnie piszę: - kurde Rafał, czemu ja w to wcześniej nie wszedłem? :) No, lepiej późno niż w cale. Korzystaj z tej platformy jak najszybciej!

Ja mam już około 300 paczek a zaczynałem od inwestycji 100 zł. Każde wypracowane przez paczki dolary reinwestowałem w kolejne. Tym sposobem teraz mam wypłatę każdego dnia około 200$.
        Jak wypłaciłem pierwsze 5$, byłem szczęśliwy że to działa i od tamtej pory uwielbiam tą platformę. Na niej reklamuję np. Traffic Monsoon

W razie pytań pisz śmiało.

Pozdrawiam
        Rafał Kowalski
        zarobionyhajs.blogspot.com
        Jak zbierać poleconych do Traffic Monsoon i innych biznesów? Niezawodna i jedyna metoda w POLSCE!
        rafalkowalski.17minut.pl/t1/lp2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka