Dodaj do ulubionych

Za darmo!!!!!!!

05.11.10, 11:54
Witam wszystkich czytających!

Chcę wam się do czegoś przyznać. Prowadze hurtownie w Kraśniku od kilku lat, i przez ten czas naciągnełam wiele ludzi. Kupuje towar w polsce od innych hurtowników, bo nie znam nawet słowa po angielsku więc nie dała bym rady pojechać do irlandi i tam dokonać zakupu. Tawar, jak to towar jak leci. Przeważnie jest to odzież z kontenerów najtańsza. Nigdy nie miałam oryginalnego door to door!!! Cały czas kłamałam mówiąc że mam door to door. Raz pamiętam jak sprzedałam polski towar posklepowy takiej miłej pani z Lublina. Musiała zamknąć sklep bo sprzedałam jej 1.5t. Byłam u spowiedzi ale to nic nie dało bo dalej mnie dręczą sumienie.
Mam pare sklepów zarejestrowanych na rodzine żeby nie było podejrzeń że towar jest już przebrany. Moja hurtownia to jeden wielki niewypał. Nie mam za wiele klijentów więc próbuje odbić ich innym hurtowniom. Moje dostawy towaru są czeste ale bardzo małe. Przywożę po 500-800kg. To nie prawda że mam co pare dni całego tira towaru. Nawet już zmieniłam magazyn na mniejszy bo nie miałam co tam trzymać. Jak się nudziłam to z Romanem (moim dobrym sąsiadem) śmigaliśmy na deskorolkach po hali, ale teraz mam klitke i siedze na tyłku. Na tym forum mam wiele nicków miedzy innymi mój słynny nick morgan151. Z tego nicka jade po piętach każdemu. Obrażam wiele ludzi bo lubie to robić!!!!! Wiem że teraz mi ulży bo wygadałam sie w końcu komuś. Jeśli macie mi coś do powiedzenia to zapraszam do mojej hurtowni w Kraśniku może coś przy okazji kupicie. Ha ha. Mój tel. 691 310 016.

Pozdrawiam
agas-hurt (morgan151)
Obserwuj wątek
    • suro.gatka Re: Za darmo!!!!!!! 05.11.10, 12:16
      Dlaczego na tym forum nie ma opcji "KOSZ"?

Co za idiota pisze takie durne posty i oczernia inną osobę? Ja ci coś napiszę - żal ci doope ściska, że tej kobiecie idzie dobrze (strzelam, że tak jest) to odbijasz sobie w necie na forum? No to braaaawo - inteligencją sięgasz dna oceanu.
      • agas.hurt Re: Za darmo!!!!!!! 05.11.10, 13:41
        Nic mi nie ściska bo tu nie chodzi o zazdrość. To co napisałam o towarze to prawda. Ta pani właśnie takie głupie wpisy dawała i wciąż daje pod moimi postami. Dlatego niech też poczuje jak to jest przyjemnie. Jak nie ma co robić to niech sobie kupi metr gumy i w łeb sobie strzeli.
        • pompeja Re: Za darmo!!!!!!! 05.11.10, 16:22
          Nie wiesz, że goowna się nie rusza? A wiesz dlaczego? Nie dość, że śmierdzi to można się nieźle upi****lić. Pisze Ci tak ta kobieta, olej. Oczywiście możesz to zgłosić do Administracji - oczernianie itepe jest karalne, a w dobie dzisiejszego internetu już nie jest się anonimowym.

Pozdrawiam.
    • bichon2008 Re: Za darmo!!!!!!! 07.11.10, 22:00
      To tak robia prawdziwi katolicy??????WSTYD .
    • dalicja80_only Re: Za darmo!!!!!!! 07.11.10, 23:57
      Czytajac to pierwszy raz wykonałam telefon do Pani ktora jest wlascicielka owej hurtowni kierujac pytanie czy cos jej spadlo w ostatnim czasie na glowe . po krotkiej rozmowie okazalo sie ze ktos zalozyl sobie podobne konto na gazeta.pl .
      Nie planowałam sie dopisywac do watku poniewaz nie chcialam zeby wracal na pierwsze miejsce ale skoro ktos to zrobil to nie zaszkodze.
      Właścicielke hurtowni agas znam od okolo 15lat pametam jeszcze czasy kiedy handlowała niemcem . Z uwagi na czas jaki z nia wspolpracuje (zaopatruje sie w jej hurtowni oraz 4innych) uwazam ze moge wypowiedziec sie na jej temat.
      Hurtownia agas powstala w wyniku jej bardzo ciezkiej pracy, jest ewidentnie nawiedzona kobieta bo nikt w tym interesie nie informuje tak zetelnie ze np aktualnie ma towar na stanie ale nie moze gwarantowac jakosci co wiecej nie jedno krotnie powiedziala ze towar jest sredni tym razem, sprawa oczywista ze nie mozna miec do niej pretesji jak towar trafi sie slabszy niz by sie chcialo poniewaz
      1jest to odziez uzywana
      2importuje a nie zbiera
      3ja tez mogl gtos lekko naciagnac
      Co do ilosci dostaw hmmm ja zawsze jak jestem (najczescie w termini jaki jest zawarty w smsie informujacym wszystkich klientow o dniu dostawy ) widze towar zdejmowany z tira cayly tir to znacznie wiecej niz 800kg.

Pozdrawiam flustrata ktory probował oczernic mojego jednego z ulubionych dostawcow
      Ps do włascicielki hurtowni agas ostatnia irlandia była na 4+
      • agas-hurt Re: Za darmo!!!!!!! 08.11.10, 08:47
        Witam,ponieważ od dawna tu nie zagladam,a doszły mnie słuchy co się zadziało nie mogę nic nie dodac do wątku,tym bardziej ze ktoś mnie oczernia.Osoba podająca się za mnie strzela ślepakami i pozostawiam to bez komentarza.Każdy kto ma swój rozum i przeszedł w swojej drodze szmacianej trochę drogi wie ze fora są warte tyle co nic.Pozostawiam to kazdemu pod swoją ocenę.Pozdrawiam wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka