agas.hurt
05.11.10, 11:54
Witam wszystkich czytających!
Chcę wam się do czegoś przyznać. Prowadze hurtownie w Kraśniku od kilku lat, i przez ten czas naciągnełam wiele ludzi. Kupuje towar w polsce od innych hurtowników, bo nie znam nawet słowa po angielsku więc nie dała bym rady pojechać do irlandi i tam dokonać zakupu. Tawar, jak to towar jak leci. Przeważnie jest to odzież z kontenerów najtańsza. Nigdy nie miałam oryginalnego door to door!!! Cały czas kłamałam mówiąc że mam door to door. Raz pamiętam jak sprzedałam polski towar posklepowy takiej miłej pani z Lublina. Musiała zamknąć sklep bo sprzedałam jej 1.5t. Byłam u spowiedzi ale to nic nie dało bo dalej mnie dręczą sumienie.
Mam pare sklepów zarejestrowanych na rodzine żeby nie było podejrzeń że towar jest już przebrany. Moja hurtownia to jeden wielki niewypał. Nie mam za wiele klijentów więc próbuje odbić ich innym hurtowniom. Moje dostawy towaru są czeste ale bardzo małe. Przywożę po 500-800kg. To nie prawda że mam co pare dni całego tira towaru. Nawet już zmieniłam magazyn na mniejszy bo nie miałam co tam trzymać. Jak się nudziłam to z Romanem (moim dobrym sąsiadem) śmigaliśmy na deskorolkach po hali, ale teraz mam klitke i siedze na tyłku. Na tym forum mam wiele nicków miedzy innymi mój słynny nick morgan151. Z tego nicka jade po piętach każdemu. Obrażam wiele ludzi bo lubie to robić!!!!! Wiem że teraz mi ulży bo wygadałam sie w końcu komuś. Jeśli macie mi coś do powiedzenia to zapraszam do mojej hurtowni w Kraśniku może coś przy okazji kupicie. Ha ha. Mój tel. 691 310 016.
Pozdrawiam
agas-hurt (morgan151)