Dodaj do ulubionych

KOMIS Z CIUSZKAMI DZIECIĘCYMI-PROSZĘ O POMOC

21.03.12, 08:34
WITAM! ŻONA PROWADZI SKLEP Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ I ZASTANAWIAMY SIĘ CZY NIE POŁĄCZYC NASZEGO SKLEPU Z KOMISEM ODZIEŻY DZIECIĘCEJ. LOKAL MANY DOŚC DUŻY WIĘC NIE BĘDZIE PROBLEMU. MIEJSCOWOŚC MA OK.10000 MIESZKAŃCÓW I FUNKCJONUJE TAM Z 10 SKLEPÓW TAKICH JAK NASZ Z TYM ŻE NASZ JEST NAJWIĘKSZY I MOŻE TAKI KOMIS BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEM. JEŚLI KTOŚ MOŻE UDZIELIC CENNYCH WSKAZÓWEK Z GÓRY DZIĘKI! POZDRAWIAMY!!!
Obserwuj wątek
    • janekzjanek Re: KOMIS Z CIUSZKAMI DZIECIĘCYMI-PROSZĘ O POMOC 27.03.12, 15:13
      Sprobowac nie zaszkodzi, majac funkcjonujacy sklep dodatkowe naklady sa zadne....
      Jest tylko jedno male ale....:-)
      Polska mentalnosc....
      Lepiej wyrzucic niz sprzedac za grosze.....
    • krzy.weg Re: KOMIS Z CIUSZKAMI DZIECIĘCYMI-PROSZĘ O POMOC 27.03.12, 15:30
      Jak masz zdrowe nerwy i chcesz się użerać to spróbuj.Jak masz duży sklep to dostaw trochę koszy ze złotówkami.
      • ann-ak1 Re: KOMIS Z CIUSZKAMI DZIECIĘCYMI-PROSZĘ O POMOC 29.05.15, 22:40
        Witam,

Jeżeli nadal Pana żona trudni się sprzedażą używanych ciuszków dziecięcych to zapraszam do współpracy. Ciuszki jakie ja sprzedaję pochodzą prosto z angielskiej sortowni, bez przebierania. Mam przykładowe zdjęcia creamu i gat I. Mogę również zrealizować zamówienie na okreslone przedziały wiekowe. Wszystko sortowane według sezonu. Jeżeli byłby Pan zainteresowany to proszę o kontakt na annahartman@hotmail.co.uk

Pozdrawiam,
        Anna
        791932073
        • elincia80 Re: KOMIS Z CIUSZKAMI DZIECIĘCYMI-PROSZĘ O POMOC 30.05.15, 08:16
          jak już się wpychasz z oferta w posty nie związane z zakupem to wychodzi ze nikt u ciebie nie kupuje wiec się schowaj, a co do komisu może oprócz dzieciaczka dział dla dorosłych?żeby ta mama kupiła dla dziecka i dla siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka