Dodaj do ulubionych

SUPER CREAM!!!!

02.05.12, 15:51
Witam! Mam do zaoferowania bardzo dobrej jakosci cream damski, oraz inne asortymenty prosto z Anglii. Odziez jest modna, kolorowa i w roznych rozmiarach. Cennik, asortymenty oraz więcej niezbędnych informacji pod adresem mailowym: creamanglia@gmail.com
Obserwuj wątek
    • joola22 Re: SUPER CREAM!!!! 07.05.12, 23:22
      Witam Adam! Miło, że piszesz na Anitę takie rzeczy :)
      Ale oboje dobrze wiemy, że to nieprawda.
      Dla niewtajemniczonych kilka rzeczy o mnie: Przyjechałam do Anglii do pracy jako opiekunka dziecięca. Miałam 'przyjemność' poznać Pana Taraszczuka. Miałam również 'przyjemność' przekonać się jak złym i wyrachowanym człowiekiem potrafi być. Mieszkałam z Panią Anitą i Panem Adamem przez prawie 1,5 roku. I przyznam szczerze, że to co tutaj wypisuje jest BZDURĄ TOTALNĄ.
      Przypomnieć kilka historii z życia i przypomnieć kto oszukiwał? Jak pojechałeś do Polski, Anita w Anglii dowiadywała się od kolejnych ludzi, którzy wydzwaniali, że powpłacali Ci pieniądze a towaru nie otrzymali. Ludzie wpłacali Ci niewyobrażalne sumy pieniędzy, a towaru nie otrzymywali, Adam zapadał się pod ziemię i na tym koniec. Nawet mi, opiekunce, która zarabiała zaledwie 80 funtów tygodniowo nie byłeś w stanie wypłacić pieniędzy na pracę. Za każdym razem była ta sama wymówka: że biznes nie idzie itp. Więc przystałam, nie miała po co wracać do Polski. I czekałam z nadzieją, że pieniądze zostaną mi zwrócone. To może nie była jakaś niewyobrażalna kwota przy tym, na jakie kwoty potrafisz bez skrupułów oszukać rodaka, bo zaledwie 700 funtów. Ale pracowałam, starałam się, chciałam żebyś był zadowolony z mojej pracy. Jakie dostałam wynagrodzenie? Worki z moimi rzeczami zostały wystawione przed dom. Nawet komputer mi przetrzymywałeś, nie chciałeś mi oddać bo miałeś nadzieję, że czegoś ciekawego się dowiesz.... Nie spodziewałeś się, że ktoś taki jak zwykła szara opiekunka może być również przebiegła i zabezpieczyć komputer hasłem, którego nie będziesz w stanie złamać?
      Mogłabym tak pisać w nieskończoność, ale po co ścierać klawisze na klawiaturze, skoro można to rozegrać inaczej? Może czas skończyć tą farsę i zacząć bez obaw rozmawiać o tym, że zostało się oszukanym? To żaden wstyd, dzisiaj ja jestem oszukana, jutro może być ktoś inny. Do Pani Anity do tej pory wydzwaniają ludzie, Adam nawet w Anglii narobił długów i uciekł, zostawiając tutaj swoją niespełna trzyletnią córeczkę, którą podobno kochał. Podobno, bo w Polsce także ma 3 dzieci, które też podobno kocha, ich matki też podobno kochał. Kochał podobno cały świat, jednak teraz cały świat odwrócił się tyłem, Adam został postawiony pod murem i próbuje się zemścić. Ale drogi Adamie, Anita ma wsparcie z każdej strony, a Ty masz tylko vana i 20 tysięcy funtów na koncie, które wyciągnąłeś od klientów, a nie stać Cię na to, żeby zapłacić mi za uczciwą pracę. No cóż, za błędy trzeba płacić, takie życie. Ale ja tego tak nie zostawię. I to nie jest chęć zemsty, choć pewnie w jakimś stopniu mnie to boli, bo w chwili, gdy nie mam co ze sobą zrobić, nie mam pieniędzy na to, żeby zabezpieczyć się chociaż na krótki okres czasu.
      hmm.... tak jak napisałam wyżej, mogłabym tak pisać w nieskończoność. Mam na to dowody, że oszukiwał ludzi, nagrane rozmowy. Oprócz tego mam także nagrania i zdjęcia jak bił i traktował swoją rodzinę. To nieludzkie, ludzi którzy także zostali oszukani przez tego Pana, proszę o kontakt mailowy: joola22@gmail.com lub telefoniczny 004407856320940. Zakończmy ten cyrk, zacznijmy o tym mówić że jesteśmy oszukani. Niech odpowie za to, co zrobił. Ma dobrego adwokata w Gorzowie Wlkp., ale nie przeszkodzi mi to w niczym. Będę walczyć, bo oszukał zbyt wielu ludzi, żeby to zostawić. Taki człowiek musi odpowiedzieć za to, co zrobił!!!!
      • jurekogorek2012 Re: SUPER CREAM!!!! 03.06.12, 16:28
        ten koleś wrócił na wioskę do brzozowca. widuję go u starego chyba tam coś kombinuje.
        • zzz340 Re: SUPER CREAM!!!! 06.06.12, 22:06
          Kolego daj jakiś namiar na siebie, prozmawiamy. Lub podaj dokładny adres Taraszczuka na forum.
          Dziękuję.

• ciekawa48 Re: SUPER CREAM!!!! 10.06.12, 20:34
            Ja też poproszę , też mam z tym Panem do porozmawiania.
            Mój email ciekawa48@gazeta.pl Jestem ze Śląska, jak coś to pisz śmiało.
            Dziękuję.
            • extra.sort.poznan Re: SUPER CREAM!!!! 11.06.12, 16:04
              Jesli ktos chce dokladnych namiarow na tego Pana to prosze pisac na maila extra.sort.poznan@gazeta.pl

Informacje bezplatne: adres, telefon dla chcacych rowniez zdjecie
              • cream.a.nglia Re: SUPER CREAM!!!! 11.06.12, 19:55
                Ten Pan jest w okolicach Gorzowa Wlkp, a tel już zmienił.
                Jak ktoś kiedyś napisał na tym forum gosc siedzi u starego i coś kombinuje.

Pewnie planuje jakby tu kogoś jeszcze oszukać.
                ha ha ha !!!
                Ja nie rozumiem jednego przecież jak tak bardzo narozrabiał i rozrabia, to powinien już być za kratami. A ptaszek sobie ćwierka na wolności.
                Ja miałem od nich kupić towar, bo bardzo zachwalali , na jakims forum, ogłaszali sie ale jak to oszusci to bardzo dziękuję , ale nie jestem zainteresowany.
    • joola22 Re: SUPER CREAM!!!! 07.05.12, 23:25
      Witam Adam! Miło, że piszesz na Anitę takie rzeczy :)
      Ale oboje dobrze wiemy, że to nieprawda.
      Dla niewtajemniczonych kilka rzeczy o mnie: Przyjechałam do Anglii do pracy jako opiekunka dziecięca. Miałam 'przyjemność' poznać Pana Taraszczuka. Miałam również 'przyjemność' przekonać się jak złym i wyrachowanym człowiekiem potrafi być. Mieszkałam z Panią Anitą i Panem Adamem przez prawie 1,5 roku. I przyznam szczerze, że to co tutaj wypisuje jest BZDURĄ TOTALNĄ.
      Przypomnieć kilka historii z życia i przypomnieć kto oszukiwał? Jak pojechałeś do Polski, Anita w Anglii dowiadywała się od kolejnych ludzi, którzy wydzwaniali, że powpłacali Ci pieniądze a towaru nie otrzymali. Ludzie wpłacali Ci niewyobrażalne sumy pieniędzy, a towaru nie otrzymywali, Adam zapadał się pod ziemię i na tym koniec. Nawet mi, opiekunce, która zarabiała zaledwie 80 funtów tygodniowo nie byłeś w stanie wypłacić pieniędzy na pracę. Za każdym razem była ta sama wymówka: że biznes nie idzie itp. Więc przystałam, nie miała po co wracać do Polski. I czekałam z nadzieją, że pieniądze zostaną mi zwrócone. To może nie była jakaś niewyobrażalna kwota przy tym, na jakie kwoty potrafisz bez skrupułów oszukać rodaka, bo zaledwie 700 funtów. Ale pracowałam, starałam się, chciałam żebyś był zadowolony z mojej pracy. Jakie dostałam wynagrodzenie? Worki z moimi rzeczami zostały wystawione przed dom. Nawet komputer mi przetrzymywałeś, nie chciałeś mi oddać bo miałeś nadzieję, że czegoś ciekawego się dowiesz.... Nie spodziewałeś się, że ktoś taki jak zwykła szara opiekunka może być również przebiegła i zabezpieczyć komputer hasłem, którego nie będziesz w stanie złamać?
      Mogłabym tak pisać w nieskończoność, ale po co ścierać klawisze na klawiaturze, skoro można to rozegrać inaczej? Może czas skończyć tą farsę i zacząć bez obaw rozmawiać o tym, że zostało się oszukanym? To żaden wstyd, dzisiaj ja jestem oszukana, jutro może być ktoś inny. Do Pani Anity do tej pory wydzwaniają ludzie, Adam nawet w Anglii narobił długów i uciekł, zostawiając tutaj swoją niespełna trzyletnią córeczkę, którą podobno kochał. Podobno, bo w Polsce także ma 3 dzieci, które też podobno kocha, ich matki też podobno kochał. Kochał podobno cały świat, jednak teraz cały świat odwrócił się tyłem, Adam został postawiony pod murem i próbuje się zemścić. Ale drogi Adamie, Anita ma wsparcie z każdej strony, a Ty masz tylko vana i 20 tysięcy funtów na koncie, które wyciągnąłeś od klientów, a nie stać Cię na to, żeby zapłacić mi za uczciwą pracę. No cóż, za błędy trzeba płacić, takie życie. Ale ja tego tak nie zostawię. I to nie jest chęć zemsty, choć pewnie w jakimś stopniu mnie to boli, bo w chwili, gdy nie mam co ze sobą zrobić, nie mam pieniędzy na to, żeby zabezpieczyć się chociaż na krótki okres czasu.
      hmm.... tak jak napisałam wyżej, mogłabym tak pisać w nieskończoność. Mam na to dowody, że oszukiwał ludzi, nagrane rozmowy. Oprócz tego mam także nagrania i zdjęcia jak bił i traktował swoją rodzinę. To nieludzkie, ludzi którzy także zostali oszukani przez tego Pana, proszę o kontakt mailowy: joola22@gmail.com lub telefoniczny 004407856320940. Zakończmy ten cyrk, zacznijmy o tym mówić że jesteśmy oszukani. Niech odpowie za to, co zrobił. Ma dobrego adwokata w Gorzowie Wlkp., ale nie przeszkodzi mi to w niczym. Będę walczyć, bo oszukał zbyt wielu ludzi, żeby to zostawić. Taki człowiek musi odpowiedzieć za to, co zrobił!!!
      • beni.o29 Re: SUPER CREAM!!!! 10.06.12, 16:42
        To co Pani pisze to dla mnie trochę dziwne. Poniewaz na googlach aż chuczy od tej pary.
        Wiadmo że nie zawsze ma się to co się chce, ale czytając wszytskie posty zastanawiającym jest fakt iż . Ta słynna Para oszukiwała od lat wielu.
        Nic dodać nic ująć. Chyba w ten sposób żyją. Nie nadają się do pracy tylko do oszustw.

Takich powinni ukarać, by nie mogli już więcej nikogo oszukać. Może ktoś kiedyś zanjdzie sposób by trafili pod sąd. A wtedy na wiele lat za kraty.
        Wyjdą wszystkie przekręty.
        • zzzzainteresowany Re: SUPER CREAM!!!! 10.06.12, 18:29
          tak troszeczke poczytałem i zastanawiam się i może niech inni też sie zastanowią ale pisanie takich rzeczy to lekka przesada a juz najlepiej osądzać innych nie ujawniając samego czy samej siebie.
          juz moło kto na tym forum jest wiarygodny i pisze to co powinno wlaśnie tu być.

co znaczy OSZUKAŁ OSZUKAŁA?
          co znaczy ze PODAJ DOKŁADNY ADRES?
          co znaczy UWAŻAJCIE?
          itp

myslę ze wszystkie wpisy jakie sie powtarzają to zwykla złosliwość i zawiść ludzka. czy rozsądek nie podpowiada że oszukany powinien byc juz dawno w sądzie? czy ci wszyscy lub wszyscy jako nieliczni nie idą do sądu bo sami oszukuja?

Ludzie jestem w tym biznesie od 17 lat i wiem jak było i jak jest, a z tymi panstwem kilka razy robilem biznesy i nie straciłem a nawet zyskałem.
          Co do podawania danych to nie trzeba byc alfą i omegą aby do nich trafic, wszystkie dane sa w internecie. A to ze ktoś napisze ze jest od nich aż pełno w internecie to tak prawda ale wszystko to samo i czy nie caly czas od tych samych osób?

• zzz340 Re: SUPER CREAM!!!! 10.06.12, 20:09
            Właśnie masz koleo rację :)

Moim zdaniem powinni opublikowac ich zdjęcia do sieci i po sprawie.
            Poco pisac widząc kto oszukuje jest łatwiej rozpoznać .
            Pozdrawiam
            • zzzzainteresowany Re: SUPER CREAM!!!! 11.06.12, 10:06
              Nie zrozumial pan mojego postu
              Jesli jest pan za umieszczaniem zdjec to moze zacznie pan od siebie? Lub moze jesli nie zdjecie to moze swoje dane?
              Dlaczego wszyscy sa tacy anonimowi?
              Anonimowi bo oszusci?
              • tomo1982 Re: SUPER CREAM!!!! 11.06.12, 11:46
                Trafiony zatopiony!!!
                Na tym forum to wszyscy oszusci.
    • joola22 Re: SUPER CREAM!!!! 07.05.12, 23:27
      hehe, a co do tego że Pani Anitę szukają dwie prokuratury, to może przypomnieć, kto miał 7 listów gończych w Polsce, dlatego uciekł do Anglii? Panie Adamie, jest Pan niezrównoważony psychicznie o czym świadczy fakt, że chciał się Pan zabić, łykając tabletki (szkoda tylko, że to były witaminy, hahaha!). Znalazł się Pan w szpitalu z tego tytułu. Facet przed 40-stką zachowujący się jak nieszczęśliwie zakochany nastolatek, oj.... Jakże mi przykro.... Może nie powinnam tego pisać, ale teraz żałuję że wtedy Pana znalazłam, Panie Adamie, nieprzytomnego na środku salonu ;D
      • jurekogorek2012 Re: SUPER CREAM!!!! 03.06.12, 16:29
        jest w Polsce na wiosce.
    • joola22 Re: SUPER CREAM!!!! 07.05.12, 23:28
      hehe, a co do tego że Pani Anitę szukają dwie prokuratury, to może przypomnieć, kto miał 7 listów gończych w Polsce, dlatego uciekł do Anglii? Panie Adamie, jest Pan niezrównoważony psychicznie o czym świadczy fakt, że chciał się Pan zabić, łykając tabletki (szkoda tylko, że to były witaminy, hahaha!). Znalazł się Pan w szpitalu z tego tytułu. Facet przed 40-stką zachowujący się jak nieszczęśliwie zakochany nastolatek, oj.... Jakże mi przykro.... Może nie powinnam tego pisać, ale teraz żałuję że wtedy Pana znalazłam, Panie Adamie, nieprzytomnego na środku salonu ;D.
    • joola22 Re: SUPER CREAM!!!! 01.06.12, 13:14
      zmienilam nr telefonu, pod ktorym informacji na ten temat moge udzielic. 00447907167201
      • beni.a21 Re: SUPER CREAM!!!! 28.06.12, 21:12
        Witam
        Przeczytałam komentarz na allegro w sprawie dsa-recycling, niestety też miałam z Panem Adamem kłopoty.
        • science12340 Re: SUPER CREAM!!!! 18.06.13, 11:04
          Proszę o kontakt osoby oszukane przez Taraszczuka !
    • penelopa29 Re: SUPER CREAM!!!! 22.08.12, 11:04
      Miałam z tym Panem do czynienia jakiś czas temu. Niestety nie polecam. Straciłam nie wiele tylko 1000 zł. Ale słyszałam że jest duzo firm oszukanych przez tego Pana na wieksze pieniądze.
      • brombapolska Re: SUPER CREAM!!!! 22.08.12, 11:27
        A ja mysle ze to wszystko w tym watku to czyjas zabawa bo kupuje towar co tydzien od Adama i Anity i nie moge powiedziec zlego slowa na nich.
        Kilkakrotnie spotykalem sie z Adamem w polsce jak dowozil mi towar i uwazam ze gdyby to byla prawda to juz dawno patrzylby na swiat za wysokiego muru.
        Towar maja fajny i godny polecenia

Dla uwiarygodnienia moge podac ze caly czas wysylaja mi towar przez polskiego kuriera za pobraniem a na samochodzie jest zawsze towar do kilku klientow.

• creamwarszawa Re: SUPER CREAM!!!! 22.08.12, 11:41
          Widzę że temat na nowo sie rozkręca.
          Więc pozwolę sobie wtrącić swe trzy grosze. Skoro kupujesz co tydzień to chyba w anglii. Czemu piszesz z angielskiej klawiatury, nie używając polskich znaków. To juz daje do myślenia.
          Ja tam nie wierzę w żadne słowo. Napewno w jedym aucie są paczki dla kilku osób z jednej okolicy. Buhaha !!! Buhaha !!
          • maaa55gazeta.pl Re: SUPER CREAM!!!! 05.10.12, 09:10
            Niestety anita to bardzo zakłamana osoba, nasza firma miała dużo kłopotów przez tą panią, straciliśmy sporo pieniędzy i nerwów. LUDZIE NIE WIERZCIE JEJ ANI JEDNEMU SŁOWU. To prawdziwy oszust a DSA RECYCLING firma widmo. Złodzieje znaleźli sobie wygodny sposób na życie. Schemat jest bardzo prosty dwie może trzy dostawy spełniają oczekiwania klienta a później to tylko extra drogi chłam. Pozdrawiam
            • poul1923 Re: SUPER CREAM!!!! 05.10.12, 11:06
              Dziwi mnie tylko jedno, jak można kupować w ciemno płacąc z góry za towar...?
              Pozdrowionka
              • insideuk Re: SUPER CREAM!!!! 05.10.12, 12:05
                Tak samo jak kupuj się bilet do kina przed obejrzeniem filmu.
              • 7stella Re: SUPER CREAM!!!! 05.10.12, 12:26
                Słyszałam o tej parze, para totanych oszustów. Pewnie już siedza za kratami .
                • bacu23 Re: SUPER CREAM!!!! 15.10.12, 15:28
                  Również zostałam oszukana, Pan Adam jest mi winny kilka worków odzieży, za które zapłaciłam, oszukiwał przez telefon ze towar jest przygotowany, a kurierzy nic nie wiedzieli na ten temat. Nie dajcie się zwieźć na ładny towar, bo tak jak piszą inni, przez kilka dostaw będzie wszystko pięknie, gdy juz poczuje że się mu w miarę ufa to wtedy zaczynają swoje machlojki.
                  NIGDY przenigdy nie wysyłajcie wczesniej kasy, tylko i wyłacznie za pobraniem.
                  Gdyby nie był oszustem odbierał by telefony. Zarówno polskie jak angielskie numery.
                  Bądzćie ostrozni. Ja osobiście napewno juz sie oszukać nie dam i poraz kolejny nie zaufam temu człowiekowi. Miał dwie szanse i obydwie zmarnował. A gadane ma ten Pan, bajerować potrafi. 10 razy się zastanowcie zanim wejdziecie z nim w jakikolwiek interes !!!!
                  • barba-ra24 Re: SUPER CREAM!!!! 25.10.12, 13:15
                    Ja także zostałam oszukana przez pana adama (piszę z małej litery )poniewaz nie jest wart litery dużej.
                    Jest to oszust i zlodziej, po wielokrotnych emailach i telefonach, obiecywał że wyśle mi worki z ubraniami. Niestety slad zaginął. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na emaile.
                    jeżeli mają Państwo jakieś informację bardzo prosze o napisanie na forum.
                    Wszyscy powinni się dowiedzieć jakim jest człowiekiem.
            • science12340 Re: SUPER CREAM!!!! 18.06.13, 11:06
              Teraz DSA Recycling , a kiedyś ASD Recycling...Teraz Adam Taraszczuk ,wcześniej Adam Bielan -to ten sam oszust -proszę o kontakt !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka