Dodaj do ulubionych

KUPIĘ ODZIEZ POSKLEPOWA WARSZAWA

23.01.13, 11:37
Jak w tytule kupię odziez POSKLEPOWA dobrej jakości Warszawa.
Prosze o kontakt tylko telefoniczny 530 914 957
Obserwuj wątek
    • patt_ks Re: KUPIĘ ODZIEZ POSKLEPOWA WARSZAWA 19.08.13, 20:32
      Szanowni Państwo,

Czy byliby Państwo zainteresowani zakupem odzieży z kolekcji letniej sklepu internetowego? Z powodu wyjazdu muszę chwilowo zawiesić działalność sklepu i jak najszybciej pozbyć się towaru 
      Specjalizujemy się w sprzedaży internetowej. Prowadzimy sprzedaż towaru nowego m.in. outletowego znanych marek, takich jak: ZARA, BERSHKA, STRADIVARIUS, SKUNKFUNK, FIGL. Wszystkie oferowane produkty są fabrycznie nowe i zostały legalnie wprowadzone na polski rynek. Proponujemy Państwu szeroki wachlarz produktów znanych marek w przystępnych cenach - od mody codziennej do sportowej, od ubrań klasycznych do najbardziej trendy. Odzież jest w całości sfotografowana – w razie potrzeby mogę udostępnić Państwu zdjęcia, do których mam pełne prawa autorskie. Obecnie posiadam ok. 180 sztuk odzieży przeznaczonej na sprzedaż. W razie zainteresowania ofertą bardzo proszę o kontakt – wówczas przedstawię więcej szczegółów. (z powodu nie dyspozycyjności i utrudnionego kontaktu telefonicznego bardzo proszę o kontakt e-mailowy: patrycjakulik@op.pl).

Pozdrawiam serdecznie,
      Patrycja
    • z_pierwszej_reki_niesort Re: KUPIĘ ODZIEZ POSKLEPOWA WARSZAWA 21.08.13, 13:09
      Dzień dobry.

Mam do zaoferowania bardzo dobry sort z nowootwartej sortowni w Anglii.
      Szukamy nowych klientów ,do stałej wsółpracy.
      Mamy swój magazyn w Łodzi i jestesmy w Polsce raz w miesiącu z towarem.
      Worki z odzieżą sortowaną można sobie u nas wybierać. Jest to mix w workach 12 kg.
      Ubrania są bardzo dobrze sortowane wiec nie znajdą w nim Państwo odrzutu ani innych rzeczy niż ubrania.
      W naszej ofercie mamy też zabawki oraz buty.

Ceny :

Ubrania sortowane mix - 10.50 zł/kg.
      Zabawki - 10 zł/kg

num kontaktowy:
      0044 1978447901 tel.stacjonarny Anglia.
      0044 7860678061 tel kom Anglia.
      887-022-356 tel.kom Polska.

z_pierwszej_reki@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka