Dodaj do ulubionych

NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!!

16.05.13, 14:03
ZA POMOCĄ TEJ STRONY,CHCĘ OSTRZEC WSZYSTKICH KTÓRZY SPRZEDAJĄ ODZIEŻ UŻYWANĄ,GŁÓWNIE NIE SORT,PRZED PANEM DAWIDEM PIETRZYCKIM,KTÓRY JEŻDZI PO ANGLII I OFERUJE WSPÓŁPRACĘ ALE NAJPIERW NA PRÓBĘ WYCIĄGA CREAM ZA CENĘ NIE SORTU OFERUJĄC PÓŻNIEJ STAŁE ODBIORY.
DO NAS PRZYJECHAŁ I W RAMACH WSPÓŁPRACY NA PRZYSZŁOŚĆ WYBRAŁ SOBIE 200KG CREAMU,NASTĘPNIE POSZŁY 3 DOSTAWY Z TYM ŻE PO OSTATNIEJ WEDŁUG TEGO PANA Z 800KG TYLKO 300 NADAWAŁO SIĘ DO DALSZEJ SPRZEDAŻY.WYSŁAŁ NAM POTWIERDZENIE PRZELEWU,A POŻNIEJ TŁUMACZYŁ ŻE PRZELEW COFNĄŁ I TAK NA WSPÓŁPRACY Z TYM PANEM STRACILIŚMY 800 FUNTÓW.
PRAGNĘ DODAĆ,ŻE JEST TAK BEZCZELNY,ŻE PO TEJ CAŁEJ SYTUACJI CHCIAŁ NADAL BRAĆ OD NAS TOWAR ALE CREAM W CENIE NIE SORTU.
GDY ODPOWIEDZ NASZA BYŁA TAKA,ŻE MOŻE WZIĄĆ TOWAR TAK JAK IDZIE TO SOBIE POJECHAŁ W INNE MIEJSCE I TAK SAMO ZROBIŁ JAK Z NAMI.
PO KILKU DNIACH DOSTAŁEM TEL OD NIEGO Z ZAPYTANIEM O TOWAR.GDY MU ODPOWIEDZIAŁEM,ŻE MOŻE OCZYWIŚCIE KUPIĆ ALE TAK JAK KAZDY KUPUJE,TO SIĘ JUŻ NIE ODEZWAŁ.
WIEM OD ZNAJOMYCH,ŻE PRÓBOWAŁ IM ZAOFEROWAĆ WSPÓŁPRACĘ NA ZASADZIE WYBRANIA SOBIE 500KG LATA I OBIECUJĄC,ŻE BĘDZIE BRAŁ TAK JAK IDZIE.
ZNAJOMI WIEDZIELI O TYM PANU OD NAS I ODMÓWILI.

DRODZY SPRZEDAWCY UWAŻAJCIE NA PRAKTYKI TEGO PANA JEŻELI NIE CHCECIE STRACIĆ PIENIĘDZY LUB DLA DOBRA WSPÓŁPRACY SPRZEDAĆ CREAMU ZA MARNE PIENIĄDZE.

POZDRAWIAM CZYTAJĄCYCH

Obserwuj wątek
    • ciucholandsuper Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 17.05.13, 08:06
      Co to znaczy na próbe wyciaga cream w cenie niesortu.Co to znaczy wybrał sobie z niesortu 200 kg creamu,a pózniej ten niesort sprzedajecie jako oryginał?Tak jest napisane to ostrzezenie ze nikt chyba nie rozumie o co chodzi.
      • odziezuzywanahurt Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 17.05.13, 09:43
        dzień dobry widze ze zalatwiamy sprawy ujawniajac dane osobowe prosze bardzo wiec ja rowniez napisze o panstwu z Redditch panie Marcinie Sabatwoskim i Agnieszce Szkodzie tak zgadza sie jestem importerem i sciagam dobry towar z anglii irlandi itp, i towaru jak pisza ci panstwo nie wyludzilem tylko sprzedali mi sami ze wyzsza cene a nie jak niesort i dostosowali sie do moich wymagan a reszte sprzedaja jako oryginal wiec nie wiem kto tutaj kreci, ale sprawa wyglada tak dopoki jezdzilem towar bylo ok pozniej wysylkowo na odleglosc 1 dostawa ok a niestety druga nie skontrolowalem i otrzmalem tzw posort i odmowilem wspolpracy polecialem wyjasnic o co chodzi i towar znowu mieli przebrany. A to ze dbam o moich klientow i sciagam najlepszy towar i walcze o niego to dziekuje za reklame pozdrawiam Dawid a jesli dalej bedzie pan imiennie mnie oczernial bezpodstawnie to spotkamy sie w sadzie. sprawe zglaszam do portalu a jesli bedzie trzeba wyjasnimy to sadownie.
        • aga1976-1 Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 17.05.13, 10:37
          PRZEDSTAWIONA SYTUACJA NIE MA ZAMIARU NIKOGO OCZERNIAĆ TYLKO MIAŁA MIEJSCE.
          GDYBYM MIAŁ SPRZEDAĆ POSORT JAK TEN PAN UWAŻA,TO NIE WYSŁAŁ BYM TOWARU BEZ PIENIĘDZY.GDY NAJPIERW PRZELEW BYŁ NA KONCIE TO WSZYSTKO BYŁO OK.GDY TOWAR POJECHAŁ BEZ PIENIĘDZY OKAZAŁO SIĘ ŻE JEST BARDZO KIEPSKI-DZIWNY ZBIEG OKOLICZNOŚCI???
          CZY MOŻE ZAMIERZONY CEL???
          JEŻELI KTOŚ OCZEKUJE SAMEGO LATA W JAKOŚCI CREAMU ZA CENĘ NIE SORTU,TO POWINIEN KUPOWAĆ CREAM I PŁACIĆ JAK ZA CREAM.
          W ZESZŁYM TYG.MIAŁEM OD PANA DAWIDA TEL.Z ZAPYTANIEM O TOWAR-WYNIKA Z TEGO ŻE TOWAR NIE BYŁ TAK ZŁY JAK ON TWIERDZI I NADAL BYŁ ZAINTERESOWANY KUPOWANIEM.
          JEŻELI W TOWARZE ZNAJDUJE SIĘ LATO,TROCHĘ ZIMY,CREAM I METKA TO JAKI TO JEST POSORT?
          IM CZŁOWIEK BARDZIEJ STARAŁ SIĘ SPROSTAĆ WYMAGANIOM TEGO PANA TYM WEDŁUG NIEGO TOWAR BYŁ GORSZY.
          BARDZO DOBRZE,ŻE PAN DBA O SWOICH KLIENTÓW I STARA SIĘ SPROWADZAĆ DOBRY TOWAR,ALE NIE KOSZTEM INNYCH,KTÓRYM ZALEŻY NA WSPÓŁPRACY.

POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA W INTERESACH
          • odziezuzywanahurt Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 17.05.13, 12:30
            zycze powodzenia w naciaganiu naiwnych ludzi panie marcinie, sprzedaje pan poczatkowo oryginalny towar na podpuche a pozniej go przebiera w branzy nie jestem od dzisiaj to ja panu zycze powodzenia z przebranym niesortem niech pan poczyta swoje posty i wyciagnie wnioski,pozwolil pan mi wybrac lepszy towar a pozniej nie.ja pana wykorzystalem ze zaplacilem wiecej paranoja, bylo trzeba sie nie zgadzac. ale przeciez z tak dobrym towarem martwi sie pan o odbior jak jest dobry towar nie ma problemu ze sprzedaza taka jest prawda i bez glupich gadek. ja nie mam czasu na pierdoly a w polsce dobrze radze klientom przyszlym nie wierzyc na slowo bo bedzie utopiona kasa. temat dla mnie zamkniety zobaczymy jak dlugo bedzie pan handlowal w ten sposob. Ja nawet nie mialem zamiaru o panu pisac bo kazdy musi sie sam przejechac na wlasnej skorze.
            • aga1976-1 Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 17.05.13, 13:44
              OCZYWIŚCIE ŻE POZWOLIŁEM I NIE TYLKO(PROSZĘ SOBIE PRZYPOMNIEĆ SPRAWĘ PIENIĘDZY) DLA DOBRA WSPÓŁPRACY,KTÓRA WEDŁUG PANA MIAŁA WYGLĄDAĆ TAK DOBRZE.
              JEŻELI CHODZI O PODPUCHĘ,TO 3 PIERWSZE WPŁATY BYŁY OK A CO SIĘ STAŁO Z NASTĘPNĄ.
              NIE DZIWIĘ SIĘ,ŻE TAK CZĘSTO PAN JEŻDZI I SZUKA TOWARU JEŻELI TAK MA WYGLĄDAĆ WSPÓŁPRACA-WIDOCZNIE BYLIŚMY ZBYT NAIWNI,ALE MAMY NAUCZKĘ NA PRZYSZŁOŚĆ.
              PROSZĘ SIĘ MARTWIĆ SWOIM BIZNESEM BO KIJ MA 2 KOŃCE.
              • odziezuzywanahurt Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 18.05.13, 08:05
                szukam nowych bo wciaz brakuje dobrego towaru w odpowiednich ilosciach , i skonczmy ta gadke bo dobrze pan wie ze place gotowka i odbieralbym do dzisiaj gdyby towar byl ok a jakos inni nie narzekaja tylko wspolpracuja ze mna a co do kolegow z anglii z branzy to nie mowia pochlebnie o waszym towarze. a jestem co tydzien bo co tydzien importuje i kontroluje. ja nie chce wam utrudniac, skonczylem odbior to mnie oczerniacie paranoja.
                • aga1976-1 Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 18.05.13, 11:10
                  TOWARU JEST WSZĘDZIE B.DUŻO TYLKO TRZEBA MYŚLEĆ TEŻ ŻEBY CI SPRZEDAJĄ TEŻ MOGLI ZAROBIĆ ,A NIE MYŚLEĆ TYLKO O SWOJEJ KIESZENI.
                  GDYBY PAN CHCIAŁ NAPRAWDĘ WSPÓŁPRACOWAĆ,TO TEŻ BY COŚ ZROBIŁ W TYM KIERUNKU A NIE TYLKO NARZEKAŁ.
                  A OPINIA O NASZYM TOWARZE JEST OD JEDNEJ OSOBY,KTÓRA SPRZEDAJE ŚMIECI I MA B.DUŻO TOWARU DO ZAOFEROWANIA BO NIE IDZIE NA JAKOŚĆ TYLKO ILOŚĆ.WIEM ŻE I OD NIEGO PAN BRAŁ TOWAR,GDZIE WCZEŚNIEJ MIAŁ PAN O NIM INNE ZDANIE.CÓŻ ZA IRONIA.
                  JEŻELI SIEDZI PAN W TYM INTERESIE TAK DŁUGO JAK PAN WSPOMNIAŁ,TO POWINIEN MIEĆ PAN TAK WYROBIONE KONTAKTY,ŻE TOWARU NIE POWINNO BRAKOWAĆ.A WIDZĄC CO PAN SOBIE SZUKA W TOWARZE,TO NIE DZIWIĘ SIĘ ŻE GO BRAKUJE.

TYLE MAM DO DODANIA NA TEN TEMAT
                  POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA W POSZUKIWANIU TOWARU
      • odziezuzywanahurt Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 08.11.18, 20:13
        bo to jest banda polaczkow szukaja debili omijac szerokim lukiem, sprzedali cream w cenie niesortu ;) jasne za darmo otrzymalem , tylko ze jak bylem w uk sprzedali dobry towar a jak wyslali do polski bez wizyty to zlom tacy to ludzie, a ze bylem bardziej przebiegly jak oni to nie otrzymali kasy i zakonczylem z nimi o taka historia. gdyby kots mial dobry tpwar nie konczy sie wspolpracy kazdy kupujacy to wie. ja jestem nadal na rynku minelo 5 lat ciekawe jak z nimi
    • odziezuzywanahurt Re: NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ!!!! 08.11.18, 20:10
      a prawda jest taka ze ta Pani Agnieszka Sabatowska to naciagacz z Reditch maja swoj sklep w pl chca sprzedawac resztki za cene creamu nie zaplacilem bo otrzymalem zlom nie towar Pani Agnieszko jak towar bylby dobry nie odcina sie reki ktora karmi Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka