Dodaj do ulubionych

własny second hand - kilka pytań

03.05.21, 22:34
Hej, chce otworzyć własny lumpeks, pytanie do osób które już prowadzą swój sklep z odzieżą używana.

1. Chce wymieniać towar co tydzień. co z ciuchami, które zostają na ostatni dzień? Ktoś je zabiera regularnie czy samemu się wysyła do hurtowni? Czy we własnym zakresie?
2. Czy biorąc na próbę mniejsze ilości kg ale z różnych hurtowni, muszę pilnować co skąd wzielam zeby na ostatni dzień zwrocic do dobrej hurtowni? Czy w ogóle nie opłaca się brać paru na raz, lepiej testować tydzień po tygodniu
3. Czy jest jakaś hurtownia w Wlkp która umożliwia wybranie samemu towaru?
4. Marze o ubraniach vintage w dobrym stanie lub premium - polecana hurtownia? Ale prosze nie podsylajcie mi byle pierwszej lepszej
5. Ile kg towaru przy lokalu 40m?
Obserwuj wątek
    • aniapere Re: własny second hand - kilka pytań 25.07.21, 20:41
      hej, czy otrzymałaś odpowiedzi na te pytania?
    • mahika1974 Re: własny second hand - kilka pytań 02.08.21, 17:39
      Myślę, że już sama sobie odpowiedziałaś czy warto w to wchodzić. Dobre czasy na lumpeks dawno się skończyły. Masz fajny towar to spróbuj w Internecie.
    • szachszczoni Re: własny second hand - kilka pytań 12.08.21, 11:42
      Witam Panią. Zapraszam do Stargardu. Posiadam fajny towar w tym ten wymarzony przez Panią /vintage/Sama Pani sobie wybierze,bo ja jeszcze nie otworzyłam sklepu,a towar zakupiłam.Dużo odzieży w rozmiarach dla puszystych oraz obuwia w skórze naturalnej.Pozdrawiam i proszę na maila missabus@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka