Dodaj do ulubionych

a na Śląsku? katowice i okolice?

04.01.05, 19:54
gdzie mogę na śląsku dostać coś fajnego? piszecie tu nawet o Karl'u
Lagerfeldzie a jakos w K-cach nie moge nic takiego trafic! albo DG, cokolwiek
z markowych!!
Obserwuj wątek
    • me_and_just_me Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 02.02.05, 14:47
      ponawiam pytanie :)
    • agnieszka.adamek Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 09.02.05, 14:04
      W Chorzowie na rynku i w Świetochłowicach jest Roban.Można upolować fajne
      ciuchy. Na Żeromskiego w Chorzowie - śmierdzi i nie ma nic ciekawego-nie
      polecam. Ale tez z chęcią dowiedziałabym się o innych.
    • me_and_just_me Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 09.02.05, 16:01
      dowiedziałam się o 3 miejscach w Katowicach - na Słowackiego i 2 na
      Gliwickiej... Jutro ta może zajrzę to się przekonam ile to to warte ;-)
      • yennefer81 Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 19.02.05, 01:04
        Sosnowiec Gospodarcza, Nie moge tam chodzic, bo za duzo pieniedzy wydaje.
        Ciuchy moze nie markowe, ale sliczne. Kupilam marynarke za 35 zl, taka sama
        widzialam potem za 290 :))))
    • ewa_77 Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 25.02.05, 00:41
      Bytom, Wyczółkowskiego - na samym końcu. Po drodze jest kilka innych ale nie
      warto.
      • cleer13 Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 25.02.05, 10:21
        Katowice - róg Opolskiej ( dawny salon GsM PLUS ) , na Korfantego ( nad Centrum
        Variete - dawniej sklep meblowy) - ogromna hala , trzeba sie naszperac, ale
        mozna znaleźć fajne rzeczy, i czasem na Dworcu PKP da sie cos wypatrzeć.
        Pozdrowienia dla tych, ktore lubia takie polowania.
    • mamamila ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 25.02.05, 20:03
      Najlepszy jaki do tej pory znalazłam! Blisko dworca PKP, obok podstawówki. 2 gigantyczne hale,
      sortowane wg kolorów, lub na wagę. GAP, ESPRIT,ESCADA, DOLCE GABBANA,TOM TAYLOR i inne,
      wszystkie inne ciucholandy też są OK, ale z TEGO jeszcze nigdy nie wyszłam z pustymi rękami.Ale
      wszystko zależy od umiejętności szperającego, trzeba tam poświęcić ze 2 godziny minimum. POLECAM
      Aga
      • mowawe Re: ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 26.02.05, 12:59
        Bardzo prosze o pdokładną lokalizację ! Jaka to ulica ?
      • biedroneczka33 Re: ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 28.02.05, 16:03
        podobny ciucholand jest w Bytomiu ..kolo dworca autobusowego .Polecam jest
        tanio ,ubrania na wieszakach wg .koloru ,wzoru itd.
        • ania_i Re: ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 28.02.05, 21:47
          Witam!
          A mogłabyś podać dokładną lokalizację? Bo w Bytomiu mieszkam od 3 miesięcy
          dopiero i znana jest mi tylko najbliższa okolica... To ten dworzec autobusowy
          koło dworca PKP? Gdzie tam jest miejsce na taki duży ciucholand??
          Pozdrawiam
          Ania I.
    • annakt KATOWICE-TYCHY 01.03.05, 15:47
      WITAM!
      DZIEWCZYNY MOZE KTORAS WIE GDZIE PRZENIOSŁ SIE SKLEP (MIESCIJ SIE W KATOWICACH WEJSCIE OD 3 MAJA, KOŁO CITY PUBU) Z UZYWANYMI
      CIUSZKAMI?
      OSTATNI RA BYŁAM TAM ROK TEMU..:-(PO WYJSCIU ZE SZPITALA SKLEPIKU JUZ NIE BYŁO...
      WŁAŚCICIELKA SPROWADZAŁA CIUSZKI Z ANGLII,OBŁOWIAM SIĘ W NIETYPOWYCH CIUSZKACH O NIETYPOWYCH WZORACH A PRZEDE WSZYSTKIM W CIUSZKI
      DOBREJ JAKOŚCI FIRMOWE I TANIE!!!GŁOWNIE UBRANIA DAMSKIE, ALE ZDARZYŁY SIE CIEKAWE MĘSKIE EGZEMPLARZE, DZIECIECE A NAWET TOREBKI I
      BUTY...
      BARDZO ŻAŁUJE ZE NIE MA JUZ TEGO SKLEPIKU WG MNIE BYŁ TAM RUCH,ALE GŁOWNIE PRZYCHDZILI TAM CHYBA "WTAJEMNICZENI"..MOŻE JEDNAK
      KTÓRAŚ Z WAS TAM TRAFIŁA I WIE GDZIE OBECNIE SKLEPIK SIE MIESCI????
      W CHWILI OBECNEJ MIESZKAM W TYCHACH..MOŻE TUTAJ ZNAJDĘ JAKIŚ CIEKAWY CIUCHOLAND:_) PÓKI CO ZNALAZŁAM JEDEN NA RYNKU NAPRZECIW
      KOŚCIOŁA..NIE PREZENTUJE SIE CIEKAWIE ALE PO DOSTAWIE COS MOZNA ZNALESC...
      JESLI WIECIE GDZIE SZUKAĆ CIEKAWYCH CIUSZKÓW W TYCHACH I KATOWICACH TO PROSZĘ DAJCIE ZNAC...
      JA ZE SWEJ STRONY RÓWNIEŻ ZAPRASZAM DO SWOICH AUKCJI NA ALLEGRO GDZIE SPREDAJE CIUSZKI I NIE TYLKO
      POZDRAWIAM
      ANNA
      www.allegro.pl/my_page.php?uid=1164065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka