areto 04.01.05, 19:54 gdzie mogę na śląsku dostać coś fajnego? piszecie tu nawet o Karl'u Lagerfeldzie a jakos w K-cach nie moge nic takiego trafic! albo DG, cokolwiek z markowych!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
me_and_just_me Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 02.02.05, 14:47 ponawiam pytanie :) Odpowiedz Link
agnieszka.adamek Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 09.02.05, 14:04 W Chorzowie na rynku i w Świetochłowicach jest Roban.Można upolować fajne ciuchy. Na Żeromskiego w Chorzowie - śmierdzi i nie ma nic ciekawego-nie polecam. Ale tez z chęcią dowiedziałabym się o innych. Odpowiedz Link
me_and_just_me Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 09.02.05, 16:01 dowiedziałam się o 3 miejscach w Katowicach - na Słowackiego i 2 na Gliwickiej... Jutro ta może zajrzę to się przekonam ile to to warte ;-) Odpowiedz Link
yennefer81 Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 19.02.05, 01:04 Sosnowiec Gospodarcza, Nie moge tam chodzic, bo za duzo pieniedzy wydaje. Ciuchy moze nie markowe, ale sliczne. Kupilam marynarke za 35 zl, taka sama widzialam potem za 290 :)))) Odpowiedz Link
ewa_77 Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 25.02.05, 00:41 Bytom, Wyczółkowskiego - na samym końcu. Po drodze jest kilka innych ale nie warto. Odpowiedz Link
cleer13 Re: a na Śląsku? katowice i okolice? 25.02.05, 10:21 Katowice - róg Opolskiej ( dawny salon GsM PLUS ) , na Korfantego ( nad Centrum Variete - dawniej sklep meblowy) - ogromna hala , trzeba sie naszperac, ale mozna znaleźć fajne rzeczy, i czasem na Dworcu PKP da sie cos wypatrzeć. Pozdrowienia dla tych, ktore lubia takie polowania. Odpowiedz Link
mamamila ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 25.02.05, 20:03 Najlepszy jaki do tej pory znalazłam! Blisko dworca PKP, obok podstawówki. 2 gigantyczne hale, sortowane wg kolorów, lub na wagę. GAP, ESPRIT,ESCADA, DOLCE GABBANA,TOM TAYLOR i inne, wszystkie inne ciucholandy też są OK, ale z TEGO jeszcze nigdy nie wyszłam z pustymi rękami.Ale wszystko zależy od umiejętności szperającego, trzeba tam poświęcić ze 2 godziny minimum. POLECAM Aga Odpowiedz Link
mowawe Re: ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 26.02.05, 12:59 Bardzo prosze o pdokładną lokalizację ! Jaka to ulica ? Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 28.02.05, 16:03 podobny ciucholand jest w Bytomiu ..kolo dworca autobusowego .Polecam jest tanio ,ubrania na wieszakach wg .koloru ,wzoru itd. Odpowiedz Link
ania_i Re: ciucoland GIGANT Katowice-Ligota 28.02.05, 21:47 Witam! A mogłabyś podać dokładną lokalizację? Bo w Bytomiu mieszkam od 3 miesięcy dopiero i znana jest mi tylko najbliższa okolica... To ten dworzec autobusowy koło dworca PKP? Gdzie tam jest miejsce na taki duży ciucholand?? Pozdrawiam Ania I. Odpowiedz Link
annakt KATOWICE-TYCHY 01.03.05, 15:47 WITAM! DZIEWCZYNY MOZE KTORAS WIE GDZIE PRZENIOSŁ SIE SKLEP (MIESCIJ SIE W KATOWICACH WEJSCIE OD 3 MAJA, KOŁO CITY PUBU) Z UZYWANYMI CIUSZKAMI? OSTATNI RA BYŁAM TAM ROK TEMU..:-(PO WYJSCIU ZE SZPITALA SKLEPIKU JUZ NIE BYŁO... WŁAŚCICIELKA SPROWADZAŁA CIUSZKI Z ANGLII,OBŁOWIAM SIĘ W NIETYPOWYCH CIUSZKACH O NIETYPOWYCH WZORACH A PRZEDE WSZYSTKIM W CIUSZKI DOBREJ JAKOŚCI FIRMOWE I TANIE!!!GŁOWNIE UBRANIA DAMSKIE, ALE ZDARZYŁY SIE CIEKAWE MĘSKIE EGZEMPLARZE, DZIECIECE A NAWET TOREBKI I BUTY... BARDZO ŻAŁUJE ZE NIE MA JUZ TEGO SKLEPIKU WG MNIE BYŁ TAM RUCH,ALE GŁOWNIE PRZYCHDZILI TAM CHYBA "WTAJEMNICZENI"..MOŻE JEDNAK KTÓRAŚ Z WAS TAM TRAFIŁA I WIE GDZIE OBECNIE SKLEPIK SIE MIESCI???? W CHWILI OBECNEJ MIESZKAM W TYCHACH..MOŻE TUTAJ ZNAJDĘ JAKIŚ CIEKAWY CIUCHOLAND:_) PÓKI CO ZNALAZŁAM JEDEN NA RYNKU NAPRZECIW KOŚCIOŁA..NIE PREZENTUJE SIE CIEKAWIE ALE PO DOSTAWIE COS MOZNA ZNALESC... JESLI WIECIE GDZIE SZUKAĆ CIEKAWYCH CIUSZKÓW W TYCHACH I KATOWICACH TO PROSZĘ DAJCIE ZNAC... JA ZE SWEJ STRONY RÓWNIEŻ ZAPRASZAM DO SWOICH AUKCJI NA ALLEGRO GDZIE SPREDAJE CIUSZKI I NIE TYLKO POZDRAWIAM ANNA www.allegro.pl/my_page.php?uid=1164065 Odpowiedz Link