Dodaj do ulubionych

Jaki MLM wybrać ?

10.06.11, 14:12
To jest jedno z ważniejszych pytań jakie powinna postawić sobie osoba, która chce zacząć ten rodzaj działalności.
Moim zdaniem firma przede wszystkim powinna stawiać na rozwój nowego współpracownika. Jeśli tak jest, to powinieneś przyłączyć się do niej ze względu na szkolenia, które są bardzo istotnym czynnikiem decydującym o twoim sukcesie w tej branży. Musisz mieć oczy i uszy szeroko otwarte, gdyż nie wszyscy w twojej firmie będą chcieli ci pomóc, bywa różnie. Powinieneś poświęcić wiele czasu na własny rozwój, uczęszczać na szkolenia, nie tylko te które proponuje ci twoja firma MLM. Im więcej wiesz, tym trudniej będzie cię oszukać, a oszustów mamy sporo.
Jest wiele kryteriów, którymi należy kierować sie przy doborze firmy MLM. Chciałbym poznać także wasze opinie, Czym się sugerujecie, lub sugerowaliście wybierając swoją firmę. Chętnie poznam inne opinie.
Pozdrawiam.
M.Jurczak
mlmdrogawolnosci.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • bunkry Re: Jaki MLM wybrać ? 15.06.11, 19:31
      Kiedy zaczynałem blisko 20 lat temu nie było internetu i nikt nie mógł sprawdzić które firmy jak działają inaczej niż chodząc na spotkania. Kto miał tyle czasu??? Dziś jest sieć i takie miejsca jak Twój blog lub www.rankingmlm.com - gdzie można znaleźć zestawienie planów marketingowych różnych firm. Gdybyśmy 20 lat temu dysponowali takimi narzędziami... smile
    • kopmark1 Re: Jaki MLM wybrać ? 26.07.11, 13:15
      Ja wybrałem firme, gdzie w wykupionym pakiecie mogę reklamowac do pięciu innych firm w których jestem i jeszcze na tym zarabiać do siódmego poziomu pracując w pakiecie gold.
      bit.ly/rdoS0k
      Dostaje od firmy, gotowe strony i autorespondery w wypełnioną treścią, które moge również edytować, własny blog i biuro on-line z całą statystyką.
      www.mybwbsite.com/2870398/c2/
      • ruperdaas Re: Jaki MLM wybrać ? 31.07.11, 23:10
        www.rankingmlm.com
        tak, dobra strona. dużo informacji
        • ybra Re: Jaki MLM wybrać ? 08.10.11, 22:12
          polecam ten artykuł: www.mlmy.info/index.php/2011/10/6-kryteriow-jak-dobrze-wybrac-firme-mlm/
    • transferfactor Re: Jaki MLM wybrać ? 21.02.12, 19:29
      Nowa firma w branży Multi Level Marketing (MLM)!!
      Zostań niezależnymi dystrybutorem! Z racji tego, iż firma dopiero wchodzi na polski rynek będziesz pierwszą osobą u której można kupić wspomniane produkty!

W TianDe najważniejsi są ludzie i ich zaangażowanie - im większy wkład pracy, tym większe zyski!!

To najlepszy moment na pozyskanie stałych klientów oraz wprowadzanie nowych dystrybutorów!!

Dzięki szybkiemu rozwojowi firmy TianDe, dołącza do nas wielu nowych dystrybutorów - czym szybciej się zgłosisz tym większa szansa na twój sukces!

Rejestracja w firmie TianDe jest absolutnie darmowa i do niczego nie zobowiązuje!

Status dystrybutora uprawnia do zakupów w najniższych cenach oraz do otrzymywania prowizji z własnych zakupów oraz z osób bezpośrednio przez Ciebie wprowadzonych. Firma TianDe oparta na zasadach Multi Level Marketing , która stawia na jakość, naukę i sukces to nie tylko bezcenne kosmetyki, ale również hojny plan wynagrodzenia dystrybutorów – zysk ze sprzedaży detalicznej wynosi aż 54%!!!
      Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem kosmetyków TianDe w najniższych cenach lub działalnością zarobkową prosimy o kontakt pod nr tel. 722 122 123 lub mailowy: kosmetyki@tian-de.pl

Poszukujemy ludzi otwartych i pogodnych, gotowych podjąć nowe wyzwania!

Nie oczekujemy doświadczenia, wystarczy, że będziesz zaangażowany i otwarty na oferowanie produktów kosmetycznych! Jeśli więc chcesz zarobić, a przy tym nie napracować się - to ta oferta jest dla Ciebie!

Więcej informacji na: www.tian-de.pl
    • dasym Wybrać AromęGroup 15.04.12, 00:35
      Pachnący biznes z Aroma Group!
      Współpraca z firmą Aroma Group jest własnym biznesem w sektorze marketingu sieciowego. Przy odpowiednim nakładzie pracy można osiągnąć dochód pasywny w stosunkowo krótkim czasie.

Aroma Group działa w branży kosmetycznej i aromaterapii.

W ofercie znajdują się odpowiedniki markowych perfum, kosmetyki do makijażu, sole do kąpieli, naturalne olejki zapachowe, świece zapachowe, ręcznie tworzone kadzidła i wiele wiele innych (pełna oferta --> www.monic.aromagroup.pl)
      Co miesiąc dochodzą nowe produkty!

Zysk partnera od jednego produktu to 43% marży ! Czyli aż 30% !

Aroma Group daje nam 5 poziomów wynagrodzeń:
      1. 43% marży od zwykłego klienta
      2. 30% marży od stałego klienta
      3. według planu marketingowego od 2 do 16%
      4. 4% zysku firmy przy obrocie 5000 netto
      5. premie dodatkowe bonusy konkursy itp

Partnerzy głównie skupiają się na budowaniu struktury - właśnie to przynosi największy zysk.

Wystarczy kupować produkty na własne potrzeby. Po co kupować w drogerii, gdy ma się swój własny sklep Drogeria nie wynagrodzi Cię za polecenie klienta, czy zakupy - Aroma Group TAK!

Każdy partner po wykupieniu startera online za 20zł, otrzymuje:
      - sklep internetowy z własną nazwą w subdomenie Aroma Group,
      - dostęp do biura online,
      - niezbędną pomoc swojego sponsora/Lidera.

Interesująca oferta?
      Chcesz wiedzieć więcej o współpracy z Aroma Group?
      Napisz do mnie, a wszystko dokładnie Ci wytłumaczę!
      gg 2062513
      tel. 508767046
      dasym@poczta.onet.pl

Pozdrawiam.
      Kierownik Zespolu AromaGroup - ikka 79
    • matia9 Re: Jaki MLM wybrać ? 30.10.12, 10:27
      Myślę, że zdecydowana większość działających w Polsce firm mlm jest na tyle dobra, by zacząć z nimi współpracę. Wydaje mi się, że warto po prostu zwrócić uwagę na produkt, którego polecanie będzie dla nas najwygodniejsze i najbardziej autentyczne. Ważne jest także, aby trafić na ludzi, od których możemy się czegoś nauczyć. Zrozumienie samej istoty network marketingu jest natomiast kluczem do realizacji konkretnych wyników. Polecam w tym kontekście lekturę biznes-przyszlosci.blogspot.com
    • maxlife125 Re: Jaki MLM wybrać ? 05.11.12, 10:51
      Są jeszcze dwa, równie ważne pytania, na które trzeba odpowiedzieć sobie na początku:

1. Czy i w jakim zakresie do pracy będziesz wykorzystywał internet?
      Jeśli chcesz pracować głównie online, sprawdź co mówią regulaminy firmy na ten temat. Może się okazać, że produkt ok, plan super, ale ani firma ani ludzie z nią współpracujący nie są gotowi do wspierania pracy w internecie.

2. Jesteś gotowy do pracy na wyłączność?
      Wiele firm mlm wymaga wyłączności i nie dopuszcza (przynajmniej regulaminowo) 'kolaboracji' z innymi firmami. Rozumiem, ze chodzi głównie o to, żeby nie przeciągać ludzi do innych firm, ale co jeśli działam w firmie suplementacyjnej i nie zamierzam tego zmieniać. Chciałbym jednak robić zakupy chemii gospodarczej w innym mlm? Pisać podanie? Tłumaczyć się? Narazić na wykluczenie?
      Tak, wiem, w praktyce prawie nikt się tym nie przejmuje, ale pewien dyskomfort jest.
    • monikatiande Re: Jaki MLM wybrać ? 03.01.13, 13:46
      Zarabiaj z TianDe!

www.kosmetyki-tiande.biz.pl
      Zostań konsultantką/em i kupuj tanio wysokiej jakości kosmetyki. Z TianDe zyskujesz możliwość zarabiania dodatkowych pieniędzy lub pracy na stałe.
      Firma dopiero wchodzi na polski rynek dlatego możesz zostać jedną z pierwszych osób u której można kupić wspomniane produkty!

TianDe to nie tylko kosmetyki- to szansa na duży zarobek, który może diametralnie odmienić Twoje życie.

Współpracując z TianDe masz wiele możliwości:
      - dzięki rejestracji w firmie TianDe oszczędzasz kupując taniej kosmetyki dla siebie i rodziny z 35% zniżką(po cenie dla konsultanta).
      - rozprowadzając kosmetyki wśród znajomych i klientów zarabiasz na ich
      sprzedaży - zysk bezpośredni 54% + bonusy z Planu Marketingowego TianDe.
      - budujesz swój własny biznes zapraszając innych do współpracy, dzięki
      czemu masz możliwość osiągać zarobki rzędu kilku, kilkudziesięciu tysięcy złotych.
      - otworzyć punkt dystrybucyjny: centrum dystrybucji lub salon

Do współpracy z firmą TianDe zapraszamy m.in.:
      - osoby zainteresowane nabywaniem na użytek własny oraz w celu prowadzenia dalszej odsprzedaży (jako konsultant marki TianDe) najwyższej jakości kosmetyków (dermokosmetyków) i innych produktów;
      - właścicieli salonów: urody, Spa, masażu, kosmetycznych jak i fryzjerskich itp;
      - właścicieli sklepów internetowych, drogerii itp.

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą z firmą TianDe, napisz lub zadzwoń!

Chętnie pomożemy Ci w budowaniu Twojego biznesu, odpowiemy na wszystkie pytania i doradzimy. Spróbuj ! Przekonaj się, że warto i ciesz się osiągniętym sukcesem, dlatego nie czekaj i zdecyduj już dziś!

Czym szybciej się zgłosisz tym większa szansa na Twój sukces!

Więcej na:
      www.kosmetyki-tiande.biz.pl
      tel. 795 948 945
    • mmrgvo Re: Jaki MLM wybrać ? 02.11.14, 11:51
      Ja przeczytałem bardzo ciekawy i sensownie napisany artykuł na tej stronie perfumypoznan.com/680/jaki-mlm-wybrac i to mi bardzo pomogło. Pozdrawiam
      • mariuszswoboda Re: Jaki MLM wybrać ? 10.12.14, 21:12
        Witam Wszystkich którzy szukają sprawdzonego Biznesu,nie będę się rozpisywał zapraszam na moją stronę tylko zdecydowanych i proszę się bezwiednie rejestrować,najpierw proszę o kontakt www.mylyconet.com/mariuszswoboda/
        • mariuszswoboda Re: Jaki MLM wybrać ? 10.12.14, 21:13
          Witam Wszystkich którzy szukają sprawdzonego Biznesu,nie będę się rozpisywał zapraszam na moją stronę tylko zdecydowanych i proszę się bezwiednie nie rejestrować,najpierw proszę o kontakt www.mylyconet.com/mariuszswoboda/
    • bugmenot4 Re: Jaki MLM wybrać ? 02.02.15, 14:44
      otwarta rejestracja - naturalne suplementy, zielona kawa Islaverde

Zupełnie nowa w branży MLM firma z własną bazą produkcyjną buduje strukturę, wprowadzając innowacyjny produkt!

Łączna prowizja do 53%
      Sprawdzone systemy x3 i x5 - żadnych binarek!
      Nawet 7 poziomów w strukturze
      Technologia z USA (mielenie kriogeniczne), produkcja w Polsce
      Unikatowy produkt z realnym potencjałem to nowa jakość, a nie chwilowa moda
      Nie wymagamy wyłączności
      100% polski kapitał

Zainteresowany?

Jestem oficjalnym przedstawicielem spółki ds. rekrutacji liderów sprzedaży.
      Aktualnie poszukujemy osób ambitnych i zdeterminowanych by stanąć na szczytowych poziomach struktury sprzedaży - legendarnych LIDERÓW, ludzi sukcesu!

Jesteś jednym z nich?

Możesz wzbogacić swoją ofertę o UNIKATOWY produkt - to oznacza, że nie stworzysz konkurencji dla swojej obecnej struktury, ale poszerzysz asortyment.

A może dopiero chcesz być jednym z nich?

Masz realne szanse - struktura jest w początkowej fazie rozwoju, co oznacza że rynek
      jest mocno nienasycony!

Dołącz już dziś ? możesz wiele zyskać.
      Wystarczy, że zarejestrujesz się w naszym sklepie e.islaverde.eu

Jeśli uważasz się za specjalistę w branży mlm, lub masz jakieś pytania lub wątpliwości - zachęcam do kontaktu mailowego: liderzy@islaverde.eu

Informacje, plan marketingowy oraz opis możliwości znajdziesz na stronie www.islaverde.eu
    • shaumbra Re: Jaki MLM wybrać ? 05.02.15, 10:33
      Poniżej prezentuję system do budowania własnego
      E-biznesu
      pasywnyzarobek10.000usd.pl/sp3
    • peksyk Re: Jaki MLM wybrać ? 28.01.16, 21:07
      Ciężko jest znaleźć MLM, który ma dobry plan marketingowy, świetny produkt i w którym firma rzeczywiście najbardziej dba o swoich przedsiębiorców.
      Sprawdzałam z czystej ciekawości wiele firm MLM. Często widziałam przede wszystkim ograniczenia.
      W większości firm umowa zobowiązuje do np. minimalnych zakupów w danym okresie lub do wyrobienia odpowiedniego dla danej pozycji obrotu. Brak spełnienia warunku często łączy się ze spadkiem ze swojej pozycji. To oznacza, że cały czas jest jakieś ryzyko.
      Oprócz tego (przyznaję, że tu porównywałam mniej firm) zarobki są dosyć wysokie ale bez rewelacji przy tym ile trzeba zrobić.
      Wiedząc to wszystko mogę z czystym sumieniem, każdemu zainteresowanemu pracą w MLMie, polecić pracę z firmą w której jestem. Firma jest globalna, działa na 160 rynkach i nie wycofała się z żadnego. Nie ma żadnych długów i nie gra na giełdzie. Umowa nie zobowiązuje do niczego. Plan marketingowy jest niesamowicie hojny. Już na pierwszych pozycjach można zarabiać około 1500zł, a dalej nie ma ograniczeń. Można wyrobić premię miesięczną wartą nawet milionów. Wszystko zależy od tego jak jesteśmy zaangażowani.
      Raz wypracowana pozycja jest stała. Nigdy nie spadniemy niżej w planie marketingowym.
      Naturalne produkty dla zdrowia i urody bronią się same. Ja znalazłam się w firmie właśnie ze względu na produkt, który rozwiązał moje problemy zdrowotne. Produktów tego typu nie ma na rynku lub są niestety bardzo źle podrobione..
      Chętnie udzielę więcej informacji - peksyk.katarzyna@gmail.com
      • dorota-s2 Re: Jaki MLM wybrać ? 17.02.16, 19:56
        Naprawdę dobra oferta i przedstawiona w jasny sposób.Ja jednak jestem zafascynowana firmą LPGN.
        Kiedy po 15 latach usłyszałam że zostały wyczerpane wszystkie możliwości leczenia a było coraz gorzej zaczęłam poszukiwać na własną rękę pomocy .Znalazłam w medycynie kompensacyjnej,To niewiarygodne jakie są efekty podawania preparatów firmy LPGN.Ja już nie chodziłam,spałam średno 2 godziny na dobę,drżenia całego ciała,śztywnienie mięśni uniemożliwiało mi życie,dziś chodzę bez balkonika ,chodzę po schodach,śpię p 7-8 godzin,daleko jeszcze do wyleczenia ale dano mi nadzieję.Moją misją jest znalezienie jak największej ilości ludzi,którzy bezskutecznie na taką nadzieję i szansę czekają,firma za to bardzo dobrze płaci.Biorąc pod uwagę ogromny potencjał firmy zdecydowałam się na wspólpracę po raz pierwszy czuję że tu jest moje miejsce i to co robię ma sens.Jeżeli widzisz wokół siebie ludzi chorych pomóż im .www.smolka.mylifepharm.com to jest moja firmowa strona a to link potwierdzający to o czym mówię www.youtube.com/watch?v=nNzOkHXuSk4 dorota-s2@gazeta.pl
      • fionka333 Re: Jaki MLM wybrać ? 11.04.20, 18:29
        Mnie te mlm nie obchodzą.mialam z nimi już złe doświadczenie.ogolnie to nie polecam.zalezy dla kogo.
    • amyogorek Re: Jaki MLM wybrać ? 15.06.16, 07:49
      Cześć! Chciałabym Was serdecznie zaprosić na wydarzenie, które mam przyjemność współorganizować. Jeśli interesuje Cię rozwój osobisty oraz chciałbyś podnieść swoją sprzedaż o co najmniej 100% - wejdź na event.akademia-milionerow.pl i zakup swój bilet! Chętnie odpowiem na wszelkie pytania Emotikon slightsmile Pozdrawiam i do zobaczenia 25 czerwca we Wrocławiu
    • karols Re: Jaki MLM wybrać ? 15.05.19, 07:36
      Ja działam w Diamond Certainty, przyjrzałem się już wielu MLMom i uważam, że jest to jeden z najlepszych działających w kraju (aczkolwiek nie ma tu swojej siedziby). Kupując produkt (diamenty) nie traci się pieniędzy, tylko zamraża się je smile. Podoba mi się też system prowizyjny smile.

Pozdrawiam
      sienkowskikarol.xaa.pl/
    • rtsmistrzpolski Re: Jaki MLM wybrać ? 15.07.19, 21:11
      Taki do którego ludzie idą sami.
      Mam coś genialnego i prostego w swojej istocie, sam korzystam więc pomogę wrazie co. Najpierw samemu się przekonasz i to w 5 minut robiąc kilka kroków obok do sklepu - zyskasz kilka stówek w miesiącu. Jak już poznasz i stwierdzisz jak ja, że to genialne to zaczniesz współpracę, aby nie skupiać się tylko na tych kilku stówkach na ten moment dzięki sobie samemu wink
      Zapoznaj się tam z wszystkim po kolei na spokojnie - inaczej będziesz dalej szukać wiatru w polu, więc skup się!
      inwestujewludzi.pl
    • kaja70072 Re: Jaki MLM wybrać ? 30.08.20, 14:38
      W dobie internetu i różnego rodzaju porównywarek/wyszukiwarek można uzyskać wiedzę o każdej działalności.
      www.blackcatstudio-lodz.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka