kraxa 02.06.05, 15:31 Znacie jakies? Chociaz przyznam, ze sprawa interesuje mnie od drugiej strony. Chcialabym pozbyc sie nienoszonych rzeczy,albo je ewentualnie wymienic na cos ciekawego. Co robicie z markowymi ciuchami, które przestalyscie nosic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bablara Re: KOMISY w GDANSKU? 03.06.05, 22:03 Jedyny znany mi komis znajduje sie na Podwalu Grodzkim, na przeciwko starego Zaka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
orissa Re: KOMISY w GDANSKU? 04.06.05, 00:43 A to nie są Wały Jagiellońskie? Mi też tylko ten jeden przychodzi na myśl. Odpowiedz Link
bablara Re: KOMISY w GDANSKU? 05.06.05, 00:29 No dalabym spobie reke obciac ,ze ulica nazywa sie jednak "Podwale Grodzkie". Jesli nie to sorki, ale wydaje mi sie ,ze stary ZAK jest tak chcrakterystyczny, ze nie powinno byc problemu z trafieniem:))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
orissa Re: KOMISY w GDANSKU? 05.06.05, 14:28 bablara napisała: > No dalabym spobie reke obciac ,ze ulica nazywa sie jednak "Podwale Grodzkie". Oj bo stracisz rękę ;) Podwale Grodzkie jest parę kroków za bastionem św. Elżbiety w stronę dworca PKP. A od wysokości Targu Siennego do właśnie tego bastionu (kawałek za, na wysokości kościoła na Elżbietańskiej) są Wały Jagiellońskie. Codziennie tamtędy przechodzę, bo mieszkam niedaleko ;) > Jesli nie to sorki, ale wydaje mi sie ,ze stary ZAK jest tak chcrakterystyczny, > ze nie powinno byc problemu z trafieniem:))))) To prawda :))) Ogólnie myślę, że często jest łatwiej trafić właśnie po takich charakterystycznych punktach niż po nazwach ulic :) Co do komisu, to chyba jeszcze dziecięcy jest na Siedlcach. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
aniabe13 Re: KOMISY w GDANSKU? 05.06.05, 20:21 Zgadza się Wały Jagiellońskie. Też tamtędy często chodzę i mieszkam blisko. Ciekawe ile razy się minęłyśmy? :-) Odpowiedz Link
orissa Re: KOMISY w GDANSKU? 06.06.05, 14:32 aniabe13 napisała: > Zgadza się Wały Jagiellońskie. Też tamtędy często chodzę i mieszkam blisko. > Ciekawe ile razy się minęłyśmy? :-) Z pewnością nieraz...:) Kiedyś na innym forum przez przypadek okazało się, że w 4 osoby robiliśmy zakupy na jednej ulicy o tej samej porze i żadne z nas nie wiedziało, że właśnie się gdzieś mijamy, mimo, że już się znaliśmy osobiście ;) Odpowiedz Link
grazuchna Re: KOMISY w GDANSKU? 15.06.05, 23:00 Jest jeszcze rynek na Przymorzu w niedzielę - można sprzedawać swoje rzeczy. Odpowiedz Link