Dodaj do ulubionych

KOMISY w GDANSKU?

02.06.05, 15:31
Znacie jakies? Chociaz przyznam, ze sprawa interesuje mnie od drugiej strony.
Chcialabym pozbyc sie nienoszonych rzeczy,albo je ewentualnie wymienic na cos
ciekawego. Co robicie z markowymi ciuchami, które przestalyscie nosic?
Obserwuj wątek
    • bablara Re: KOMISY w GDANSKU? 03.06.05, 22:03

Jedyny znany mi komis znajduje sie na Podwalu Grodzkim, na przeciwko starego
      Zaka. Pozdrawiam.
      • orissa Re: KOMISY w GDANSKU? 04.06.05, 00:43
        A to nie są Wały Jagiellońskie? Mi też tylko ten jeden przychodzi na myśl.
        • bablara Re: KOMISY w GDANSKU? 05.06.05, 00:29
          No dalabym spobie reke obciac ,ze ulica nazywa sie jednak "Podwale Grodzkie".
          Jesli nie to sorki, ale wydaje mi sie ,ze stary ZAK jest tak chcrakterystyczny,
          ze nie powinno byc problemu z trafieniem:)))))
          Pozdrawiam.
          • orissa Re: KOMISY w GDANSKU? 05.06.05, 14:28
            bablara napisała:

> No dalabym spobie reke obciac ,ze ulica nazywa sie jednak "Podwale Grodzkie".

Oj bo stracisz rękę ;) Podwale Grodzkie jest parę kroków za bastionem św.
            Elżbiety w stronę dworca PKP. A od wysokości Targu Siennego do właśnie tego
            bastionu (kawałek za, na wysokości kościoła na Elżbietańskiej) są Wały
            Jagiellońskie. Codziennie tamtędy przechodzę, bo mieszkam niedaleko ;)

> Jesli nie to sorki, ale wydaje mi sie ,ze stary ZAK jest tak
            chcrakterystyczny,
            > ze nie powinno byc problemu z trafieniem:)))))

To prawda :))) Ogólnie myślę, że często jest łatwiej trafić właśnie po takich
            charakterystycznych punktach niż po nazwach ulic :)

Co do komisu, to chyba jeszcze dziecięcy jest na Siedlcach.

Pozdrawiam :)
            • aniabe13 Re: KOMISY w GDANSKU? 05.06.05, 20:21
              Zgadza się Wały Jagiellońskie. Też tamtędy często chodzę i mieszkam blisko.
              Ciekawe ile razy się minęłyśmy? :-)
              • orissa Re: KOMISY w GDANSKU? 06.06.05, 14:32
                aniabe13 napisała:

> Zgadza się Wały Jagiellońskie. Też tamtędy często chodzę i mieszkam blisko.
                > Ciekawe ile razy się minęłyśmy? :-)

Z pewnością nieraz...:) Kiedyś na innym forum przez przypadek okazało się, że w
                4 osoby robiliśmy zakupy na jednej ulicy o tej samej porze i żadne z nas nie
                wiedziało, że właśnie się gdzieś mijamy, mimo, że już się znaliśmy osobiście ;)
                • grazuchna Re: KOMISY w GDANSKU? 15.06.05, 23:00
                  Jest jeszcze rynek na Przymorzu w niedzielę - można sprzedawać swoje rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka