Dodaj do ulubionych

ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kraków

23.03.06, 09:37
pomijając roban gdzie głupia bluzeczka z bawełny to cena 12 zł :(
juz bardziej opłaca sie dac 50zł za kg bo taka bluzeczka wychodzi wtedy za 3
zł...
który z ciucholandów możecie polecić gdzie sa fajne ciucszki dla dzieci na
wage albo wycenione ale nie tak wysoko jak w robanie?
Obserwuj wątek
    • majkajezyk Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 23.03.06, 10:50
      Wydaje mi sie, że na Wildze są teraz lepsze ubranka niż na ul. Ułanów, ja
      zagladam na obu, bo jeden mam blisko domu a drugi blisko pracy. ;) Bywa czasem
      odwrotnie, ciekawe od czego to zalerzy. Ogolnie bardzo ladny maja teraz towar,
      rzeczy maja wycenione i na wage po 10 zl. za kilo. Napisala bym wiecej ale w
      pracy trochę mam nawał zajęć ;(
      Oby wiosna już przyszła
      • speni Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 23.03.06, 17:36
        Serdecznie zapraszam do Żabciucha na osiedle Żabiniec, mamy ciuszki dziecięce
        na wagę i wycenione 2zł/szt. Od poniedziałku wielka wyprzedaż wszystko przez
        tydzień (nie tylko dla dzieci) będzie po 7zł/kg. Myślę, że jeszcze jest w czym
        wybierać. Bo od 3go kwietnia "wiosenna kolekcja" :-)), całkowita wymiana towaru.
        • sowa_hu_hu speni 24.03.06, 13:57
          no własnie byłam dzisiaj u was :) z koleżanką i z malą dziewczynką w wózku :)
          kupiłam 6 sztuk rzeczy w bardzo dobrym stanie :) tak że jestem zadowlona :)

no i macie tam pięknie , czysto i pachnąco :)

z pewnoąscią zrobie najazd przy nowej dostawie , zwłaszcza że mam niedaleko :)

czy to ta miła Pani z czarnymi włosami która zamykała za nami drzwi? :)
          • speni Re: speni 25.03.06, 09:08
            sowa_hu_hu napisała:

> no własnie byłam dzisiaj u was :) z koleżanką i z malą dziewczynką w wózku :)
            > kupiłam 6 sztuk rzeczy w bardzo dobrym stanie :) tak że jestem zadowlona :)
            >
            > no i macie tam pięknie , czysto i pachnąco :)
            >
            > z pewnoąscią zrobie najazd przy nowej dostawie , zwłaszcza że mam niedaleko :)
            >
            > czy to ta miła Pani z czarnymi włosami która zamykała za nami drzwi? :)
            >
            >
            Baaardzo mi przyjemnie, ta miła Pani to nasza "pracownica", brzydko brzmi bo to
            nasza przyjaciółka (moja i mojego męża), ale zapewniam Cię, że ja jestem równie
            miła :-))))))))
            Zapraszamy ponownie.
            • sowa_hu_hu Re: speni 25.03.06, 09:32
              hehe :) wierze na słowo!

na pewno wpadne jak będzie nowa dostawa - mam nadzieje że uda mi sie znaleźć coś
              na mojego 3 letniego szkraba - szukam rzeczy niezniszczonych na 110cm , o takie
              bardzo trudno niestety :/

a jeszcze mam pytanie czy przy nowej dostawie rzeczy dziecięce sa wycenione czy
              na kilogramy? a jeśli na to drugie to ile za kilogram? musze wiedzieć jaką sume
              przygotowac :)
              • zabciuch1 Re: speni 25.03.06, 19:05
                Bardzo serdecznie dziekujemy za mile słowa.
                Cieszymy sie ze rzeczy sie podobają.
                Naszą dewizą jest, ze lepiej miec mniej a dobre :-))
                Rzeczy które Panie przegladały (na dużej sali) sa na wagę.
                99.9% rzeczy dzieciecych jest na wagę. Wyjatkowo ładne i zupełnie nie
                zniszczone rzeczy zdarza nam sie wyceniac, ale nie sa to kolosalne sumy.

Poniedziałki, wtorki 29 zł/kg (towar na bieżąco dowieszamy do wtorku do
                zamkniecia)
                środy, czwartki, piatki 25 zł/kg
                soboty 15 zł/kg

Cały przyszły tydzień od 27 III do 1 IV mamy wyprzedaż
                i wszystko bedzie po 7 zł/kg !!!
                CAŁKOWICIE NOWY TOWAR - 3 IV (poniedziałek)

PS. Gdyby kolezanka nie mogła przyjść, to służę pomoca w zniesieniu wózka na
                dół. Wystarczy zejsc i poprosic o pomoc ;-)

ZAPRASZAMY !
                Żabciuch
        • aneta775 Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 25.03.06, 09:33
          witam a mogę prosić o dokładny adres tego sklepu?
          • sowa_hu_hu Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 25.03.06, 09:53
            jest podany w wątku o Sh krakowskich...
            ja szłam od prądnickiej , zdrowa do samego końca , i po prawej stronie w bloku
            jest ten sklep - szyld jest więc łatwo trafić!
            • anula36 Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 25.03.06, 11:31
              a jeszcze latwiej wysiasz z autobusu na przystanku przy Pl. Imbramowskim -
              przejsc tylko kladke i juz sie Zabciuch wylania:)
              • sowa_hu_hu Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 25.03.06, 12:32
                zalezy dla kogo łatwiej :)

ja mieszkam na prądnickiej , blisko zdrowej , więc ide sobie pare minut ta ulica
                i jestem na miejscu :)
                • aneta775 Re: ciuszki dziecięce na wage-gdzie najlepsze? kr 25.03.06, 17:36
                  Dzięki dziewczyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka