gadorka 19.10.06, 14:37 co sądzicie o hurtowni - tomitex w warszawie? nikt jeszcze nie pisał nigdy o niej? czy to znaczy że jest taka dobra i dlatego jest skrzętnie ukrywana i nie opisywana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaza1111 Re: hurtownia - tomitex 19.10.06, 21:24 Dzwoniłam do nich i pytałam się, czy w hurtowni mają taki fantastyczny towar jak w swoich sklepach i Pani mi odpowiedziała, że tylko 30%. Wywnioskowałam z tego, że sortują, co najlepsze sprzedają w swoich sklepach a resztę pakują spowrotem i sprzedają jako niesort. Może się mylę, ale bałam się zaryzykować. Jeżeli się odważysz, to napisz proszę, że się myliłam. A może jest ktoś na forum, kto zaryzykował? Odpowiedz Link
delissa11 Re: hurtownia - tomitex 19.10.06, 21:50 I tutaj Cię zadziwię-nie dość że są mili,sprawiają wrażenie kompetentnych, to oprócz tego mają całkiem dobry niesort.Taką jakość widziałam niewiele razy w swojej "karierze". W poniedziałek po raz pierwszy zrobiłam tam zakupy i mam nadzieję że w/w jakość nie była dziełem przypadku bądż "premedytacji"sprzedających Nie tworzę jednak spiskowej teorii dziejów jak czynisz to Ty.Nie możemy wszystkich mierzyć jednakową miarką.Może nie każdy hurtownik jest wałem(utylizującym własne odpady pod hasłem"sprzedaż niesortu").Może..Sama mocno chcę w to wierzyć. Odpowiedz Link
zaza1111 Re: hurtownia - tomitex 20.10.06, 16:57 Czy mogłabym przyjechać do Ciebie w dniu dostawy i zobaczyć na własne oczy te cudeńka? Odpowiedz Link
delissa11 Re: hurtownia - tomitex 20.10.06, 18:13 A gdzieś ty kobieto widziała ostatnio w niesorcie"cudeńka"?Daj namiar!W towarze z Tomitexu nie ma wielu cudeniek,ale tak jak pisałam wcześniej:w miarę równy i nieduzo odpadu.Nie wiem jak będzie przy następnych zakupach w tym miejscu,ale jeśli zaliczę "minę" czyli znajdę coś,co wzbudzi moje podejrzenia to-uwierz mi-WSZYSCY SIE DOWIECIE!!!Jeśli syt.Cię nie zmusza do szybkich zakupów w nowym miejscu,towstrzymaj się chwilkę.Po następnych zakupach napiszę więcej.Nawet zaproszę Cię do siebie.Nie mam interesu w tym żeby cokolwiek zataić.Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomitex Re: hurtownia - tomitex 21.10.06, 10:23 dziekuję Ci Delissa i ubolewam ze niu udało mi się Ciebie spotkać..ale jak słysze pracownicy się starali. Ciesze się ze jesteś zadowolona z towarku..i zapraszam ponownie....a towar jest taki jaki jest....co się tyczy mieszania, kombinowania....nazwę to po imieniu oszustwa!!! nie akceptujemy takich metod! towaru posklepowego pozbywamy sie za granicą : afryka; pakistan; ukraina...a cicho o nas dlatego bo robimy swoje bez zbytniej agresji...nasi klienci to raczej efekt poczty pantoflowej.....dopiero w tym roku ukażemy się w PKT i ditelu...a miesiac temu dalismy pierwsza reklame do oferty..a na rynku jestesmy od 1996 roku....więc Pani Z wyciągnęla błędne wnioski..:) ale to niech ocenią klienci..;) pozdrawiam Odpowiedz Link
tomitex Re: hurtownia - tomitex 21.10.06, 10:34 i jeszcze dodam ze oprócz hurtowni, sortowni, sklepów, rónież skupujemy odziez posklepową...co jest niezbitym dowodem na to że oszukujemy...bo to przecież takie polskie..;) pozdrawiam Odpowiedz Link
lanza2 Re: hurtownia - tomitex 14.01.07, 10:34 czy hurtownia sprzedaje także sort, crem dziecięcy? Pozdrawiam Lanza Odpowiedz Link
gadorka Re: hurtownia - tomitex 17.01.07, 09:14 niestety nie sprzedaje a szkoda tylko niesort Odpowiedz Link
zaza1111 Re: hurtownia - tomitex 21.10.06, 20:57 Brałam kiedyś niesort z hurtowni z Piastowa. Niektóre rzeczy były tak śliczne, że aż dech zapierało. Niestety hurtownia się zwinęła z nieznanych mi powodów. Próbowałam potem brać niesort w innych hurtowniach, sama nawet kupiłam większą ilość, ale to była porażka. W Tomitexie nigdy nie brałam i wstyd mi, że bezpodstawnie wyciągnęłam błędne wnioski, ale tak wiele razy zostałam skrzywdzona, że stałam się bardzo nieufna. Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni. Delissa - dzięki za odpowiedź i daj znać jak wyglądają kolejne zakupy i czy jest dużo dziecka. Z góry dziękuję. Zaza Odpowiedz Link
tomitex Re: hurtownia - tomitex 21.10.06, 21:37 Dziękuję CI Zaza.;) ale teraz tez znalazłaś odpowiedź dlaczego generalnie o nas jest dosyć cicho.....:) Poprostu w Polsce jest tak dużo oszustów w tej branży że czasami wolę odpuścići i sprzedać jak najwięcej na sklepach i jak najwięcej do "dzikich" krajów...bez problemu, są jasne zasady etc a w Polsce istna wojna podjazdowa pomiędzy pseudo hurtowniami a Klientami....bebebe....skoncentrowanie sie na własnej sieci oraz na eksporice to był dobry ruch, pozwolił się nam rozwinąć, oczywiście docierali do nas Klienci , z którymi często mamy relacje bliższe, wymieniami się opiniami, doradzamy ale tez się i uczymy, dzięki tym relacją moge szybko reagować na nieprawidłowości w sortowni, błędy, zmianę jakości towaru itd. zasada u mnie jest taka ja robie towar na swoje sklepy z tego samego nisortu który sprzedaje pozdrawiam Cię moje gg:2909417 Odpowiedz Link
delissa11 Re: hurtownia - tomitex 23.10.06, 22:16 Jeśli Fortuna w tym tyg.okaże się przychylną to po niedzieli znów pojadę do Tomitex-u.Sama jestem ciekawa:co "zastanę" tym razem.Nie powiem,że się nie boję.Ja również utopiłam już b.dużo kasy w tzw.niesorcie i nie mam zamiaru robić tego dalej.O efekcie nowych zakupów poinformuję.. Odpowiedz Link
gadorka Re: hurtownia - tomitex 24.10.06, 12:10 delissa11 napisała: > Jeśli Fortuna w tym tyg.okaże się przychylną to po niedzieli znów pojadę do > Tomitex-u.Sama jestem ciekawa:co "zastanę" tym razem.Nie powiem,że się nie > boję.Ja również utopiłam już b.dużo kasy w tzw.niesorcie i nie mam zamiaru robi > ć > tego dalej.O efekcie nowych zakupów poinformuję.. Bardzo dziękuję za info i odzew na moje pytanko i oczywiście z niecierpliwością czekam na wiadomość o zakupie Odpowiedz Link
ciuszek1974 Re: hurtownia - tomitex 29.10.06, 08:14 witam..ja w piatek zakupiłem 750 kg charity i........w sumie jest ok...ponad połowe wstawie na wymiane towarku (poniedziałek) a reszte bedę dokładał przy przecenach, lato musi poczekać..:(...mysle ze warto towar swojej ceny...aaaa....domowego około 5-10% mi sie trafiło..zalezy kto co lubi..;) nawet mili byli...i strasznie zalatani ( musiałem czekać około 1,5 godziny na wydanie towaru.:(...jakaś zagranica u nich była..widać ze sie starają, ilość towaru robi wrazenie. za dwa tygodnie znowu podjade i dam info...mam nadzieje ze sie nie zmieni... Odpowiedz Link
majdzia1 Re: hurtownia - tomitex 29.10.06, 20:24 witaj zaza,skoro byłaś moją klientką w hurtowni w Piastowie!mam nadzieję ,że może jeszcze będziesz ponieważ najprawdopodobniej od stycznia hurtownia znowu będzie funkcjonowała.napewno poinformuję o tym na forum.pozdrawiam. Odpowiedz Link
delissa11 Re: hurtownia - tomitex 29.10.06, 20:43 Proszę więc o dokładne namiary na adres didilatino@op.pl.Też chciałabym poznać ta dobrą podobno hurtownię.Z góry dziękuję Odpowiedz Link
zaza1111 Re: hurtownia - tomitex 30.10.06, 16:57 Majdzia - bardzo się cieszę i pozdrawiam (-: Dziękuję wszystkim za info o Tomitexie. Na pewno się wybiorę. Odpowiedz Link
tomitex Re: hurtownia - tomitex 30.10.06, 19:48 zapraszam CIę Zaza.:) jak coś to jest moje gg 2909417 na stronie internetowej ..troszke znieświeżonej znajdziesz adres..telefoniki i takie tam..czekam na opinię....i niech pracownicy się boją..;) żartuję mam zaufanie.;) pozdrawiam Odpowiedz Link