Dodaj do ulubionych

Pytanie o Allegro - ciuszki dziecięce - help !!!

05.11.06, 17:13
No właśnie - jak w temacie. Chciałabym zrobic mojej siostrze niespodziankę i
kupić jej ciuszki dla przyszłego potomka. Jednak te ze sklepu sa bardzo
drogie:(. Zauważyłam na Allegro zestaw ubranek, ktory bardzo mi sie podoba:
www.allegro.pl/item139834758_pierwsza_klasa_dla_bobasa_gigazestaw_0_6miesiecy.
html.
Napiszcie co o tym sadzicie? Czy ktos z Was kupował ciuszki dla dzieci? Nie
byliscie rozczarowani?
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lanza2 Re: Pytanie o Allegro - ciuszki dziecięce - help 06.11.06, 22:48
      witaj

sama czasami kupuję i sprzedaję ubranka dziecięce na allegro, jest dużo taniej
      co nie oznacza iż sprzedawany towar jest kiepski. Ubranka bardzo często są
      czyściutkie i wygladają jak nowe. Trzeba tylko dokładnie sprawdzić wymiary i
      opis.

Życzę udanych zakupów
      Lanza
      • wierzbickaan1 Re: Pytanie o Allegro - ciuszki dziecięce - help 11.11.06, 14:28
        witam

mam piekne wyprawki zarówno dla chłopców jak i dla dziewczynki - zerknij prosze
        o na moje aukcje na allegro :
        gwarantuje bardzo dobra jakosc - ciuszki w stanie bdb , sa tez nowe - bez sladów
        uzycia , pochodzace z Anglii
        www.allegro.pl/item138292875_43_szt_ciepla_wyprawka_dla_chlopca_z_anglii56_74.html
        www.allegro.pl/item140926689_angielska_wyprawka_dla_panny_56_74.html
        srednio na cały zestaw "wchodzi " około 40 sztuk malenkich ubranek , ciepłych
        idealnych na sezon jesienno-zimowy , pozd Anna - wierzbickaan
        tel: 507 133 319 , meil : wierzbickaan@interia.pl
    • kornela32 Re: Pytanie o Allegro - ciuszki dziecięce - help 14.11.06, 23:18
      Nie kupuj dziadostwa. To stare niemodne ciuchy z lumpa. Jeśli chcesz jej sprawić
      prezent,to ci doradzę. Sama kilka miesięcy temu urodziłam synka. Siostra kupiła
      mi piękną pościel z ochraniaczem i baldachimem na allegro , do tego
      prześcieradło fotkowe na gumce i taką poduszkę dla noworodka - klin to się
      nazywa. Kosztowało ją to ok 150 zł a byłam przeszczęśliwa. Łóżeczko wygląda
      prześlicznie. A ciuchów naniosą znajomi i systematycznie sama kupi. Aha,ja
      wiedziałam trochę wcześniej że dostanę taki prezent,więc nie musiałam kupować.
      Dałą mi to przed porodem,abym mogła wyprać i przygotować do założenia. Kidy
      wróciłam ze szpitala wszystko było załatwione. Zrób tak - będzie naprawdę
      zadowolona. I jeszcze coś ci podpowiem. Jeśli będziesz maluchowi kupowałą jakieś
      zabawki,to tylko fisher price. Trochę drogie,ale można taniej wyrwać używane w
      super stanie. Mają delikatne piękne melodie i rozwijają umysł malucha. No to
      tyle. Pozdrawiam. Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka