Dodaj do ulubionych

jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY

13.02.07, 20:14
Witam
jutro o godz. 9 na ulicy Nowowiejskiej 5 ( po rowerach) otwieramy kolejny
sklep w Wawie. :) serdecznie zapraszam .....na dlugie zakupu ...sklep ma
prawie 400 metrow powierzchni.. czyli jest co wybierac :)
oczywiscie warszawa. :)
pozdrawiam
PiotrM
TOMITEX
Obserwuj wątek
    • tomitex Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 15.02.07, 08:51
      Witam,
      Dziękuje serdecznie wszystkim ... a było ich wielu..Klientom któzy odwiedzili
      nasz "sklepik" na Nowowiejskiej....mam nadzieje ze łowy/zakupy były udane.....
      a i dziękuje za sugestie.. luster będzie więcej.. obiecuje. :)
      PiotrM
      TOMITEX
      • aja32 Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 15.02.07, 13:23
        Dzień dobry panie Piotrze
        jestem Pana wierną klientką z Warszawy, najbardziej lubię właśnie Pana
        sklepiki. Mam tylko jeden, ale za to duży problem. W dniu dostawy sklepy ( ja
        robię sobie zakupy na Mokotowie, Ursynowie),oblężone są przez grupy ludzi (
        wpadaja tam właśnie grupami) i nie dają szansy „normalnemu” klientowi. Panie
        sprzedające ( bardzo miłą ma Pan obsługę ), mówią, ze to handlarze, którzy
        wykupują odzież hurtowo.Wiem, że każdy ma prawo i radzi sobie jak może, ale
        wiele z tych osób jest po prostu agresywne, zdarzyło mi się pare razy być po
        prostu odepchnięta. Rzucają na podłogę straszne ilości ciuchów, w sklepie
        zachowują się tak, jakby byli ich właścicielami. Potrafią nawet wyrwać z ręki
        jakiś sweterek czy bluzkę. Czy nie ma na to rady?. Próbowałam przyjść do sklepu
        w inny dzien, ale wtedy jest naprawdę wszystko przebrane .Piszę do Pana, bo
        wiem, ze zależy Panu na tym, zeby wszystko było ok. Pozdrawiam serdecznie
        • tomitex Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 15.02.07, 15:08
          Dziękuję za sugestie, i od razu informuje iz zdajemy sobie sprawę z takiego
          sanu rzeczy.....szanujemy wszystkich Klientow, nie dzilimy na lepszych i
          gorszych, chcąc by byli zadowoleni Ci "agresywnie kupujący" oraz Klienci
          którzy chcą coś wybrać dla siebie bo lubią , wprowadziliśmy zasadę iż , przez
          kolejne dni gdy jest utrzymywana cena z dnia wymiany dokładamy towar nie
          przebrany który normalnie jest wywieszany na wymianę. Tak by Klienci
          wybierający sie do Nas mogli trafić na coś atrakcyjnego dla siebie. Generalnie
          gdy zdaza sie sytacja np dzien po wymianie ze ma Pani wrazenie iż towar jest
          przebrany lub go nie ma ( okropny efekt pustego wieszaka) to jest to po trosze
          wina personelu, czasem kierownika sprzedazy , który jest odpowiedzialny za
          zaopatrzenie sklepow.....krótko mówiąc nie powinno się tak zdażać, za co z
          góry przepraszam.
          Dziękuję za miłe słowa, naprawdę staramy sie by Klienci byli zadowoleni z
          naszego "towarku" oraz by chcieli wrócić do naszego sklepu, by czyli się nie
          jak w szmateksie tylko jak w najnormalniejszym butiku. :)
          pozdrawiam i licze na komentarze bez nich jestem ślepy na takie problemy i nie
          mam szans na reakcję.
          PiotrM
          TOMITEX
          • aja32 Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 02.03.07, 14:27
            Dzień dobry, czy mogę poprosić o daty najbliższej, nowej, marcowej dostawy w:
            -w sklepie przy metrze Stokłosy, tym na pięterku
            - na ul. Grażyny
            - i na ul. Nowowiejsiej ( d. rowery)
            - i może jeszcze na pl. Zbawiciela.
            bardzo dziękuję i pozdrawiam.
            • tomitex Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 02.03.07, 19:54
              aju w poniedzialek podam wszystko ..na chwile obecną wiem ze 12.03 jest
              nowowiejska w najbliższa srodę p. zbawiciela ( ale sprawdze czy nie
              czwartek. :)...dobra nie bede zgadywał podam całą listę w środę ...podam
              wszystkie sklepy w marcu . :) taki będę ;)
              pzdr
              PiotrM
              Tomitex
              • elli04 Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 03.03.07, 13:44
                będzie lista...to super, to ja poproszę jeszcze o info na niej co ile tygodni
                jest w danym sklepie dostawa
                • tomitex Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 03.03.07, 16:10
                  nie ma sprawy bedzie równiez ta informacja, jednak mam nadziejeiż już wkrótce
                  odpali nowa strona www. gdzie bedziedzie na bieżaco informowanie o wymianach (
                  raz na miesiąc). Wiadomo ze jak idzie sezon .:) a mam nadziej ze juz sie zaczął
                  to zwększamy liczbę wymian np z "co 3 tygodnie" na "co 2 tygodnie" Na stronie
                  bedzie również informacje o zmianie asortymentow,, np. w chwili obecnej juz
                  nie dajemy na sklepy towaru mocno zimowego tj. kurtki zimowe, płaszcze, ciężkie
                  swetry..to co jest to końcówka ....no i od marca zaczynamy juz
                  wstawiać "ekstremalne lato" tj. ramiączka, krótkie spódniczki i takie tam.. ;)

pozdrwiam
                  PiotrM
                  Tomitex
                  pzdr
                  • gadorka Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 05.03.07, 11:18
                    Witam Panie Piotrze - Łódź się kłania !
                    Czy mam rozumieć że to skrócenie terminu wymiany dotyczy także Łodzi?
                    Czy jeżeli do tej pory w Łodzi wymiana była co 4 tygodnie teraz będzie co 3 ??
                    Pozdrawiam serdecznie
                    • pils75 Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 05.03.07, 17:04
                      Czy mogę się dowiedzieć jak kształtują się ceny w takim 4 tyg cyklu? Dzięki
    • powiew.wiatru Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 06.03.07, 15:22
      Witam.

Jestem Pana stała klientką-hehe chodzi oczywiscie o sklepy:))
      Czy mógłby Pan podrzucić na forum liste z dostawami do poszczególnych sklepów,
      trudno mi to jakoś w tej chwili upilnować:))

Bede bardzo wdzieczna:)
      • dwadziescia_piec Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 06.03.07, 15:23
        witam
        no wlasnie jak jest z ŁODZIA!!
        KIEDY teraz jest wymiana całkowita?
    • babymartyna Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 11.03.07, 11:49
      Proszę o podanie godzin otwarcia sklepu przy Nowowiejskiej . Dziękuję.
    • sasiedzi10 Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 21.03.07, 13:04
      Witam
      mam pytanie:kiedy bedzie wymiana towaru na Wiatracznej i Nowowiejskiej???z gory
      dziekuje za odp
      pozdrawiam
      • tomitex Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 21.03.07, 19:36
        Witam
        Drodzy "sąsiedzi10" zapraszam na moje gg ( nr 2909417, jestem minimum raz w
        tygodniu) lub poproszę o emaila do firmy tomitex@tomitex.com.pl.....:(
        sorki ze tak..ale nauczony z jednej strony miłym ( tym komentarzom dziękuję)
        zas z drugiej nie miłym doświadczeniem ( tym tez dziękuję ;) ) chcę uniknąć
        niezdrowych emocji dot reklamowania się etc...zapewniam iż otrzymacie Pańśtwo
        odpowiedź. Mamy pracownika odpowiedzialnego za tą "działkę"
        pozdrawiam
        PiotrM
        tomitex

p.s. stronka coraz blizej ...juz sie mocna zmienila patrzcie dział kolekcje
        • grzyw Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 27.03.07, 12:22
          jak rozumiem towar w poszczegolnych sklepach jest wystawiany raz na miesiac? W
          miedzyczasie nic nie jest dokladane?
          pozdrawiam
          • tomitex Re: jutro otwarcie nowego KIERMASZU ODZIEZY 27.03.07, 18:31
            Witam,
            nie, a mianowicie w większości sklepów wymianę mamy raz na dwa tygodnie, nowy
            towar jest dokładany codziennie...oczywiście w największych ilościach w
            dniach gdy cena jest najwyższa. ostatnie 3 dni z cyklu to totalna
            wyprzedaż......nic nie dokładamy i nic nie zostaje..a to co zosatje sio do
            afryki, ukrainy, pakistan, czyściwa..cokolwiek.
            pzdr
            • stalaklientka obsługa klienta w Kiermaszu Odzieży 15.04.07, 12:54
              Dzień dobry, jako stała klienta Pana sklepów chciałabym zwrócić uwagę na
              obsługę. Już kiedyś miałam napisać do Tomitexu odnośnie obsługi w sklepie na
              Placu Zbawiciela, gdzie na początku obsługa wręcz krzyczała na cały sklep na
              klientów w jaki sposób przeglądają towar i jak zostawaiją wieszaki, byłam
              kilkakrotnie świadkiem takich żanujących sytuacji właśnie w tym sklepie, ale
              teraz jest OK. Natomiast w zeszłym tygodniu robiłam zakupy w sklepie przy
              Wąwozowej i byłam świadkiem sytuacji, która mnie po prostu poraziła - otóż
              starszy Pan obsługujący salę z ogromnym zirytowaniem mówi do osoby
              przeglądającej sukienki - cytuję: co Pani sobie wyobraża, jeżeli chce Pani tak
              robić (przeglądać) to trzeba przychodzić z lokajem, bo tak instytucja takiego
              nie przewiduje. Rozumiem, że ciągłe poprawianie wieszaków dla obsługi jest
              pewnie denerwujące, ale uwagę można zwrócić w inny sposób, a nie w stylu robimy
              Wam łaskę, że możecie przyjść do naszego sklepu i przeglądać wieszaki. Taki
              styl traktowania klientów ma również młody Pan pracujący obecnie na
              Nowowiejskiej, a wcześniej na Wiatracznej.
              Oczywiście rozumiem, że Tomitex to duża firma i trudno wszystko kontrolować,
              ale jak w każdej firmie to klient powinien być najważniejszy, nawet w okresie
              dużego popytu.
              Mam również nadzieję, że Wasza firma otworzy swój sklep na Ochocie, gdzieś przy
              Grójeckiej.
              • tomitex Re: obsługa klienta w Kiermaszu Odzieży 16.04.07, 11:50
                Witam,
                I przepraszam za owe "nieszczęśliwe" zdażenia, przekazuje sprawę kierownikowi
                sieci kóry jest odpowiedzialny za "jakość" pracy naszych pracownikow.
                Jeszcze raz dziekuje za dzilenie sie swoimi opiniami, w tym przypadku co do
                jednej osoby na nieszczescie moje, Klientow i tej osoby nie jest to pierwszy
                taki sygnał . :(
                pozdrawiam
                PiotrM
                • gadorka Re: obsługa klienta w Kiermaszu Odzieży 18.04.07, 13:31
                  Widze więc panie Piotrze że nie tylko w Łodzi macie problemy z pracownikami ale
                  także w Warszawie i moje spostrzeżenia nie są odosobnione i nie tylko ja
                  zwracam uwage na poziom kultury pana pracowników Mam nadzieję że sprawę
                  niekulturalnego pracownika - tego jak pan to określił - '' dużego beee '' z
                  Łodzi także przekazał pan kierownikowi odpowiedzialnemu za sklepy ?
                  Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia
                • skwarka30 Do P. Piotra (Tomitex) 18.04.07, 21:25
                  Witam,

to moze zeby zrownowazyc opinie, ja pochwale dla odmiany Pania w sklepie na
                  Wiatracznej (ta starsza Pani, widuje ja za kazdym razem, wiec chyba jest w
                  pracy codziennie) i Pania z Anielewicza (takze troche starsza, takze widuje ja
                  za kazdym razem) - obydwie wyjatkowo sympatyczne i kulturalne, naprawde,
                  pozazdroscic takich pracownic:)).
                  Sama slyszac ktoregos dnia niewybredne zadania i komentarze klientki
                  zdziwionej, ze ubranie uzywane jest uzywane i zadajacej z tego tytulu zwrotu
                  pieniedzy, mialam ochote ubic ja na miejscu - Pani z Anielewicza byla
                  niewzruszona i wyjatkowo grzeczna - szacunek duzy:)).

Panie Piotrze - mam prosbe: jesli ma Pan cos na ksztalt mailowej listy
                  dystrybucyjnej informacji o wymianie towaru w Warszawie, czy moglabym poprosic
                  o dolaczenie mnie do niej (skwarka30@gazeta.pl)? Na stronie internetowej widze
                  daty z lutego, jak zauwazylam, na forum niektorym oglaszanie tego
                  przeszkadzalo.

Dziekuje z gory i pozdrawiam,

• nucha27 Re: obsługa klienta w Kiermaszu Odzieży 20.04.07, 18:11
                "cytuję: co Pani sobie wyobraża, jeżeli chce Pani tak
                robić (przeglądać) to trzeba przychodzić z lokajem, bo tak instytucja takiego
                nie przewiduje."

Co to znaczy tak robić (przeglądać)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka