Gość: dvd IP: 85.222.87.* 24.09.09, 19:14 Do odtwarzania różności? A może nie ma różnicy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: @ Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.09, 19:19 A który ci lepiej pasuje? Ja używam BS Playera i VLC Link Zgłoś
bulczanka Re: AllPlayer czy BestPlayer? 24.09.09, 21:01 www.dobreprogramy.pl/Media-Player-Classic,Program,Windows,12273.html Polecam:) Link Zgłoś
manhu Re: AllPlayer czy BestPlayer? 25.09.09, 15:20 Ani All ani Best (ani MPC, ani ani...), ale Real - RealPlayer. Ostatnio (ze 2 mies. temu) wypróbowałem wszystkie (w tym KMP, GOM, WinAmp i kupę innych), ze 30 sztuk. Jedynie RealPlayer umie odtwarzać wszystko (trzeba kodeków np.K-Lite, ale nawet ffdshow), w tym format flv odtwarza korzystając z Flash Playera, a nie innych kodeków, więc obraz jest o wiele lepszy. No i ma wtyczkę do nagrywania z Youtube (flv z www). Inne programy zawsze się na czymś wykładają, nawet na odtwarzaniu DVD (mam paczkę ok.50 filmów, w tym zrobionych w VirtualDub i spakowanych wieloma kodekami)! Często nie dadzą rady rvmb z netu itd itp. a nawet są takie kwiatki, że VLC nie umie odtworzyć dźwięku z filmu z delfinami (demo HDTV z Microsoftu). MPC np. nie umie odtworzyć części filmów z neostrada.pl. Oczywiście mam porządek w systemie i wielokrotnie przywracałem obraz partycji, żeby się upewnić czy to wina tego programu czy śmieci po innych. Link Zgłoś
Gość: Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: *.multimo.pl 24.09.09, 19:23 AllPlayer się zachowuje jak jakiś spyware. Podczas instalacji skojarza ze sobą bez pytania różne pliki, grafiki nawet chyba też. Jeden z najgorszych programów, z jakimi miałem do czynienia. Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: *.chello.pl 24.09.09, 19:24 AllPlayer jeśli lubisz problemy, ciągłe komunikaty o braku kodeków nawet jeśli są zainstalowane i prośby o wysłanie płatnego SMS. A najlepiej sprawdź KMPlayer, ważne żeby podczas instalacji odznaczyć Ask Toolbar. www.dobreprogramy.pl/The-KMPlayer,Program,Windows,12538.html Link Zgłoś
Gość: dvd Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: 85.222.87.* 24.09.09, 19:32 KM Player: podczas instalacji, a właściwie jeszcze przed nią daje informację Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download... etc. NSIS error. Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: *.chello.pl 24.09.09, 19:59 Przed chwilą sprawdziłem i u mnie na XP instalator działa prawidłowo. Może plik nie został prawidłowo pobrany, jak sugeruje komunikat. Warte uwagi odtwarzacze to wspomniany tutaj VLC, SMPlayer i ewentualnie GOM Player. Link Zgłoś
Gość: dvd Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: 85.222.87.* 24.09.09, 20:45 VLC zyskał kolejnego zadowolonego użytkownika. Dzięki. Link Zgłoś
Gość: frank44 Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.09.09, 20:47 Ja kocham BESTplayera:) a Allplayer to straszne ścierwo, nawet jak odinstalujesz, to zostawia program AllUpdate.exe który się uruchamia przy starcie systemu i wyświetla reklame!!! Link Zgłoś
pursat Re: AllPlayer czy BestPlayer? 25.09.09, 09:58 Z daleka od AllPayer'a. Moim zdaniem najlepszym z wymienionych tu odtwarzaczy jest VLC. Najlepiej radzi sobie z odtwarzaniem niekompletnych plików. Bardzo przydatna rzecz przy ściąganiu plików z sieci. Link Zgłoś
Gość: marcin Re: AllPlayer czy BestPlayer? IP: *.webair.com 25.09.09, 10:25 a próbowaliście kiedyś korzystać z SubEdit'a - całkiem fajny darmowy program. Wygodne przewijanie (strzałki góra/dół o minutę lewo/prawo o 5 sekund), szybka edycja czasu przy napisach. Odtwarza wszystkie filmy(o ile są zainstalowane kodeki) i chyba wszystkie możliwe napisy. Ma możliwość wyłączenia filmu po określonym czasie albo po zakończeniu filmu, możliwość skalowania obrazu, odtwarza kolejne części filmu nawet jak są w innych podkatalogach - ogólnie używam od kilku lat i uważam, że jest jednym z najlepszych odtwarzaczy. Link Zgłoś
manhu Re: AllPlayer czy BestPlayer? 25.09.09, 15:25 > edycja czasu przy napisach. Odtwarza wszystkie filmy(o ile są zainstalowane Akurat, chyba myślisz o wszystkich możliwych divx-ach. Nie pamiętam czego nie odtwarza, ale tego nawet długo nie testowałem, bo szybko się wyłożył na czymś ważnym. Spakuj jakiś film kilkudziesięcioma kodekami i wtedy zobacz. Na siłę chciałem wywalić RealPlayera, bo zagrażał bezpieczeństwu systemu (dziurami), ale się nie udało, bo na innych zawsze coś ważnego nie działa. Link Zgłoś