Gość: Morgoth IP: *.chello.pl 04.10.09, 11:24 Witam. Przymierzam się do zakupu pada, i nie wiem jaki wybrać. Zastanawiam się nad Logitech Chillstream lub dual action ale szczególnie ten pierwszy jest dość drogi. Co polecacie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
2man2man Re: Jaki Gamepad? 30.11.09, 20:25 osobiście używam paduscorpio . 2 mini joye, 12 przycisków, fajnie dopasowuje się do dłoni. Czego chcieć więcej? Żeby kosztował mało! no i kosztuje :D Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Jaki Gamepad? IP: *.multimo.pl 30.11.09, 20:40 Nawet w Google ciężko coś na jego temat znaleźć. Jakaś przedświąteczna akcja "promocyjna" Tracera na forach? Link Zgłoś
qqbek Re: Jaki Gamepad? 30.11.09, 23:44 Gość portalu: 802.11n napisał(a): > Nawet w Google ciężko coś na jego temat znaleźć. Jakaś > przedświąteczna akcja "promocyjna" Tracera na forach? Na to wygląda... kto inny wyciągałby temat-zombie z forumowego hadesu. Miałem już urządzenia wskazujące Tracera i jedyne co u mnie wywołały to niechęć do urządzeń wskazujących Tracera. Z racji upodobań potrzebuję Joysticków... miałem dwa Tracer-y... kurz zbierają, rozkalibrowane po 10 sekundach, zacinające się przyciski, potencjometry "made in PRC". Wolę Logitech-a (a przynajmniej ich myszy) a Joystick mam jeden od 7- miu lat (Microsoftu, żeby było śmieszniej- bez obaw, już takich nie produkują, więc to żadna kryptoreklama). Tracer to marka na której zawiodłem się srogo... więc polecanie jej to, w mojej skromnej opinii, chamski marketing. Link Zgłoś