martaedinburgh 15.10.09, 21:34 Pytanie blondynki :) Czy kot siadajac na zamknietym laptopie moze uszkodzic ekran laptopa lub cale urzadzenie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: masmas Re: laptop i kot IP: *.zetosa.com.pl 15.10.09, 21:46 odpowiedź łysego: to zależy (też) od tego ile waży kot. Link Zgłoś
martaedinburgh Re: laptop i kot 15.10.09, 22:11 no bardzo duzy nie jest ale lepiej go pogonie tzn schowam laptop lepiej Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: laptop i kot IP: *.multimo.pl 15.10.09, 22:28 Mnie się wydaje, że nie - za lekki jest. Choć generalnie naginając/uderzając klapę można uszkodzić matrycę. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: laptop i kot 16.10.09, 00:31 Gość portalu: 802.11n napisał(a): > Mnie się wydaje, że nie - za lekki jest. Choć generalnie > naginając/uderzając klapę można uszkodzić matrycę. Przy "odpowiedniej ilosci zdazen" moze uszkodzic, chociazby w samej chwili wskakiwania i zeskakiwania z obudowy. Link Zgłoś
randybvain Re: laptop i kot 16.10.09, 01:47 Podrapać może, nasikać albo zrzucić... Zrób film i daj na youtube! Link Zgłoś
Gość: kkk Re: laptop i kot IP: *.toya.net.pl 16.10.09, 01:51 Mój się kładzie na klawiaturze jak na chwilę odejde bo jest zazdrosny i chce zwrócic na siebie uwagę a raz drapał po niej i mi klawisz wyciągnął ale się łatwo wciska na miejsce. Generalnie należy więcej kota głaskać niz laptopa to będą obaj dobrze działali Link Zgłoś
martaedinburgh Re: laptop i kot 16.10.09, 23:17 dokladnie - jest zazdrosny - zajme sie nim chyba - odlaczam sie od kompa w takim razie - pozdrawiam wszystkich sluzacych kotow - " pies ma pana a kot sluzacych " Link Zgłoś
randybvain Re: laptop i kot 16.10.09, 23:38 Ciepło plus może jakieś oddziaływanie elektryczne, które lubi? Koty podobno lubią się kłaść w miejscu żył wodnych. Link Zgłoś
pocieszne Re: laptop i kot 16.10.09, 02:48 randybvain napisał: > Podrapać może, nasikać albo zrzucić... Zrób film i daj na youtube! kto ma kota, ten wie z jaka sila potrafi sie odbic raz .... jak wystartowal mi z mojego brzucha (ktos zadzownil do drzwi, a to ciekawa bestia jest) to prze pol godz. mnie brzuch bolal :-) SŁYNNA_NORA NORA_KONCERT - - Janie, w nocy miałem przypadkowy wytrysk nasienia! - Już zmieniam prześcieradło... - Baldachim, idioto!!! Link Zgłoś