Gość: Adam IP: *.compower.pl 15.01.04, 09:52 Które serwery proxy polecacie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zielony Re: Serwery proxy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 11:25 właśnie chciałem założyć nowy wątek, ale lepiej jeżeli dopiszę coś do tego... :) proszę o poradę gdzie można założyć konto na serwerze proxy??? ktoś dał mi bana gdy ściągałem coś przez FTP i nie mogę się teraz połączyć.... bardzo będę wdzięczny za każdą pomoc :))) Link Zgłoś
Gość: JanG Re: Serwery proxy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.03.04, 14:46 > Które serwery proxy polecacie ? Ten, który jest najbliżej twojego komputera. Pytaj u dostawcy internetowego. Link Zgłoś
franzmaurer Re: Serwery proxy 30.03.04, 14:48 Gość portalu: JanG napisał(a): > Ten, który jest najbliżej twojego komputera. Pytaj u dostawcy internetowego. Bdura... co to znaczy 'najblizej'? Firma za ścianą ma proxy na SDI... chodzi sobie jak krew z nosa :) W googlu znajdziesz pełno aktualizowanych list - jesli tylko do przeglądania stron to starczą zwykłe proxy na portach 80 i 8080, jesli do irc albo ftp to muisz poszukac open socks servera pracującego na porcie 1080 i uzyc programu SocksCap. Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Serwery proxy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 18:42 franzmaurer mógłbyś mi podać maila? mam do Ciebie pytanko :) Link Zgłoś