Dodaj do ulubionych

Problem ze strona domową

23.01.04, 18:29
nie wiadomo skąd jakas strona internetowa zaczyna mi sie sama automatycznie
usrtawiac jako home page. Mimo zmian w opcjach internetowych i panelu
sterowania, zablokowania jej w nortonie w kontroli, cały czas mój propgram
anti-spy sygnalizuje ,ze strona próbuje byc zmieniona przez inną www, i
ustawia sie sama jakos startowa po dłuższym czasie nie uzywania
pzreglądarki. Gdzie to jeszcze trzeba zmienic, bo mnie to denerwuje.
Obserwuj wątek
    • baal82 Re: Problem ze strona domową 23.01.04, 19:44
      to badziewie zapisuje sie w rejestrach, jak masz czym to przeskanuj sobie
      rejestr lub pousuwaj reczenie, niestety nie wiem w jakich kluczach to siedzi.
      • Gość: Artek Re: Problem ze strona domową IP: 195.85.249.* 28.01.04, 10:54
        Niestety u mnie dzieją się podobne rzeczy. Czy mogłbyś podac jakies szczegóły o
        przeglądaniu rejestrów ( jak i gdzie) bo nie jestem zbyt oblatany, aczkolwiek
        nie zupelnie zielony, ale z tym akurat nie moge dac sobie rady
      • Gość: Artek Re: Problem ze strona domową IP: 195.85.249.* 28.01.04, 10:54
        Niestety u mnie dzieją się podobne rzeczy. Czy mogłbyś podac jakies szczegóły o
        przeglądaniu rejestrów ( jak i gdzie) bo nie jestem zbyt oblatany, aczkolwiek
        nie zupelnie zielony, ale z tym akurat nie moge dac sobie rady
        Dzieki z gory
        a
        • baal82 Re: Problem ze strona domową 28.01.04, 12:22
          sa odpowiednie programy do skanowania rejestru, np. spod skrzydla Nortona, o
          ile sie nie myle nazywa sie Norton Utilitis (nie wiem czy dobrze napisalem), on
          usuwa wpisy do rejestrow ktore nie sa uzywane, poza tym najlepiej jest robic co
          jakis czas kopie rejestru.
          • Gość: Artek Re: Problem ze strona domową IP: 195.85.249.* 28.01.04, 16:27
            Dzieki:)
            • Gość: Hollow Re: Problem ze strona domową IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.04, 11:15
              Program cool web shredder powinien pomóc. Musicie poszukać, ewentualnie mogę
              komuś wysłać na maila.
              • andy_4 Re: Problem ze strona domową 13.02.04, 09:41
                Chętnie skorzystam z tego programu, mam podobne problemy. Z góry dziękuję.
                andy_4@NOSPAM.gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka