Gość: johny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 21:53 Na jakim podłożu chodzi najlepiej? bo na starej podkładce niezbyt :/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
skynews Re: myszka optyczna 13.02.04, 22:16 Nie moze zbyt blyszczec np. na lustrze nie funkcjonuje. Link Zgłoś
Gość: gamer Re: myszka optyczna IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.04, 22:41 na biurku moja hasa very good- a jaką zakupiłeś? Link Zgłoś
Gość: ewf Re: myszka optyczna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.02.04, 23:00 Moja tam jeździ prawie po wszystkim Link Zgłoś
Gość: az Re: myszka optyczna IP: *.torun.pl / 217.97.134.* 14.02.04, 12:37 Jeżeli podkładka ma przerłoczenia to kursor może wpadać w drgawki. Połóż na podkładce arkusz papieru. Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: myszka optyczna IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 14.02.04, 13:23 Biała kartka papieru, nalepiej bristolu z bloku technicznego. Matowe, nie błyszczące podłoże. Pzdr Dariusz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: myszka optyczna IP: *.visp.energis.pl 14.02.04, 16:00 U mnie np. wykładała się na granatowej podkładce. Generalnie jasna powierzchnia - np. blat biurka. Link Zgłoś
Gość: murr Re: myszka optyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 03:49 Blat mojego biurka jest czaeny i też chodzi. Na podkładce z biało-czarnym pingwinem i jasnym śniegiem - nie chciała. Link Zgłoś
kell99 Re: myszka optyczna 15.02.04, 04:15 Gość portalu: murr napisał(a): > Blat mojego biurka jest czaeny i też chodzi. Na podkładce z biało-czarnym > pingwinem i jasnym śniegiem - nie chciała. hmm, co to za myszka, bo moja (logitech mouseman) radzi sobie z kazda powierzchnia. zreszta to swietna mycha (bez ogona co jest ogromnym plusem:) do podkladek, to 3M sprzedaje nieziemskie podkladki o grubosci < 1mm idealne do myszek optycznych - wada? podkladka po ~6miesiacach zaczyna sie zwijac (rogi nie chca przylegac, wydatek ~40zl na podkladke?:), ale kazda inna jest ok (nie cierpie tylko zbyt "sliskich"). ps. jezeli masz myche bezprzewodowa to producent zaleca jasna podkladke, zuzycie baterii jest mniejsze Link Zgłoś
skynews Re: myszka optyczna 15.02.04, 05:08 Bezprzewodowa myszka Microsoft Wireless Intelli Mouse dziala na wszystkim oprocz luster,a producent zaleca czarna podkladke,zuzycie baterii jest mniejsze i przy odrobinie szczescia moga sie jeszcze doladowac Link Zgłoś
Gość: kell Re: myszka optyczna IP: 24.42.162.* 15.02.04, 05:38 hmm, mialem myszke msoftu. jedna z pierwszych optycznych jakie sie ukazaly, kosztowala majatek, zdechla w przeciagu 6miesiecy, potem przez ɯ lata mialem logitech wheel optical (dziala do dzisiaj przy 2gim kompie) i teraz mam mouseman cordless.. ta jedna mnie zniechecila strasznie do produktu m$, mycha za ~100$ a wykonanie tandetne, jednak co jak co, ale produkty logitecha sa bezkonkurencyjne w tej dziedzinie. Link Zgłoś
skynews Re: myszka optyczna 15.02.04, 05:44 Hi kell, jestem na takim malym party i wlasnie otworzylismy buteleczke Jack Daniel's. Nie przejmuj sie tam co dzisiaj pisze. U nas wkrotce zacznie switac. Twoje zdrowie! Link Zgłoś