Dodaj do ulubionych

Corel - czy mozna?

16.02.04, 14:30
mam zaliczenie z corela, polegające na zrobieniu prostej animacji,
bajeranckiego zdjecia etc.
nie pasjonuję sie tym i nie wiem jak to zrobic, dlatego...
planuje cos takiego sciagnac z net-u i zapisac w corelu draw.
czy wykladowaca sie kapnie w jakis sposob, ze tego samodzielnie nie
wykonalem ?
Dzieki za podpowiedzi.

Obserwuj wątek
    • Gość: Bono Vox Re: Corel - czy mozna? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.04, 14:59
      myślę, że się skapnie :-))) Jeżeli będziesz musiał przedstawić rysunek na
      warstwach (w wektorówce, rozgrupowane obiekty, itp.), to masz problem.

pzdr. BV
    • Gość: Corel Corporation Re: Corel - czy mozna? IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 16.02.04, 18:03
      Myślę, że nawet nie zasługujesz na pomoc. Co innego, gdy utkniesz na jakimś
      etapie i potrzebujesz pomocy. Ale jawne oszustwo? I myślisz, że ktoś się nie
      zorientuje?
      A potem skończysz te "studia" (nie wiem jakie) i dla przykładu zaprojektujesz
      pływalnię ... jak ta w Moskwie.
      Spadaj na drzewo i zatrudnij sie w hipermarkecie - przynajmniej będziesz miał
      ograniczone możliwości szkodzenia innym.
      • Gość: hh Re: Corel - czy mozna? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 20:41
        corel popieram!
    • lolyta Re: Corel - czy mozna? 17.02.04, 00:20
      Oczywiscie ze sie kapnie. Wystarczy ze pokazesz mu gotowy plik, ktory on bedzie
      widzial pierwszy raz na oczy. I moze cie zalatwic na cacy mowiac "swietnie,
      tylko niech to bedzie tutaj bardziej rozowe a tutaj krotsze".I mam nadzieje, ze
      to zrobi. Po jaka cholere w ogole idziesz na studia ktore cie nie interesuja?
    • Gość: Obcy Re: Corel - czy mozna? IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 17.02.04, 19:12
      Polecam
      dengjie.com/temp/bird.swf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka