Dodaj do ulubionych

chcę wywalić program z dysku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 23:57
Witam mam pytanie posiadam Windowsa Viste chce sobie usunąc pare plików leczy wyskakuje mi komunikat "musisz miec uprawnienia do wykonywanej operacji" che poprostu usunac plik chce miec pełny dostęp jestem zalogowany jako uzytkownik z prawami administratora proszę o pomoc co mam zrobic
Obserwuj wątek
    • Gość: jak Re: chcę wywalić program z dysku IP: *.chello.pl 10.03.10, 19:09
      Kup sobie XP i nie bedziesz mial klopotu. To proste
      • Gość: iwona Re: chcę wywalić program z dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 23:44
        Fest rada. Nie dziękuję więc.
    • Gość: lajosz Re: chcę wywalić program z dysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 01:07
      Między innymi z takich powodów nie mam Visty.
      Jeśli nie mam, to nie pomogę pisząc jak to zrobić pod Vistą, ale:

Możesz odpalić kompa za pomocą jakiegoś Linuxa Live, a następnie usunąć dowolny
      plik.

Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że NA PEWNO można to zrobić pod Vistą, ale
      powyższa metoda ma tę zaletę, że nie musisz mieć żadnych praw administratora
      żeby usunąć, skopiować czy nadpisać dowolny plik, nawet systemowy.
    • Gość: Kolobos Re: chcę wywalić program z dysku IP: *.zask.pl 11.03.10, 16:34
      Moze naucz sie pomagac sama sobie zamiast czekac az ktos Ci wszystko poda na tacy? Wystarczy wpisac komunikat w google i poczytac np. pierwszy lepszy link: peb.pl/windows-vista/601991-jak-usunac-pliki-win-vista.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka