bozenak12 15.03.10, 09:16 Od kilku tygodni komputer po dwóch godzinach sam się resetuje, menu mam w języku angielskim, oprogramowanie oryginalne. Co mogę zrobić jeśli w ogóle nie znam się na technice? Link Zgłoś Obserwuj wątek
qqbek Re: Samoczynne resetowanie 15.03.10, 09:27 Oprogramowanie oryginalne, czy przypadkiem wersja próbna Windows 7? Jeśli to drugie, to kup w końcu licencję, poprzednia skończyła się kilka tygodni temu :) Link Zgłoś
bozenak12 Re: Samoczynne resetowanie 15.03.10, 09:41 Tak Windows7. Gdzie mogę kupić taką licencję? Jaki wpływ na komputer ma jej brak? Ile kosztuje taka licencja? Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Samoczynne resetowanie IP: *.multimo.pl 15.03.10, 10:08 bozenak12 napisała: > Od kilku tygodni komputer po dwóch godzinach sam się resetuje Co to znaczy, że się restartuje? Zamyka się i uruchamia ponownie system, czy ni z tego ni z owego startuje od nowa? Jeśli to drugie, to być może procesor i/lub chipset i/lub karta graficzna się przegrzewają. Link Zgłoś
bozenak12 Re: Samoczynne resetowanie 15.03.10, 10:17 Na przyklad, przeglądam forum a komputer wyłącza się i włącza a po włączeniu na moitorze jest strona głowna, czyli tapeta z ikonami. Link Zgłoś
Gość: A Re: Samoczynne resetowanie IP: *.opera-mini.net 15.03.10, 11:30 Wyłącza się nagle? Tak jak po naciśnięciu 'reset'? Link Zgłoś
belkaaaa Re: Samoczynne resetowanie 15.03.10, 16:23 Polecamy serwery ival (dot) pl. Są naprawdę szybkie, cechują się dużą stabilnością. A jeśli masz jakiś problem łatwo skontaktujesz się z administracją Link Zgłoś