Dodaj do ulubionych

Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wyborze.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 11:56
Mam na oku odtwarzacz philipsa model 737... Doradźcie mi proszę jaki wybrać
telezwizor.. Mam na myśli jakąś 100 hz 29"... Jestem w tej kwestii kompletnym
laikiem i zanim kupię, chcę się poradzić aby nie wdepnąć w jakiś syf...
Jest jeszcze sprawa nagłośnienia... Jakie, za ile i gdzie...
Z góry dzięki za pomoc...
Obserwuj wątek
    • bwv1004 Re: Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wybor 21.02.04, 14:48
      Zapraszam raczej na forum Audio-video
    • Gość: Left Behind Re: Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wybor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 18:45
      Dzięki stary za wnoszącą wiele dobrego w moje życie podpowiedź...
      Naprawdę bardzo dziękuję...
      Jeszcze raz dzięki...
      Teraz wejdź sobie stary na forum audio-video i zobacz częstotliwość wypowiedzi..
      • Gość: aras Re: Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wybor IP: *.icpnet.pl 21.02.04, 23:17
        sprawa trudna jezeli kompletujesz kino to w gre wchodzi wylacznie telewizor
        panoramiczny, proponuje dwie firmy Philips i Samsung. Mankament Philispow
        technologia Pixel plus kosztuje musisz sie liczyc z wydatkiem 6000zl ale masz
        pewnosc ze to bedzie najlepszy tv na rynku, poczekaj pare miesiecy, niedlugo
        wychodza nowe modele samsunga ktore powala na kolana pixela Philipsa. Pozatym
        gwarancja, na samsunga masz 2 lata, na Philipsa rok. A to cos znaczy, tak na
        prawde TV philipsa sa bardzo wadliwe. Samsungi sa praktycznie niezawodne,
        odradzam SONY od kiedy sa montowane w Hiszpanii to te TV staly sie totalnymi
        bublami, a poza tym cena. Reasumujac jezeli chcesz kupic teraz kup Pixela
        Filipa, jezeli nie to poczekaj na rynek wejda nowe panoramy Samsunga. Ktos moze
        powiedziec phi koreanczycy ale ci koreanczycy maja najlepsze na swiecie plazmy
        oraz najnowoczesniejsze tv typu TFT. Przeznaczaja najwiecej kasy na
        Reaserching. Pozostaje Panasonic. Hmmm 2 lata gwarancji ale nie ma jakiejs tam
        wybitnej technologii, cena podobna do pixela, ale jest od niego gorszy
    • Gość: bolo Re: Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wybor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:54
      Ma, Filipa 32" i serdecznie odradzam. Nie, wszystko gra ale zdażyło się mu być w serwisie 3 razy na to samo... Niekompetentny serwis przewala firmę. Swojej mamie ostatnio kupiłem Thomsona i ( nie smiać się!) obrazem powala Panosoniki i Filipy - nie mówiąc o Sony, a poza tym bardzo ludzkie menu i świetny dzwięk. Modelu nie pomnę 29" 3400,-
    • Gość: kell Re: Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wybor IP: 24.42.162.* 22.02.04, 05:43
      kino domowe i 29"? smiesz nazywac to cos kinem domowym? uhm! 100Hz projektor
      Sony (kp57ws510) - 57" 100Hz hdtv, oczywiscie widescreen. swietna zabawka, obraz
      jak zyleta, kolory nieziemskie:) i to jest domowe kino.. 29" uhm!
      czepiam sie i tyle:)
      • koktajl_molotowa kell nie rozpędzaj się :) 22.02.04, 09:58
        a jak gość ma przekatna pokoju 3m?
        :D
        A jeśli chodzi o samo kino, nie TV, sprawdź przed zakupem, czy odtworzy
        wszystko co chcesz. Weź do sklepu jakiegos pirata DVD, DVD-R, DVD-RW (chyba
        minus musi być). Sprawdź czy bedą na Twoim wymarzonym działać :) Się bo oszukać
        bardzo mozesz. Czasem są problemy z płytami z wypozyczalni :(
        • Gość: kell Re: kell nie rozpędzaj się :) IP: 24.42.162.* 22.02.04, 10:04
          no nie.. nie mam nic do wielkosci, po prostu smieszy mnie nazewnictwo.. kino
          kojarzy sie z duzym ekranem i dobrym dzwiekiem. wiesz tak samo ja moge nazwac
          17" monitor + dvd-rom + 4.1 glosniki kinem domowym no nie?:) jak podlacze tv (u
          mnie w pokoju cale 21") to juz zupelnie odjazd:) ale mam tez dostep do duzego tv
          + dvd + w miare porzadnego naglosnienia (w miare porzadne = dla smiertelnikow)
          .. no coz, oglada sie to milo, ale ani to kino (57" hdtv + dvd jednak daleko do
          kina, zarowno glebia dzwieku jak i wielkoscia obrazu!), ani domowe (bo do
          takiego krowiastego tv i by milo rozstawic glosniki trzeba miec w miare duzy
          pokoj, nie zastawiony niczym)..
          "kino domowe" to brzmi dumnie, ale czego to sie nie wymysli by nie sprzedac no
          nie?:)
    • Gość: marta Re: Sprawa kina domowego.. Proszę o pomoc w wybor IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 11:03
      www.e57.republika.pl
      www.e57.republika.pl...........*..*..*.............*..*..*...........................
      ......*. ................*..*................*.....................
      ....*.....................*....................*...................
      ...*....................... .....................*..................
      .....*.........................*. ..*...........*......*............
      .......*....................*.......... .*.. *............*.........
      ..........*..................*............*.......... ..*..........
      ..............*............... *.. ..*........ .....*..............
      ...................*...............*.............*.................
      ..........................*..............* .*......................
      e57.republika.pl
      e57.republika.pl
      Zapraszam do goracej dyskusji na temat Polski i Polakow w oczach innych
      narodów...Wejscie na forum : www.e57.republika.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka