Dodaj do ulubionych

Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus]

IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 15:50
Wirus, ale jak fajnie zrobiony! He, he!

Od: msoe@microsoft.com
Do: xxxxxxxxxxxx@o2.pl
Temat: read it immediately
Data: 21 lutego 2004 14:44

Treść:
information about you

Załącznik:
bill.zip 29.62 kB

Buachachachacha! :-)))

Obserwuj wątek
    • Gość: wirusolog Zobacz i napisz koniecznie.... IP: *.com / 66.36.249.* 21.02.04, 16:00
      ...co było w załączniku :-))))
    • skynews Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:01
      No to dawaj go(wirusa),chetnie sie nim zajme.
      • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:10
        A po co Wam on? Ja go skasowałem od razu. :-)

Ale fajnie zrobiony - z Microsoftu niby i załącznik Bill! He, he! :-DDD
        • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:11
          To był NetSky.
        • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:12
          Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> A po co Wam on? Ja go skasowałem od razu. :-)
          >
          > Ale fajnie zrobiony - z Microsoftu niby i załącznik Bill! He, he! :-DDD

Zachowałeś się nieprofecjonalnie - TRZEBA było otworzyć! :-)))
          • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:14
            Nie bój nic - najpierw otworzyłem (lubię wirusy), a dopiero potem skasowałem.
            :-DDD
            • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:17

> Nie bój nic - najpierw otworzyłem (lubię wirusy), a dopiero potem skasowałem.
              > :-DDD

No! Przywróciłeś mi wiarę w profesjonalistów! :-)))
              • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:20
                Kumpel niedawno też dostał wirusa i dzwoni i mówi, że dostał maila nie wiadomo
                skąd, po angielsku itd. i nie może go otworzyć. Ludzie to się nigdy nie nauczą,
                że jak mail nie wiadomo od kogo, to... Ech, szkoda słów...
                • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:25

> Kumpel niedawno też dostał wirusa i dzwoni i mówi, że dostał maila nie
                  > wiadomo skąd, po angielsku itd. i nie może go otworzyć. Ludzie to się nigdy
                  > nie nauczą, że jak mail nie wiadomo od kogo, to... Ech, szkoda słów...

Hi, hiii - co chcesz, ja niby mądra jestem, a ostatnio sobie wpuściłam trojana,
                  z zachowaniem wszelkich środków ostrozności:-))) Zawiodły! :-)))

Ps
                  Co to jest ta kaczka, coś się o nią dla jaj na FoF'ie upominał????
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:27
                    A to ta obciachowa forum.gazeta.pl/forum/0,46482.html Co, nie widziałaś
                    jeszcze? :-D
                    • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:32

> A to ta obciachowa forum.gazeta.pl/forum/0,46482.html Co, nie widziałaś
                      > jeszcze? :-D

Bóg ustrzegł! :-))) A co ona robi, oprócz tego że paskudna jest?
                      • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:34
                        :-)))

No nie wiem właśnie. Na FoF kilka wątków było o tej full bajer kaczuszcze! :-DDD
                        • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:36

> :-)))
                          >
                          > No nie wiem właśnie. Na FoF kilka wątków było o tej full bajer kaczuszcze! :-
                          DD
                          > D

Jakoś mi umknęło...i dobrze:-))
        • skynews Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:31
          >"A po co Wam on?"<
          Gazowy wiesz co Ty zrobiles?
          Moglismy przejsc do historii jako ci,
          ktorzy przy pomocy niedawno ujawnionego MS quellcode stworzyli pierwszego "robala"
          bedocego wreszcie "immune" na roznego rodzaju "removal tool".
          • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 16:32
            OK, to jak dostanę jeszcze to Tobie mam przysłać? :-)
            • skynews Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:34
              tak,do analizy
              • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:37
                skynews napisał:

> tak,do analizy

Iiiiii, to nie otworzysz???? :(((
            • skynews Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:36
              chwileczke,a wlasciwie to dlaczego ja nie dostaje wirusow?
              • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:37
                skynews napisał:

> chwileczke,a wlasciwie to dlaczego ja nie dostaje wirusow?

Szczepiłeś się...?
                • skynews Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:39
                  tak,ale chcialem sprawdzic czy szczepionka zadziala
                  • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:40
                    skynews napisał:

> tak,ale chcialem sprawdzic czy szczepionka zadziala

No to właśnie działa...nie? :-))
                    • skynews Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 16:44
                      Chyba dziala bo wlasnie pojawily sie jakies plamy na ekranie.
                      • beata_ Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 21.02.04, 17:02
                        skynews napisał:

> Chyba dziala bo wlasnie pojawily sie jakies plamy na ekranie.

Które działa? Wirus, czy szczepionka? :P
    • Gość: misia Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 17:00
      A ja od wczoraj dostałam cztery takie maile w tym od microsoftu i z serwisu
      sexrandki no i te sexrandki..prawie że się skusiłam
      • Gość: piecyk gazowy Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] IP: *.visp.energis.pl 21.02.04, 20:43
        OK, ale jakby nie wypaliło z tymi sexrandkami to wiesz:
        p i e c y k . g a z o w y @ g a z e t a . p l

:-)))
    • kollector Re: Maila fajnego dostałem! :-DDD [wirus] 24.02.04, 02:28
      też dostałem takie maile - podejrzewam że w mich są wirusy lub trojany - nie
      otwierałem załączników ponieważ jeszcze nie kupiłem antywirusa (chyba kupię
      Pandę) - czy komuś wysłać załączniki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka