Dodaj do ulubionych

skąd pobrać jave

IP: 81.15.212.* 21.02.04, 22:46
potrzebuję jawe bo nie mogę gadać na czacie
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: skąd pobrać jave 21.02.04, 22:49
      Gość portalu: siwy napisał(a):

> potrzebuję jawe bo nie mogę gadać na czacie
      java.sun.com
    • Gość: Bolo Re: skąd pobrać jave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:26
      Javę? Jaką? MS, "filiżankę" czy może VM?
    • Gość: JP Re: skąd pobrać jave IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 22.02.04, 01:53
      Jezeli uzywasz IE to tu,
      www.softwarepatch.com/windows/javavm.html
      Jak masz XP to wystarczy zainstalowac SP1a.

Skorzystasz z rady kell to dalej nie pogadasz. Chyba ze uzywasz Gorilla lub
      Operetka :))
      Radze odinstalowac Java Sun.
      • Gość: jk Re: skąd pobrać jave IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.04, 02:05
        coś chyba pomyliłeś z tym SP1a

tu cytat "Jedyną różnicą między systemem Windows XP SP1a a systemem Windows XP
        SP1 jest brak maszyny wirtualnej firmy Microsoft w systemie Windows XP SP1a."

www.eu.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=83e4e879-fa3a-48bf-ade5-023443e29d78&DisplayLang=pl

• Gość: JP Re: skąd pobrać jave IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 22.02.04, 05:56
          Tak masz racje. Czytalem o tym kiedys na jakiejs stronie technicznej (nie
          pamietam juz jakiej, moglo to byc forum MS) ze SP1 zawiera ver. 3805 VM a SP1a
          ver. 3810. Malo tego, ze ten service pack eliminuje dziure w VM ktora
          umozliwiala zmiane strony startowej w IE.
          Widac to nie prawda.
          Zastanawiajace jest to, ze w jednym zdaniu MS pisze ze SP1a zawiera najnowsze
          poprawki ochrony w stosunku do SP1 a w innym ze rozni sie tylko tym ze nie
          posiada VM.
          Zastanawiajace jest tez to ze obecnie sprzedawane komputery wyposazone sa w
          SP1a a nie SP1.
          Ciekawe. Tzn ze MS wyprodukowal i sprzedal Windows XP bez Javy, nastepnie wydal
          SP1 z Java a potem zrobil SP1a tylko po to aby usunac Jave?

Glowe bym dal ze czytalem o tym na stronie MS ok 2 miesiaca temu. Zaciekawilo
          mnie to, bo bylo tam o stronie startowej z ktora mieli ludzie w tym czasie duzo
          problemow.
          Musze poszukac co to bylo za zrodlo.
      • Gość: kell Re: skąd pobrać jave IP: 24.42.162.* 22.02.04, 02:54
        jp trollu jeden, pisz mi tu zaraz jaki czat nie bedzie dzialac, bo wyjdzie jakim
        paskudnym kretaczem jestes:)
        • Gość: JP Re: skąd pobrać jave IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 22.02.04, 05:58
          kell trollu, juz zapomniales wczesniejsze watki w ktorych ludzie pisali, nie
          moge kozystac z chatow a mam zainstalowan Java Sun?
          Krotka pamiec?

Mam odszukac te watki?
          • kell99 Re: skąd pobrać jave 22.02.04, 06:17
            ale ja chce zebys ty mi podal a nie ludzie. bo sie okaze, ze rozpuszczasz
            plotki. kiedys napisales, ze nie dziala ZADEN czat, a to raczej powazne oskarzenie.
            zreszta informatyk powinien wiedziec, ze gdy ktos mu mowi, ze cos NIGDY nie
            dziala, to jest to banalnie prosto obalic:)
            • Gość: JP Re: skąd pobrać jave IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 22.02.04, 06:37
              Nigdy nie pisalem, ze zaden czat nie dziala.

Wystarczy aby nie dzialal ten jeden ulubiony.

ps. kell, skoncz juz ta glupia dyskusja o niczym bo to staje sie niesmaczne.
              Tak masz racje. Zawsze masz racje. Jestes bardzo madrym filologiem i studentem
              informatyki.
              EOT
              • Gość: kell Re: skąd pobrać jave IP: 24.42.162.* 22.02.04, 06:53
                ja tego nie rozumiem.. skoro piszesz, ze nie dzialaja czaty, a nie potrafisz
                wymienic JEDNEGO ktory dziala, to po prostu trollujesz. ja tez moge mowic, ze
                cos nie dziala, ale akurat nie wiem co.. i po co sie wtracales?
                • Gość: JP Re: skąd pobrać jave IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 22.02.04, 07:17
                  Ciagle czegos nie rozumiesz. Czy ja jestem twoim ojcem zeby ci wszytko
                  tlumaczyc.

Chcesz to sprawdzimy pierwszy lepszy chat.
                  Wejdz na chat Onet na Polonia_USA, zaloguj sie jako kell. Ja tam bede jako JP.
                  Latwo mnie znajdziesz. Napisz cos do mnie na private.
                  Czekam 15 min.

Zakladam ze uzywasz Java Sun. Nie wiem czy z tym czatem ludzie maja problemy
                  ale to bedzie jakis test.
                  • Gość: kell Re: skąd pobrać jave IP: 24.42.162.* 22.02.04, 08:27
                    :)
                    siwy: sciagnij obie, przekonasz sie sam ktora tobie najbardziej pasuje.

pozdrawiam forumowiczow
          • Gość: jk Re: skąd pobrać jave IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.02.04, 15:09
            ja mogę powiedzieć jak jest w moim przypadku chat na interi i onecie działa
            jednak na onetowym niepozwala mi na pisanie polskich znaków ą,ę itp na interi
            chodzi wszystko ale mimo to jakoś nie lubie filiżanki niestety jestem na nią
            skazany bo inaczej na VM działa mi tylko onet ale za to dobrze .
            mam tak samo na XP jak i W98.

Korby można dostać :)))))))))))))) z tymi javami niema jak to Suzuki GSX-R
    • wojtek33 Re: skąd pobrać jave 22.02.04, 09:45
      Tu znajdziecie info o co chodzi z javą microsofta:
      www.microsoft.com/poland/java/
      A co do pobierania, to wpisz w googlach 'msjavx86.exe' ściągnij, zainstaluj,
      potem uruchom windows update
    • Gość: marta Re: skąd pobrać jave IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 11:04
      www.e57.republika.pl
      www.e57.republika.pl...........*..*..*.............*..*..*...........................
      ......*. ................*..*................*.....................
      ....*.....................*....................*...................
      ...*....................... .....................*..................
      .....*.........................*. ..*...........*......*............
      .......*....................*.......... .*.. *............*.........
      ..........*..................*............*.......... ..*..........
      ..............*............... *.. ..*........ .....*..............
      ...................*...............*.............*.................
      ..........................*..............* .*......................
      e57.republika.pl
      e57.republika.pl
      Zapraszam do goracej dyskusji na temat Polski i Polakow w oczach innych
      narodów...Wejscie na forum : www.e57.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka