Dodaj do ulubionych

Ile byście dali za...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 12:13
...
Pentium 200
32 RAM
Dysk 4,3 GB Seagate
S3 Virge 4MB
CD-ROOM 50x
modem 56 KB
monitor 14 cali
stacja dyskietek
klawiatura
mysz

Wszystko sprawne i działające.

Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdro
Tomek

Obserwuj wątek
    • Gość: Doki 150 euro IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 12:50
      To jest az za dobra konfiguracja na bezdyskowy router internetowy. € 150 wydaje
      sie rozsadne.
    • Gość: R@fal Re: Ile byście dali za... IP: *.toya.net.pl / 10.0.210.* 17.02.02, 15:04
      czy ja wiem okolo 500zl jakas wieksza wartos prezentuje dysk, modem ewentualnie
      minitor reszta to "co łaska"
      • Gość: Tomek Re: Ile byście dali za... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 16:36
        A CD???

Dodam jeszcze że HDD, CD i modem są na gwarancji, mogę także dołożyć VooDoo I.

Pozdro
        • Gość: Doki Re: Ile byście dali za... IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 18:23
          Co: CD? To standard, tak jak stacja dyskietek. Nowa kosztuje € 15.
          Jak chcesz, mozesz sobie peryferia zatrzymac. Nie beda potrzebne, no chyba ze
          ktos ma lepsze zastosowanie dla tego komputera niz router.
          • Gość: Tomek Re: Ile byście dali za... IP: 217.99.1.* 17.02.02, 19:29
            Czy twoje 150 euro jest za sprzęt z dyskiem twardym czy bez? (bo piszesz że
            bezdyskowy).

Pozdro
            Tomek
            • Gość: Doki Re: Ile byście dali za... IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 20:22
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Czy twoje 150 euro jest za sprzęt z dyskiem twardym czy bez? (bo piszesz że
              > bezdyskowy).
              >

A co komu po dysku 4,3 GB? Mam u siebie jeden taki system z tej wielkosci dyskiem
              (ale z Celeronem 466 MHz), uzywam go do zabawy z internetem i sciagania emaili.
              Nowy dysk 20 GB kosztuje ponizej € 100. Uzywany dysk 4,3 GB mozna kupic po cenie
              zlomu.
            • Gość: Doki Re: Ile byście dali za... IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 20:35
              Bezdyskowy, bo chcialem na nim zainstalowac mini-linuxa z dyskietki i zrobic
              router. 486 bylby lepszy od Pentium, bo nie ma wiatraczka na procesorze, a wiec
              jest cichszy. Dysk tez wtedy nie jest potrzebny, tylko halasuje i zzera prad.
              Powtarzam, moze ktos ma lepszy pomysl na ten komputer.
              • Gość: Tomek Re: Ile byście dali za... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 22:40
                Myślałem o sprzedaży jakiemus studentowi jako maszyny do pisania... Używałem go
                5 lat i był całkiem niezły ;-)

Pozdro
                • Gość: Doki studenci IP: *.turboline.skynet.be 17.02.02, 22:49
                  Moze studenci sie zmienili w dzisiejszych czasach, ale to raczej narod zaradny,
                  forsiasty i wymagajacy, nie?
                • Gość: R@fal Re: Ile byście dali za... IP: *.toya.net.pl / 10.0.210.* 17.02.02, 23:14
                  Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Myślałem o sprzedaży jakiemus studentowi jako maszyny do pisania... Używałem go
                  >
                  > 5 lat i był całkiem niezły ;-)
                  >
                  jakby Ci tu powiedziec studenci sa dosc rozni... ja tez studiuje i od 1,5 roku
                  AMD K6 300MHz kurzy sie w szawce. Najlepiej daj ogloszenie do gazety (ktos kto ma
                  dostep do netu zadko kiedy potrzebuje takiego archiwum) i sprzedaj jako caly
                  zestaw, jak trafi na jakiegos malo zorientowanego to 700-800zl luzno wycisniesz,
                  sprzedajac na czesci raczej dostaniesz mniej - procek pare zloty, grafika tyle co
                  na hot-doga i piwo.

• Gość: mtq ... złamanego grosza bym nie dał. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 14:07

• Gość: Scan Re: ... złamanego grosza bym nie dał. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 14:20
        Mniejsze dzieci, podczas zabawy w piaskownicy mówią - a moja łopatka ładniejsza,
        nieprawda - bo moje wiaderko itd. Starsze dzieci szpanują "markowymi" butami,
        bluzami i co tam jeszcze. Po kilku Twoich postach przykro stwierdzić, że nie
        wyrosłeś jeszcze z piaskownicy. Ale szansę pewnie masz.........

Gość portalu: mtq napisał(a):

>
        >

• Gość: mtq Re: ... złamanego grosza bym nie dał. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 15:43
          Gość portalu: Scan napisał(a):

> Mniejsze dzieci, podczas zabawy w piaskownicy mówią - a moja łopatka ładniejsza
          > ,
          > nieprawda - bo moje wiaderko itd. Starsze dzieci szpanują "markowymi" butami,
          > bluzami i co tam jeszcze. Po kilku Twoich postach przykro stwierdzić, że nie
          > wyrosłeś jeszcze z piaskownicy. Ale szansę pewnie masz.........
          >
          > Gość portalu: mtq napisał(a):
          >
          > >
          > >
          >

??? coTy chrzanisz ???
          To chyba Ty nie otrząsnąłeś się jeszcze z zabaw w piaskownicy, bo mówisz bez sensu.
    • Gość: jacek84 Re: Ile byście dali za... IP: 212.160.238.* 19.02.02, 08:15
      Panowie szlachta!
      Piszecie coś nierealnego. Miałem podobny zestaw i żałuję, że sprzedałem go za
      200 złotych. Byłby dziś idealny do sieci internetowej.
      Taki sprzęt nie ma żadnej przyszłości !!! Już wiele programów nie poleci na
      nim. Na zachodzie są sklepy, gdzie DOSŁOWNIE za parę groszy można taki zabytem
      przynieść do domu.
      Przypomina mi się kawał: Poważny dziennikarz zapytuje Millera , czy w USA może
      być ustrój komunistyczny. Miller mówi nie wiem. Dziennikarz odpowiada: może
      być, tylko po co?
    • Gość: Kilroy Re: Ile byście dali za... IP: 217.153.117.* 19.02.02, 09:09
      • Gość: Kilroy Re: Ile byście dali za... IP: 217.153.117.* 19.02.02, 09:11
        Za 500 zł bym się zastanowił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka