Gość: słuchacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:35 Witam. Czy ktoś mi może podać na jakich falach znajde to radio?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyta Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:44 www.nadaje.com/rozglosnie.php?sid=218 poszukaj na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:57 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:19 U nas z tego co wiem, nie nadaje. Możesz spróbować słuchać przez Internet. Ale chyba nie ma już za bardzo czego żałować, podobno to już nie to samo radio co kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:22 Kupiłem ostatnio nową, dłuugą antenę radiową do samochodu i nie mam słów. W Tychach odbierałem nawet jakieś warszawskie stacje!!! Jestm zadowolony z tego zakupu: 8zł:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:24 Mówisz poważnie? Jak tak to tylko powiedz jaka to konkretnie antena i ja jutro lecę do sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:25 Aha, no i jeszcze - na którym piętrze mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:29 I jesteś pewien, że to na pewno było lokalne warszawskie radio? Może mają jakiś przekaźnik u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:34 Ostatnio u nas jest dostępne nawet wrocławskie radio ESKA. Ale tego pewien nie jestem, bo być może to akurat w Krakowie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:32 Antene samochodową - w samochodzie odbieram tą nawałnice stacji radiowych. Antena kupiona w Batexie - na tyłach nowego targu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:38 Dzięki :-). Samochodowa czy nie - przecież odbierać powinna też w domu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:43 CHodzi o to, że odbierałem tę nawałnicę z niskiej wysokości, a nie jakiegoś piętra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:44 Aaaaa, coś niekumaty dziś jestem :-). Odpowiedz Link Zgłoś