Dodaj do ulubionych

radiostacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:35
Witam. Czy ktoś mi może podać na jakich falach znajde to radio??
Obserwuj wątek
    • Gość: zyta Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:44
      www.nadaje.com/rozglosnie.php?sid=218
      poszukaj na tej stronie
      • Gość: słuchacz Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 18:57
        dzieki
    • Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:19
      U nas z tego co wiem, nie nadaje. Możesz spróbować słuchać przez Internet.

Ale chyba nie ma już za bardzo czego żałować, podobno to już nie to samo radio
      co kiedyś...
      • radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:22
        Kupiłem ostatnio nową, dłuugą antenę radiową do samochodu i nie mam słów. W
        Tychach odbierałem nawet jakieś warszawskie stacje!!! Jestm zadowolony z tego
        zakupu: 8zł:-)))
        • Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:24
          Mówisz poważnie? Jak tak to tylko powiedz jaka to konkretnie antena i ja jutro
          lecę do sklepu!
          • Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:25
            Aha, no i jeszcze - na którym piętrze mieszkasz?
            • Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:29
              I jesteś pewien, że to na pewno było lokalne warszawskie radio? Może mają jakiś
              przekaźnik u nas?
              • radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:34
                Ostatnio u nas jest dostępne nawet wrocławskie radio ESKA. Ale tego pewien nie
                jestem, bo być może to akurat w Krakowie słyszałem.
            • radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:32
              Antene samochodową - w samochodzie odbieram tą nawałnice stacji radiowych.
              Antena kupiona w Batexie - na tyłach nowego targu.
              • Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:38
                Dzięki :-). Samochodowa czy nie - przecież odbierać powinna też w domu, nie?
                • radexior Re: radiostacja 07.01.05, 20:43
                  CHodzi o to, że odbierałem tę nawałnicę z niskiej wysokości, a nie jakiegoś
                  piętra:)
                  • Gość: Paweł Re: radiostacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:44
                    Aaaaa, coś niekumaty dziś jestem :-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka