Dodaj do ulubionych

pomocy: nie moge sie dostac

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 20:22
ani na "moj komputer" ani na poszczegolne dyski, mam taki komunikat:
img697.imageshack.us/img697/7877/zrzutf.jpg
przez total comandera moge sie dostac do katalogow co dziwne, system mam po naprawie sfc /scannow (sprawdzanie poprawności plikow systemowych) byly dwa bledy ktore sie naprawialy
z gory dzieki serdeczne za pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.chello.pl 10.05.10, 20:52
      Start >>> Uruchom >>> wklej to: regsvr32 /i shell32.dll
      • Gość: pin Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 20:59
        img80.imageshack.us/img80/3793/zrzut2r.jpg taki komunikat mam po wklejeniu: regsvr32
        • Gość: Kolobos Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.zask.pl 10.05.10, 21:19
          Kto Ci kazal wklejac samo regsvr32 ?
          Jasno masz napisane, ze masz wkleic: regsvr32 /i shell32.dll

Zrob tez skan przy pomocy mbam oraz cureit i usun infekcje.
          Nastepnie daj log z OTL, wklej go na wklej.org lub podobny i podaj link.
          • Gość: pin Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 21:37
            nikt n ie kazal, sdamowolka spowodowana nieodswiadczeniem, to jak wpisalem calosc wyskoczyl komunikat: img88.imageshack.us/img88/1349/zrzut3.jpg
            reszty postu niestety nie rozumiem nie wiem co to: mbam, OTL czy cureit,,,
            • Gość: gość portalu Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.chello.pl 10.05.10, 21:46
              Jeżeli to jest Vista lub 7 to uruchom wiersz polecenia (cmd.exe) jako administrator i wtedy wpisz polecenie.
              forum.gazeta.pl/forum/w,430,102884243,102884243,Przeczytaj_zanim_napiszesz_Zasady_dzialu_.html
            • Gość: pin Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 21:57
              ok, pogooglalem i mam:
              wklejto.pl/66733oraz
              wklejto.pl/66737i
              wklejto.pl/66738
              • Gość: Kolobos Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.zask.pl 11.05.10, 00:15
                Czy problem wystapil po uzyciu Sunrise_Seven_1.1.build.47.signed.exe ?
                Jezeli tak to odinstaluj ten program i przywroc oryginalny explorer.exe o ile program deinstalacyjny sam tego nie zrobi.

Usun w mbam to co wykryl.

Odinstaluj:
                Przyspiesz Komputer
                LoudMo Contextual Ad Assistant

Do recznej kasacji:
                C:\Users\eM\AppData\Local[b]SpeedUpMyPC[/b]
                C:\Users\eM\AppData\Local[b]Przyspiesz_Komputer[/b]
                C:\Program Files[b]Przyspiesz Komputer[/b]
                o ile zostana po odinstalowaniu

Wklej to do OTL i nacisnij Run Fix:

:OTL
                PRC - [2010-01-29 21:10:23 | 000,049,792 | --
                • Gość: pin Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.10, 20:11
                  chyba wszystko zrobilem co trzeba, dalej otwiera mi sie w CMD, nie ten problem nie wystapil po uzyciu Sunrise_Seven_1.1.build.47.signed.exeo
                  oto raport: wklejto.pl/66863
                  • Gość: Kolobos Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.zask.pl 12.05.10, 01:59
                    Sciagnij, zozpakuj i uruchom:
                    www.winhelponline.com/fileasso/directory_fix_w7.zip
                    www.winhelponline.com/fileasso/drive_fix_w7.zip
                    www.winhelponline.com/fileasso/folder_fix_w7.zip
                    • Gość: pin Re: pomocy: nie moge sie dostac IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.10, 16:28
                      dziekuje Ci, dziala!
                      moze wiesz na skutek czego sie tak stalo?
                      Ku przestrodze;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka