vasilip 19.07.10, 07:47 Od paru dni nie działa mi "gadżet pogoda" przy uruchomieniu pokazuje sie komunikat "nie można połaczyc z usługą" co może byc tego przyczyną internet działa ok. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aaaa Re: gadżet pogoda win7 IP: *.home.aster.pl 19.07.10, 08:02 Zakres dopuszczalnych temperatur został przekroczony i wystąpił błąd. Musisz odczekać aż temperatura spadnie do 20 stopni. Wtedy samo się naprawi. Link Zgłoś
Gość: bbbbbbb Re: gadżet pogoda win7 IP: 91.205.228.* 19.07.10, 08:05 Fascynująca odpowiedź Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: gadżet pogoda win7 IP: *.home.aster.pl 20.07.10, 06:22 Gdzieś na forum wyczytałem, że musisz ustawić ustawienia regionalne w windows a później w tym gadżecie. Control Panel > Region and Language > Location i Weather gadget, kliknij Options Link Zgłoś
piegucha Re: gadżet pogoda win7 21.07.10, 22:59 Ja mam viste i czasem bez powodu pogoda się wyłącza. Zwykle pomaga jak ponownie wyszukuję moja miejscowosc, a czasem niestety trzeba poczekac jakis czas i samo wraca. Nie znalazlam na to innej rady, a tez zastanawiam sie dlaczego czasem nie dziala. Link Zgłoś