Dodaj do ulubionych

Problem z zainstalowaniem sterowników

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 18:27
Witam! Czy mógł by mi ktoś powiedzieć dlaczego nie mogę zainstalować sterowników? Otóż gdy instaluje sterowniki wyskakuje mi błąd "Nie powiodła się instalacja sterownika Realtek HD Audio !!" Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Problem z zainstalowaniem sterowników IP: *.zask.pl 12.10.10, 19:10
      Potrafisz sie wysilic na tyle zeby podac o jaki system chodzi?

Jezeli XP to zainstaluj Sp2 + uaa o ile jeszcze nie masz lub SP3 i dopiero instaluj sterowniki.
      • Gość: ProszęOPomoc Re: Problem z zainstalowaniem sterowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 20:24
        Mój system to Win XP Professional SP3. Płyta główna Gigabyte Technology Model:946GM-S2. Zainstalowałem SP3 od razu po formacie komputera,zainstalowałem sterowniki do płyty głównej,do karty graficznej, a jak chcę zainstalować sterowniki do karty dźwiękowej to mi wyskakuje taki oto błąd "Nie powiodła się instalacja sterownika Realtek HD Audio !!" Nie wiem co zrobić... :( może ktoś pomoże?
        • Gość: Kolobos Re: Problem z zainstalowaniem sterowników IP: *.zask.pl 14.10.10, 20:34
          Sprobuj zainstalowac najnowsza wersje sterownikow ze strony realtek'a.
          • obywatel_korowiow Re: Problem z zainstalowaniem sterowników 14.10.10, 20:39
            Panie Kolobos ;) a może masz pan jakąś radę dla mnie ...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka