Gość: pin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 09:58 taki mam komunikat w pasku adresu: opera:crossnetworkwarning po wpisaniu czegokolwiek caly czas powraca to samo, poprosze o pomoc z gory dziekuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pin Re: opera pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 11:32 prosilem o porade na forum gazety "komutery", po co mi podrzucasz link na inne forum Link Zgłoś
tiges_wiz Re: opera pomocy 29.10.10, 11:51 bo jest wieksza szansa ze na forum oprery ktos mial taki problem i mozna tam znalezc rozwiazanie? Link Zgłoś
Gość: pin Re: opera pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 12:03 po co odpisywac w watku z konkretnym pytaniem, jak nie ma sie nic do powiedzenia w temacie? ps a na tamtym forum opery nie ma rozwiazania mojego problemu Link Zgłoś
lemari Re: opera pomocy 29.10.10, 12:12 Gość portalu: pin napisał(a): > a na tamtym forum opery nie ma rozwiazania mojego problemu A założyłeś tam wątek ? I oczywiście nie napisałeś jaka wersja Opery :) Nie ustawiłeś tego jako stronę główną ? Link Zgłoś
Gość: pin Re: opera pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 12:31 wersja nie ma tu nic do rzeczy ale: 10.63 mam korzystalem z wyszukiwarki forumowej na forum opery nic nie mam z zasady ustawionego jako strony glownej rozumiem ze to forum sluzy do kierowania na inne a nie rozwiazaniu problemu... jeszcze raz sie dziwie: po co pisac na watku, jak sie nie ma nic do powiedzenia w temacie Link Zgłoś
lemari Re: opera pomocy 29.10.10, 13:01 wpisz w pasek adresu: opera:config w wyszukiwarce wpisz: network czy przy "Allow Cross Network Navigation" jest ptaszek ? Zmieniałeś coś w ustawieniach Opery?, czy to nowa instalacja? Skoro szukałeś na forum Opery to już się zorientowałeś, że to nietypowy problem. Nikt Ci nie zagląda przez ramię, więc nie wiadomo co tam masz w komputerze. Link Zgłoś
Gość: pin Re: opera pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.10, 14:35 dziekuje, zaznaczenie ptaszka pomoglo Link Zgłoś