Dodaj do ulubionych

Router a modem neostrady, pomocy!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:35
Mój tatuś sobie podłączyć do komputera router, bo chce korzystać z neostrady na dwóch kompach, spoko.

Ale pomóżcie mi PROSZĘ MNIE JUŻ STRZELA, jakimś cudem to całe urządzenie włączam, jestem w internecie, ale wyskakuje mi cały czas ten komunikat od neostrady, że nie ma modemu, problem z połączeniem, jest to odliczanie od 60 w dół... nie pomaga wyłączenie tego krzyżykiem, bo od razu wyskakuje na nowo.

Nie chcę odinstalowywać całej neostrady, niech to wszystko sobie będzie, ale szukanie modemu niech się nie uruchamia samo i w kółko, błagam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ol Re: Router a modem neostrady, pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:37
      o, dokładnie wyskakuje mi błąd 692, wystąpiła awaria w modemie lub innym urządzeniu łączącym, co chwilę. ;/
    • Gość: ringo Re: Router a modem neostrady, pomocy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:53
      Mam pralkem i co włonczem to nie pierze. Pomuszta.
    • Gość: lajosz Re: Router a modem neostrady, pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:17
      No przecież skoro masz router, to nie potrzebujesz modemu ani oprogramowania do niego.
      Odłączyłaś modem i dziwisz się, ze tzw. aplikacja Neostrady (swoją drogą idiotyczna) pyskuje że nie ma podłączonego modemu.

Odinstaluj w jasną cholerę tę cała Aplikację Neostrady oraz sterowniki do modemu, a komunikat zniknie na pewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka