Gość: luk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 21:29 zalapalem jakiegos wirusa( bodajze W32 pinfi )..i nie moge go za cholere wypieprzyć...nie wiem czy musze sformatować dysk..czy jest jakis sposób... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: . Re:Spadaj burku IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.04, 21:33 Spadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burkupadaj burku Link Zgłoś
Gość: . Re: MAM PROBLEM Z WIRUSEM IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 13.04.04, 21:42 Doktor ci nie pomoze! Virus Removal Tools Remove a virus for free Kaspersky Labs has developed free virus removal tools. If your computer has been infected by any of the viruses listed below, you can download a free removal utility here. www.kaspersky.com/removaltools.html Link Zgłoś
Gość: jack Re: MAM PROBLEM Z WIRUSEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:47 Ojciec 'luka' .Przepraszam za wulgaryzmy syna .Obiecuje ze biore sie za niego tym bardziej ze matura za chwile.Problem komuterowy faktycznie istnieje . Do tego wyswietla sie co chwile -komunikat 'wgraj windowsa p 1'xp Wszystko dziala wolno.Norton 03 nie daje rady. Link Zgłoś