Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 17:40 Czy ktos sie orientuje z czego moze wynikac problem z zalogowaniem sie na poczte na gazecie?od kilku dni nie moge sie zalogowac i przeczytac poczty.Z gory dziekuje za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: a Re: Problem z poczta na gazeta IP: *.home.aster.pl 02.01.11, 18:16 Usuń ciasteczka Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Problem z poczta na gazeta IP: 94.40.83.* 24.01.11, 22:40 Ja mam ten sam problem Gazeta jest do bani Link Zgłoś
Gość: cdn Re: Problem z poczta na gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 07:27 Gość portalu: bolo napisał(a): > Ja mam ten sam problem Gazeta jest do bani do bani to jesteś ty i tobie podobni nie potrafisz czegoś poprawnie/właściwie użyć/obsłużyć lub zapominasz hasło więc od razu "to jest do bani" poczta na GW to - de facto - poczta gOOgle zaloguj się tutaj na forum a potem kliknij Poczta u góry strony jeśli poprawnie się zalogowałaś (umiesz?) to cię przekieruje na skrzynkę pocztową Link Zgłoś
Gość: drozd Re: Problem z poczta na gazeta IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.14, 00:13 ktoś tu kogoś poucza, że trzeba poprawnie się zalogować - co to za matoł próbuje robić z innych podobnych do siebie. Poczta nie działa i tyle, jest po prostu do d...py. Link Zgłoś
kolobos Re: Problem z poczta na gazeta 22.12.14, 09:18 Nie pisz bzdur, poczta na gazecie to poczta google i caly czas dziala bez problemow. To, ze u CIebie cos jest zle ustawione lub blokowane nie znaczy, ze poczta jest zla tylko uzytkownik za slaby. Link Zgłoś