Dodaj do ulubionych

java problem: oczekiwano znaku ";"

IP: 212.184.115.* 19.01.11, 18:40
.
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: java problem: oczekiwano znaku ";" 19.01.11, 18:51
      znaczy gdzies jest nie zamknieta linia...
      • Gość: jestok133 Re: java problem: oczekiwano znaku ";" IP: 212.184.115.* 19.01.11, 20:18
        laptop jest służbowy , może coś jest zablokowane , . Z administratorem nie mogę się skontaktować , bo pewnie nie zezwoli na modyfikacje w laptopie,. Samemu da się coś zaradzić?
        • smutas Re: java problem: oczekiwano znaku ";" 19.01.11, 20:34
          Problem lezy po stronie servera a nie twojego laptopa. W kazdym razie o tym mowi komunikat bledu. Srednik ";" zamyka kazda linie kodu, jesli programista o nim zapomnial a kompilator nie wychwycil tego nie wychwycil to program nie ma prawa dzialac. Jest tez prawdopodobienstwo bledu transmisji - czy probowales przeladowac ta strone / sciagnac program jeszcze raz?
          • Gość: jestok13 Re: java problem: oczekiwano znaku ";" IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 21:23
            tak próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie program Java , myślałem , że mam Jave nie dostosowaną do systemu , ale nie mam dobrą pod windows 7,

dzięki za odpowiedzi
            • smutas Re: java problem: oczekiwano znaku ";" 19.01.11, 21:45
              Nie chodzi o Jave jako srodowisko tylko o program, ktory jest napisany w Javie - czyli ten, ktory chcesz uruchomic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka