Gość: wig20 IP: 195.207.109.* 23.04.04, 13:00 Czy ktoś ma jakies doswiadczenia ze sprzętem ARISTO. Interesuje mnie poważnie zakup noteboka tej firmy. Pozdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bzykbzyk Re: ARISTO-Notebook IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 23.04.04, 13:37 NIGDY O NICH NIE SLYSZALEM! Wygladaja na bardzo tanie, bardzo zblozone do ASUS. www.notebooki.wroc.pl/cenniki/1082591367-Spring_ARISTO_Detal_21marzec.pdf www.notebooki.wroc.pl/grupa_note.php?p=3 www.compact.tarnow.pl/notebook/aristo/ art-int.net/cgibin/shop?show=1a1&sid=164fcdfb Link Zgłoś
Gość: Dekar Re: ARISTO-Notebook IP: *.lukas.com.pl 26.04.04, 11:03 Używałem notebooka Aristo przez ponad 2 lata, zero problemów. Niektóre modele faktycznie są identyczne jak Asusa (mam na myśli bebechy a nie stylistykę). Są tak do siebie podobne, że nawet Biosy pasują. Główna różnica tkwi w jakości wykonania obudowy i stylistyki. Być może oszczędzili też na takich elementach jak np. wiatraczki (moje po 2 latach zaczęły trochę głośniej pracować, ale podejrzewam, że to może być cecha większości notebooków). Link Zgłoś