Gość: Wowa IP: 195.229.241.* 03.05.04, 16:16 Cześć !!! Czy można tak ułożyćkonfigurację w Xp aby w Explorerze widać było TYLKO (!!) jednego usera i nie było odnośników typu "Shared Filles"S"ared Documents".. itd.Wowa Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: broch Re: Tylko jeden User... IP: *.mcg.edu 03.05.04, 17:10 mozna ale: poczytaj posty o wirusach wormach i adds. 99.99% nieszczesnikow tutaj startuje windows jako administratorzy, w efekcie wirus tez ma prawa administratora czyli moze sie zainstalowac. Jesli zostawisz uzytkownika (mozesz ustawic automatyczny login) i ograniczysz prawa do trzech folderow: C:\windows C:\Program Files C:\Documents and Settings bedziesz mial duzo mniej klopotow. Nie mniej jest to dosc proste do zrobienia Link Zgłoś
Gość: Wowa Re: Tylko jeden User... IP: 195.229.241.* 03.05.04, 21:31 Cześć !!! Nie chodzi mi o wirusa,aczkolwiek właśnie wyczyścili mi w serwisie,wirusa,nawet nie wiem jak się nazywał,który powodował natychmiastowy restart kompa po podłączeniu się do sieci. Wowa Link Zgłoś