Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc - głośniki

IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.11, 21:06
Witam,
posiadam głośniki Creative Inspire A200 . Po podłączeniu ich do komputera (na czas remontu odłączyłam je) nie działają. Pojawia się komunikat o wyszukaniu nowego sprzętu audio i prośba o włożenie płyty instalacyjnej. Płytka niestety zaginęła , co mogę zrobić, chyba że źle je podłączyłam, ale instrukcji też już nie mam.W google brak instrukcji i sterowników. Proszę o pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mufi Re: Proszę o pomoc - głośniki IP: *.tktelekom.pl 07.05.11, 21:57
      www.softpage.pl/View-details/Sterowniki/Glosniki/Creative/4516-Creative-Inspire-A200.html
      • Gość: slawek_62 Re: Proszę o pomoc - głośniki IP: *.opera-mini.net 07.05.11, 22:39
        Głośniki nie wymagają instalacji sterowników. Natomiast takowych wymaga karta dźwiękowa.
        pobierz i podłącz prawidłowo:
        Creative Inspire A200 Quickstart Back
        support.creative.com/manuals/welcome.aspx
        Sprawdzić możesz podłączjąc je do mp3, telefonu, oraz wszyskich urz. posiadających wyjście na słuchawki.
        Ps głośniki lubią być podłączone do zasilania.
        • Gość: kate Re: Proszę o pomoc - głośniki IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 20:54
          Dzięki za pomoc. Okazało się że usunęłam realteck czy jakoś tak, zainstalowałam i wszystko działa. Dzięki za podpowiedzi:) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka