Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TYLKO PO LAPOŃSKU / PLUNKA EP LAPONKU

25.01.02, 20:09
    PLONKIER ERKI MALYSZ NER HANAVALD WEJKI RIKU TESPO , FINDELKI WEKUTI BERTKO
    GERU LEPONKI HTRTO BOSS , JO ?

hi-hi
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: lalka Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.02, 20:13
        hi-hi, czy Ty nie masz innych zajec??????Mam wrazenie, ze spisz, jesz itp. tylko tutaj!!!
        • hi-hi Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 25.01.02, 20:18
          Gość portalu: lalka napisał(a):

> hi-hi, czy Ty nie masz innych zajec??????Mam wrazenie, ze spisz, jesz itp. tylk
          > o tutaj!!!

-----
          miało być po lapońsku

niektórzy maja prace przy kompie
          i sztywne łacze
          troszke wolnego czasu
          ale już spadam zaraz

nooo ale teraz po lapońsku proszę

hi-hi
          pzdr
          • Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 19:41
            Demo... nihongo ga ii desu ka? Watashi wa nihongo shiki wakarimasen yo! ^_~

No wiesz, skoro juz popisujemy sie elokwencja, to mnie sie tez zachcialo. A
            teraz zagadka - jaki to jezyk? ^^
            • pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 19:45
              japanese english? =)

Pozdr.
              • Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 19:57
                Sugoi desu yo! ^^ Nihongo desu... Anata wa nihongo ga wakarimasu ka?

Niezle! Ale zepsules(as?) moja zagadke ^_~
                • pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 20:19
                  Zepsułem. Wybacz mi... :)

그러나, 그것을 정상적으로 하는가 그것은 잘 이지 않는가?

• Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 20:32
                    Ooooo... Kankokugo?! Koreanski?! No, no... nie spodziewalam sie ^^ Ale sie
                    miedzynarodowo zrobilo ^^ A mozna zapytac gdzie sie uczysz koreanskiego?
                    Pociagaja mnie egzotyczne jezyki ^_~
                    • pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 20:51
                      a to?
                      一二三四五六七八九十

:) Tak naprawdę to znam tylko angielski i (kiepściutko) niemiecki.

babelfish.altavista.com/tr

Pozdr.
                      • Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 20:59
                        Heh... no to mnie nabrales ^^ Tym niemniej zrobilo sie ciekawie. No i
                        miedzynarodowo, jak juz wspomnialam. Ja znam angielski i slabo japonski ^^
                        • pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 21:17
                          Gość portalu: oneworld napisał(a):

> i slabo japonski ^^

No cóż, powiem tylko tyle że szczerze Cię podziwiam :) Dla mnie te krzaczki to
                          kosmos.

挨拶
                          • Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 21:46
                            dzieki ^_^ Wbrew pozorom nie jest tak zle z japonskim, tylko na poczatku te
                            wszystkie "krzaczki" wygladaja tak samo. No a jak sie czlowiek tym interesuje,
                            to naprawde latwiej sie uczyc ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka