hi-hi 25.01.02, 20:09 PLONKIER ERKI MALYSZ NER HANAVALD WEJKI RIKU TESPO , FINDELKI WEKUTI BERTKO GERU LEPONKI HTRTO BOSS , JO ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.02, 20:13 hi-hi, czy Ty nie masz innych zajec??????Mam wrazenie, ze spisz, jesz itp. tylko tutaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 25.01.02, 20:18 Gość portalu: lalka napisał(a): > hi-hi, czy Ty nie masz innych zajec??????Mam wrazenie, ze spisz, jesz itp. tylk > o tutaj!!! ----- miało być po lapońsku niektórzy maja prace przy kompie i sztywne łacze troszke wolnego czasu ale już spadam zaraz nooo ale teraz po lapońsku proszę hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 19:41 Demo... nihongo ga ii desu ka? Watashi wa nihongo shiki wakarimasen yo! ^_~ No wiesz, skoro juz popisujemy sie elokwencja, to mnie sie tez zachcialo. A teraz zagadka - jaki to jezyk? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 19:45 japanese english? =) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 19:57 Sugoi desu yo! ^^ Nihongo desu... Anata wa nihongo ga wakarimasu ka? Niezle! Ale zepsules(as?) moja zagadke ^_~ Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 20:19 Zepsułem. Wybacz mi... :) 그러나, 그것을 정상적으로 하는가 그것은 잘 이지 않는가? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 20:32 Ooooo... Kankokugo?! Koreanski?! No, no... nie spodziewalam sie ^^ Ale sie miedzynarodowo zrobilo ^^ A mozna zapytac gdzie sie uczysz koreanskiego? Pociagaja mnie egzotyczne jezyki ^_~ Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 20:51 a to? 一二三四五六七八九十 :) Tak naprawdę to znam tylko angielski i (kiepściutko) niemiecki. babelfish.altavista.com/tr Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 20:59 Heh... no to mnie nabrales ^^ Tym niemniej zrobilo sie ciekawie. No i miedzynarodowo, jak juz wspomnialam. Ja znam angielski i slabo japonski ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU 26.01.02, 21:17 Gość portalu: oneworld napisał(a): > i slabo japonski ^^ No cóż, powiem tylko tyle że szczerze Cię podziwiam :) Dla mnie te krzaczki to kosmos. 挨拶 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneworld Re: TYLKO PO LAPON´SKU / PLUNKA EP LAPONKU IP: *.njp.gliwice.pl 26.01.02, 21:46 dzieki ^_^ Wbrew pozorom nie jest tak zle z japonskim, tylko na poczatku te wszystkie "krzaczki" wygladaja tak samo. No a jak sie czlowiek tym interesuje, to naprawde latwiej sie uczyc ^^ Odpowiedz Link Zgłoś