xyz-xyz 27.09.06, 08:18 Łaknę Twego komentarza do mafijnych propozycji wykupywania weksli z budżetu Państwa w zamian za poparcie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczepialski XYZ-ecie zaczynasz dzień od manipulacji 27.09.06, 09:23 1. kto mówił o wykupywaniu weksli? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Zaczepialski twarz ma się tylko jedną... 27.09.06, 10:20 Lipińaski. Minister w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Jarosława Kaczyńskiego Prezesa PiS. Widziałem to w TVN24. Zaczepialski tu już nie ma czego bronić. Twoi partyjni kamraci pokazali Tobie, że za nic mają jakiekolwiek normy, czy zasady. TKM. To jedyny sens i cel ich działań. Nie kompromituj się. Zastanów się czy warto nadstawiać za nich głowę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Lipiński obnażył min.spraw. który .....Ziobro IP: 217.153.6.* 27.09.06, 10:20 .... nazywa się Zbigniew Ziobro. 1. kto mówił zaczepialski o wykupywaniu??- Lipiński posłuchj dokładnie nagrania. 2. do xyz. - zapewne zwróciłeś uwagę na nie powoływanie się na Ziobrę w wywiadzie Lipińskiego z TVN24 i powoływanie się na Ziobrę z rozmowy Lipińskiego z Beger w kwestii wykupu weksli - - red TVN245: jeszcze jedno pytanie; powiedział pan ze że rozmawiał z dwoma prawnikami w sprawie weksli czy mógłby pan podać ich nazwiska; - Lipiński: nie ma potrzeby nie będę ujawniał nazwisk i ich w sprawę wciągał; - red: przyzna pan jednak że to ważne by widzowie poznali te nazwiska; - Lip: skoro to dla pani takie ważne to proszę przyjąć że to tylko moja opinia. z nagrania rozmowy Beger-Lipiński: rozmawiałem z min Ziobro który rozmawiał ze swoimi prawnikami i który powiedział ze:... uruchomienie komornicze weksli możliwe ale posłowie złożą no, nie jestem prawnikiem, - skargę odwołanie do sądu, będzie to trwało parę miesięcy ale sąd na pewno unieważniażni te weksle.... Skomentuj jak możesz XYZ relację wg Kaczyńskich w IV RP sąd - min.sprawiedliwości - który wie jaki będzie w sprawie wyrok na parę miesięcy przed rozprawą i której w ogóle nie ma jeszcze w żadnym sądzie??? pozdr. /jeśli nie do końca dokładnie słowami to sens prawidłowy/ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Lipiński obnażył min.spraw. który .....Ziobro 27.09.06, 10:25 A co tu komentować suwaku? Koń, jaki jest, każdy widzi. Ziobro tak rozumie prawo. Podsłuchy u Majchroskiego bezprawne? A cóż to ma za znaczenie? Cel uświęca środki. Władza! On, po bolszewicku uznaje, że zwycięzców nikt nie osądza. Fałszywe przecieki do prasy w sprawie Piechoty? To tylko środek. Korumpowanie posłów? Sprawa techniczna. Oto Prawo i Sprawiedliwość. Jak dla mnie, to mafia. Od dzisiaj, ja xyz-xyz uważam, że PiS to mafia. Jest to moje zdanie na temat tej partii. Tak ją oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Lipiński obnażył min.spraw. który .....Ziobro IP: *.chello.pl 27.09.06, 10:42 Twój chłop od brudnej roboty pojechał po instrukcje do moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Lipiński obnażył min.spraw. który .....Ziobro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:09 Moze to dobrze. Moze zalatwi troche gazu i ropy a wizyta bedzie bardziej owocna niz kaczora w Waszyngtonie. Odpowiedz Link Zgłoś