Gość: krzycho IP: 213.17.223.* 12.05.04, 13:45 Narzędzia-następnie Biblioteki systemoweDLL,znaleziono1196,i pisze tak Możesz usunąćte wszystkie pliki.Co to są te biblioteki,i czy mogę bezpiecznie wszystkie usunąć,proszę o rade. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
blekot Re: Wsprawie Reg Cleaner 12.05.04, 18:44 Gość portalu: krzycho napisał(a): > Narzędzia-następnie Biblioteki systemoweDLL,znaleziono1196,i pisze tak > Możesz usunąćte wszystkie pliki.Co to są te biblioteki,i czy mogę bezpiecznie > wszystkie usunąć,proszę o rade. raczej na pewno nie jest tam napisane "wszystkie" bo jak usuniesz wszystkie to, jak dla mnie, wszystkie programy ci przestaną działać, można usunąć tylko te które zostały ci w komputerz epo odinstalowaniu programów i teraz tylko zaśmiecają a najlepiej nie usuwaj niczego, jeśli nie jesteś pewien do czego służy (ja tak robie i żyje) p_ Link Zgłoś
etom Re: Wsprawie Reg Cleaner 12.05.04, 19:07 Ta funkcja "tylko" wyswietla biblioteki systemowe. No i nie pisze tam ,ze mozna je usunac , tylko : "Mozesz usunac te wszystkie pliki .DLL ,ktore sa niepotrzebne/przestarzale" Czytaj uwaznie bo narobisz sobie klopotow. Link Zgłoś