Gość: mtq IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 21:54 Ja lubie: www.shareware.com (lub download.cnet.com/download) i www.zdnet.com. Ale znam jeszcze www.tucows.com ktore niezbyt lubie :-) A Wy skad pobieracie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kajtek Re: skad sciagacie software do Maca? IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.02, 18:53 hotline limewire Link Zgłoś
Gość: red-one Re: skad sciagacie software do Maca? IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 04.03.02, 22:42 hotline rulezzzzzzzzzzzzzzz Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: skad sciagacie software do Win? IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 03.03.02, 20:35 Ja sciagam programy z FTP-ow. Nie wiem dlaczego, ale tam sa pelne wersje programow ogolnie dostepne... Link Zgłoś
Gość: mtq Re: skad sciagacie software do Mac? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:37 Weźże przestań! Stron z softem na pc znanych w Polsce jest w cholere i 7 razy wiecej. Chodzi nam o strony z programami do mniej powszechnych u nas komputerów. Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Re: skad sciagacie software do Mac? Z Kątowni??? IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 03.03.02, 23:30 :)) No tak chodzi o soft dla tych "wybranych" i niezaleznyh od Gatesa i calej tej parszywej siatki masonow itp.... Aaaa, to przepraszam, ja jako "zlodziej" nie mam prawa zabierac glos w tym watku... Link Zgłoś