Dodaj do ulubionych

Word pytanie

IP: *.centertel.pl 07.08.11, 12:12
Witam,
Chciałabym wypróbować worda 2010 (jest wersja testowa trial), ale mam zainstalowany word 2003. Czy one się nie pogryzą ze sobą ? Czy ewentualnie można worda 2003 przenieść na jakiś nośnik, z komputera odinstalować, a potem (po tych 3 miesiącach) znowu przenieść z płyty czy też pendriva?
Obserwuj wątek
    • Gość: aqq Re: Word pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 13:10
      skoro masz 2003, to znaczy, że masz też legalną(?) płytę instalacyjną...
      więc cóż za problem?
      instalujesz 2010, a po trial-time odinstalowujesz i instalujesz 2003
      • Gość: taria Re: Word pytanie IP: *.centertel.pl 07.08.11, 14:15
        Płyta się zapodziała po przeprowadzce. Wydaje się, że częściowo mam odpowiedź, czyli po pierwsze razem nie mogą być w komp., a po drugie nie mogę tego worda 2003 zgrać na płytę. Czy tak należy zinterpretować odpowiedź agg?
        • Gość: 123 Re: Word pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 15:26
          Mogą być razem.
          • Gość: taria Re: Word pytanie IP: *.centertel.pl 07.08.11, 15:40
            Tylko ja korzystam również z Accesa, czy one są kompatybilne? Mnie chodziło oczywiście o całego offica.
            • Gość: 123 Re: Word pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 18:02
              A tego to już nie wiem. Z Accesa akurat nie korzystałem.
              Kompatybilność całego pakietu działa tylko w jedną stronę.
              Nowszym otworzysz starsze.
              W drugą stronę niby też (po zainstalowaniu pewnego dodatku). Ale pewne rzeczy chodzić nie będą (część przejść slajdów w PowerPoincie, niektóre funkcje Excela, zniekształcone formatowanie itp.). Możliwe że w Accesie też nie wszystko pójdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka