Dodaj do ulubionych

Program do auto slajdów - pomocy!!!

IP: *.net.e-net24.pl 06.09.11, 11:07
Witam!
Potrzebuję jakiś program, który mógłby być alternatywą dla Picture Package. Chciałabym mieć możliwość zrobienia krótkiego filmiku ze zdjęć z podkładem muzycznym i z przejściami. I aby był prosty w obsłudze. Potrzebuję go dosłownie na kilka chwil aby zrobić taki filmik ze zdjęciami do przedszkola. Zależy mi również na tym aby po zgraniu na płytkę można było ów taki filmik wypalić na dvd i obejrzeć na tv. Miałam właśnie program Picture Package ale nie mogę zrobić filmiku gdyż wyświetla się mi informacja ErrOr [110] coś tam i koniec, wyłącza się cały program. Pewnie nie mam do niego kodeków (tak myślę) ale to już czarna magia. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam!!! I z góry dziękuję!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek_62 Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 06.09.11, 11:16
      Może:
      picasa.google.com/support/bin/answer.py?hl=pl&answer=19533
    • Gość: lajosz Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 11:21
      Open Office Impress.
      Po polsku i za darmo.
    • Gość: . Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 11:34
      Do prostego pokazu slajdów to może wystarczy systemowy Movie Maker:
      Wszystkie programy -> Akcesoria -> Windows Movie Maker
      windows.microsoft.com/pl-PL/windows-vista/Getting-started-with-Windows-Movie-Maker
    • Gość: aqq Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: 88.220.49.* 06.09.11, 13:27
      sporo tego
      np. systemowy Movie Maker lub InrfanView
      • Gość: potrzebna_pomoc Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: *.net.e-net24.pl 06.09.11, 17:35
        tak sporo tylko że wypróbowałam już picassę i movie maker i wszystko ok prócz tego że jak zgram taki "filmik" na płytę to nie czyta jej w dvd a na tym mi najbardziej zależy bo w przedszkolu nie mam tego jak wyświetlić z komputera a mamy duży telewizor.
        • Gość: slawek_62 Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 06.09.11, 18:05
          Możesz to swoje cudo umieścić na jakimś serwerze i podać adres? Jeśli to nie jest kilka GB, to może ktoś zrobi konwersję
          • Gość: lajosz Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 22:55
            Albo zrzucić na pendriva i odtworzyć bezpośrednio z niego, jeśli oczywiście TV ma taką możliwość.
          • Gość: aqq Re: Program do auto slajdów - pomocy!!! IP: 88.220.49.* 07.09.11, 07:33
            tę zrobioną przez Ciebie prezentację możesz wstawić tu:

www.megaupload.com/

potem podaj link do tego pliku
            a wieczorkiem dostaniesz zwrotny link do prezentacji przerobionej na filmik

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka