Dodaj do ulubionych

Jak "przywrócić system windows"

15.09.11, 18:09
Poczytałam na forum i okazało się że przyczyną zniknięcia ikon z pulpitu może być kreator czyszczenia pulpitu, wyłączyłam go. inna podpowiedź jest aby Przywrócić system windows. Tylko jak mam to zrobić?? i czy wtedy wszystkie ikony, pliki i foldery powrócą na swoje miejsca? bo części z nich nie mogłam znaleźć.proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • kobieta.pyta Re: Jak "przywrócić system windows" 15.09.11, 18:30
      witaj, ja robie to w taki sposob:
      wejdz w "start" pozniej w akcersoia ---> narzedzia systemowe ---> przywracanie systemu ---> pokaże sie kalendarz i wybierz date przed awaria a nawet wczesniej dla pewnosci dalej juz bedziesz wiedziała
      pozdrawiam
    • kobieta.pyta Re: Jak "przywrócić system windows" 15.09.11, 18:32
      a windows odpala wogole czy pytasz jak z trybu awaryjnego czy biosu odzyskac?
      • sofina Re: Jak "przywrócić system windows" 15.09.11, 19:39
        windows odpala, zrobiłam tak jak mi podpowiedziałaś i przywróciłam wcześniejszą datę i niby jest ok, tapeta ta sama i foldery tylko, że one są niepełne, i np, ze skrótu na pulpicie nie mogłam odpalić mozzilli. jakoś sobię poradzę tylko zastanawia mnie przyczyna tej awarii.macie jakieś pomysły?
        • 1u Re: Jak "przywrócić system windows" 15.09.11, 19:41
          pewnie system szwankuje skopiuj wszystkie pliki na nośnik i zrób porządny format
        • kobieta.pyta Re: Jak "przywrócić system windows" 15.09.11, 19:49
          ja nie bardzo wiem co mozna jeszcze zrobic ...skróty na pulpicie to tylko skróty pousuwaj je i ze stary zrób nowe moze to cos da.
          Miałam kiedys podobna sytaucje gdy dziecko mi zamkneło komputer naciskajac sobie czerwone swiatełko przycisk na przedłuzaczu energetycznym z gniazda energetycznego i mi w ten sposób wyłaczyło komputer . Ale wlasnie przywróciłam i było ok .
          Powodzenia !!!
    • 1u Re: Jak "przywrócić system windows" 15.09.11, 18:34
      czy po przywróceniu systemu do wcześniejszego stanu da coś czy odzyskasz pliki to nie wiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka