Dodaj do ulubionych

Tlumacz google na Androida

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 23:22
Mam pytanie jak pobrac najnowszy program pozwalajacy zamieniac mowiony tekst z jezyka polskiego na inny z tego serwisu?

Niby jakies konto trzeba miec po zalogowaniu, ale nie mam powiazanych z nim telefonow WIEC SIE DA SKORO NIE MAM TELEFONU Z TAKIM SYSTEMEM?

market.android.com/details?id=com.google.android.apps.translate
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: Tlumacz google na Androida 17.10.11, 00:49
      A w czym problem z powiazaniem telefonu z kontem?
      • Gość: Greg Re: Tlumacz google na Androida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.11, 08:54
        Wydaje mi się, że autor wątku po prostu nie ma telefonu z Androidem, więc nie skorzysta z tej aplikacji.
        • Gość: lektor Re: Tlumacz google na Androida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:51
          no nie mam na razie takiego telefonu myslalem, ze mozna sobie pobrac plik instalacyjny na dysk a potem wrzucic na telefon i tam zainstalowac, albo np. przetestowac taki programik na emulatorze np. YouWave no ale wlsanie skoro nie mam tego telefonu a chce pobrac plik na kompa to jak mam to zrobic albo skad taki plik wziac aby na owym emulatorze sprawdzic dzialanie tego programu?
          • m.gregor Re: Tlumacz google na Androida 18.10.11, 00:58
            lmgtfy.com/?q=google+translate+apk
            • Gość: lektor Re: Tlumacz google na Androida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 20:58
              mam juz emulator i programik w wersji najnowszej, ale czemu nie moge w nim poprzez mikrofon mowic aby mi tlumaczylo na inny jezyk, tzn z polskiego na angielski nie mam tego mikrofonu z angielskiego na hiszpanski znow niby jest mikrofon ale nic nie rozpoznaje co sie mowi, pracowal ktos z tym programikiem?
              • m.gregor Re: Tlumacz google na Androida 18.10.11, 23:02
                U mnie na telefonie dziala bez zarzutu... Pamietaj, ze emulator to nie telefon...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka